Ya doktorumda 22. hafta dedi hatta işaretlediği kağıtta 22.-24. hafta taraması yazıyor perinatologa gün al dedi kafam karıştı araya da tatil giriyor yer ayırttık bidaha sorayım olmadı..
Eki Görüntüle 1143449 böyle mi olacağızzz
canım günaydın senin ilk bebeğin mi?
Kızlar ya size birşey sorucam, şimdi malum bir çoğumuz henüz bebeklerimizi tam hissedemiyoruz. İşte ufak pıt pıtlar, kanat çırpıntısı gibi şeyler falan. Hatta bazen gün içerisinde hiç hissetmediğimiz, yada çok sık hissettiğimiz oluyor.
Bir de tabi, gün içerisinde maalesef üzücü hamile haberlerine yada yorumlarına denk gelebiliyoruz. Hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri, oldukça rahat olmaya çalıştım. Bazı şeyleri okumadım, bazı şeyleri fazla dikkatli okudum, rüyalar gördüm, kan ter içinde uyandım falan ama. Çoğumuz da kontrole gittiğimizde, ilk merak ettiğimiz şey "kalbi atıyor mu?" ... İster istemez okuduklarımızdan etkilendiğimizi gösteriyor bu da. Benim merak ettiğim, hareketlerini henüz tam hissedemediğimiz bu dönemlerde, bebeğin kalbi dursa, herhangi bir değişiklik hissedilir mi? Yani vücut bir tepki verir mi? Yoksa kontrole kadar bunu anlamak mümkün değil mi?
Pek iç açıcı bir mevzu olmadığını biliyorum ama, açıkçası aklıma sürekli takılıyor.
kesinlikle katılıyorum bende attım evhamı 2,çocukta hepimizin atması dileğiylee
valla bir foto için 150-200 tl veremicem kızlar ben..
doğumda zaten çok para gidecek gerek yok o kadarına..
kendim zaten tıp fakültesinde radyolojide çalışıorum
22. haftamda hoca bakacak...
varsın fotosu olmasın detaylı iyice incelerler burada nasılsa..
Kızlar ya size birşey sorucam, şimdi malum bir çoğumuz henüz bebeklerimizi tam hissedemiyoruz. İşte ufak pıt pıtlar, kanat çırpıntısı gibi şeyler falan. Hatta bazen gün içerisinde hiç hissetmediğimiz, yada çok sık hissettiğimiz oluyor.
Bir de tabi, gün içerisinde maalesef üzücü hamile haberlerine yada yorumlarına denk gelebiliyoruz. Hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri, oldukça rahat olmaya çalıştım. Bazı şeyleri okumadım, bazı şeyleri fazla dikkatli okudum, rüyalar gördüm, kan ter içinde uyandım falan ama. Çoğumuz da kontrole gittiğimizde, ilk merak ettiğimiz şey "kalbi atıyor mu?" ... İster istemez okuduklarımızdan etkilendiğimizi gösteriyor bu da. Benim merak ettiğim, hareketlerini henüz tam hissedemediğimiz bu dönemlerde, bebeğin kalbi dursa, herhangi bir değişiklik hissedilir mi? Yani vücut bir tepki verir mi? Yoksa kontrole kadar bunu anlamak mümkün değil mi?
Pek iç açıcı bir mevzu olmadığını biliyorum ama, açıkçası aklıma sürekli takılıyor.
inşallah ben de atarım kreşe vermem lazım doğmadan önce yanımda kimse yokçocugum cok hareketli ve dikkkatsiz bir cocuk güvenip gönderemiyorum nolucam böylee
Herkese merhaba,
Bende bugün aranıza katıldım. 18 haftalık hamileyim ve erkek bebek bekliyorum. Elinizde alışveriş listesi varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Burada öyle çok liste paylaşıldı kiDün vardı bir liste oldukça detaylı dur ben sana yazıyı
GİYİM İHTİYAÇLARI
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Body
Geniş yakalı fanila
Tulum
Pijama
Önlük
Yumuşak çorap
Külot
Mendil
Şapka
Hırka yelek eldiven
BANYO İHTİYAÇLARI
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek şampuanı sabunu
Losyon pişik kremi
Bakım yatağı
Banyo termometresi
BESLENME İHTİYAÇLARI
Biberon
Biberon emzikleri
Biberon ısıtıcısı taşıyıcısı
Emzirme minderi
Mama tabağı kaşığı
Mama sandalyesi
BAKIM İHTİYAÇLARI
Yalancı emzik
Emzik kutusu
Dişlik
Tırnak makası
Tarak ve fırça
Bakım çantası
İlaç kaşığı
Beden termometresi
Burun aspiratörü
Göbek bağı bandı
Islak mendil
Temizleme havluları
Alt değiştirme yatağı
Steril pamuk toplar
Çeşitli boyda tülbentler
Güneş kremi ve losyon
MOBİLYA YATAK İHTİYAÇ.
Bebek karyolası
Yatak
Yastık
Gardırop
Şifonyer
Yorgan nevresim takımı
Cibinlik
Oda termometresi
Battaniye
SEYAHAT İHTİYAÇLARI
Puset
Oto koltuğu
Portbebe
Kanguru
Bebek arabası
ELEKTRONİK İHTİYAÇLAR
Bebek telsizi
Oda nemlendirici
Oyuncaklar
Bir arkadaş böyle bir liste paylaştı. Gerekli yada gereksizlileri kendine göre planlayarak listeyi kendine göre uyarlayabilirsin.
geçmiş olsun canım canını sıkma hiç bir şey için...
bebişin de ismiyle yaşar inşallah
ayrıntılı ultrasonu ben hatıra kalsın diye istiyorum görüntüsünün videosunu veriyolar cd de..
ve o görüntüdeki haline baya benziyor doğduğunda...
bak resimdeki gibiEki Görüntüle 1143943
kaç yaşında tatlım seninki benimki 4 ?
Kizlar bu ayrıntılı degil diye biliyorum. Bu 3ya da 4 boyutlu. Bunlarda zaten bebeğin ic organları görünmüyor. Biz ayrıntılıda ic organlarina bakmıyormuyuz. Ki bu görüntü en az 7 aylik...
hava alanında üst arama bölümlerinden geçtin mi peki? Zararlı değil diyorlar ama tedirgin oluyorum. Yazın ben de mecbur yolculuk yapacağım ama, geçmek istemediğimi söylediğimde sorun yaparlar mı acaba diye de endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?