2014 Kasım Anneleri

Kızlar nasıllar....

Bayıldım bunlara, almak istiyorum ama cinsiyeti bilmiyorum.. hep kız kıyafetlerine bakıp duruyorum.

Çok güzeller amaa...

Ben geçenlerde yaptım uçakla yolculuk hamileyim dedim bayan elle arama yaptı canım zorlamıyorlar meraketme alışveriş merkezlerinde de geçmiyorum zaten

Slm kızlar ayrıntılı ultrason araştırmasına girdim gidenler tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur

Hayırlı olsun canım Rabbım hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin.bende kendım bir liste oluşturdum bide şunu düşündüm bebek görmeye gelenler olucak onlarda kıyafet getırebılirler ee bide yakın eş dost beğenıp alıcak bişeyler anneanne we babaanne gibi :) sayıyı abartmamakda fayda war
Bebek kıyafetleri
0-3 ay

• Hastane çıkışı (3 adet)
• Pijama (4 adet)
• Yün Zıbın (5 adet)
• Pamuklu zıbın (4 adet)
• Tulumlar (100% pamuklu) (2 adet)
• Alttan çıtçıtlı body (3 adet)
• Önlük (4 adet)
• Hırka, yelek, yün ceket (geniş kollu) (2 adet)
• Ev patiği ve çorap (4 adet)
• Önlük (2 adet)
• Atlet (2 adet)
• Atkı (1 adet)
• Şapka, bere (kış için sıcak tutan, yaz için güneş önleyen)
• Yeterli sayıda çorap

4-6 ay

• Pijama (4 adet)
• Yün Zıbın (4 adet)
• Pamuklu zıbın (2 adet)
• Tulumlar (100% pamuklu) (3 adet)
• Body (4 adet)
• Önlük (4 adet)
• Hırka, yelek, yün ceket (geniş kollu) (2 adet)
• Patik ve çorap (4 adet)
• Atlet (4 adet)
• Atkı (1 adet)
• Şapka, bere (kış için sıcak tutan, yaz için güneş önleyen)
• Mendil
• Bebek Montu
• Yeterli sayıda çorap

kızlar bi sorum var ben geçen hafta bebeğimi sanki hissettim ama bu aralar hissedemiyorum endişe ediyorum normal mi diğer belirtilerim devam ediyo dr gitmemede daha var yardımcı olurmusunuz

cnm biz kendi arabamızka gittik uçakla değil onunla ilgili bi bilgim yok ama bence hava alanında yardımcı olurlar diye sanıyorum

Ben geçenlerde yaptım uçakla yolculuk hamileyim dedim bayan elle arama yaptı canım zorlamıyorlar meraketme alışveriş merkezlerinde de geçmiyorum zaten

teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Sorun olmaz inşallah...

teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Sorun olmaz inşallah...

alışveriş merkezlerinde geçmiyorum ama havaalanında geçen hafta geçmek zorunda kaldım bayana hamileyim dedim zararı yok geçin lütfen dedi bende geçtim Allah'a emanet...

Kizlar kaçta kahvalti yapiosunuz, öglen yemegi yiyormusunuz ne yiyorsunuz, akşam ne yiyorsunuz kaçta..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben genelde işyerine gelince yapıyorum kahvaltı saat 09:00 gibi, Öğle yemeğini de 12:00 yada 13:00 de yiyorum öğle yemeğine dönüşümlü çıktığımızdan o kesin belli olmuyor.

Kahvaltıda genelde beyaz peynirli tost ya da domates peynirli sandviç gibi bişeyler yiyorum, yanına taze sıkılmış portakal, süt bazende açık çay içiyorum..

Öğle yemeğine şirkete yakın kafelere gidiyoruz.. Orda ne yemek çıkarsa. bugün yaprak sarma varmış mesela yanında makarna yoğurt falan oluyor.

Bazen yemeği evden getiriyorum..

Öyle işte...

Onlar metal dedektörü ki.. Metal dedektörü sadece metalleri tarıyor, insan vücuduna zarar vermez.
Benim doktorum ondan bişey olmaz ama x-ray e canta koyuyoruz ya. Ondan uzakta durmak lazım çünkü perdenin arasından ışın kaçıyor illa ki. Bir de içicek suyu yiyecek yemeği geçirmek zararlıymış x-ray'den

Canım ya ben sana onu soracktm doğum fiyatlarğ ne kadar? Osman bey de aynı mı? Bide doktrm gider doğma degil mi başkasnda rahat edecğmi sanmyorm

canım normal doğumlara hocalar girmiyor bildiğim kadarı ile...
normalde muayene ücretlerine göre doğun ücretkeride değişio kuzucum..
ali acarın 600 diye duydum sezeryan..ama pen personel olunca ücretsiz canım

Bu harika oldu teşekkurler canim..

Ben 10da kahvalti yapiyorum aksam 6 ya kadar meyve yiyorum hc yemek yemiyorum.. Yanlis mi yapiyorum.zaten et tavuk baliktan midem bulaniyor. Bana kalsa yemek hc yemeyecegim..

kızlar bi sorum var ben geçen hafta bebeğimi sanki hissettim ama bu aralar hissedemiyorum endişe ediyorum normal mi diğer belirtilerim devam ediyo dr gitmemede daha var yardımcı olurmusunuz

Endişelenme canımm. Bebiş çoğu zaman uyuyor. Benm ki yemek veya tatlı yiynce harktlnyo dinle birz kendni. Gerçi ben ne zamn kalabalkta olsm o zaman depiyo

Alisveris yerlerinde gectigimiz cihazlar ve guvenliklerin cantalara tuttugu aletlerde zararli mi ki?

ben ne metal dedektörle aramaya giriyorum nede x-ray cihazından geçiyorum canım . Yicekler we içecekler zaten sokulmaz o cihaza eğer çok aramak istiyorlarsa elle arama yapıyor havalimanında da zaten metal dedektörle değil elle arama yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…