hava alanında üst arama bölümlerinden geçtin mi peki? Zararlı değil diyorlar ama tedirgin oluyorum. Yazın ben de mecbur yolculuk yapacağım ama, geçmek istemediğimi söylediğimde sorun yaparlar mı acaba diye de endişeleniyorum.
Ah bide kaçar tane ve kaç aylık olacak belli olsa bize bence deneyimli bir anne lazim asiriya kacmadan birşeyler alinmali, bebek hizla buyuyor. Mesela yeni dogan pek almayin diyorlar. Almayacam ben yeni dogan.. zaten 2tane hastane cikisi alacam.
Slm kızlar ayrıntılı ultrason araştırmasına girdim gidenler tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur
Eki Görüntüle 1144201 Eki Görüntüle 1144203 Eki Görüntüle 1144204
Kızlar nasıllar....
Bayıldım bunlara, almak istiyorum ama cinsiyeti bilmiyorum.. hep kız kıyafetlerine bakıp duruyorum.
Çok güzeller amaa...
cnm biz kendi arabamızka gittik uçakla değil onunla ilgili bi bilgim yok ama bence hava alanında yardımcı olurlar diye sanıyorum
Ben geçenlerde yaptım uçakla yolculuk hamileyim dedim bayan elle arama yaptı canım zorlamıyorlar meraketme alışveriş merkezlerinde de geçmiyorum zaten
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Sorun olmaz inşallah...
Kizlar kaçta kahvalti yapiosunuz, öglen yemegi yiyormusunuz ne yiyorsunuz, akşam ne yiyorsunuz kaçta..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geçenlerde yaptım uçakla yolculuk hamileyim dedim bayan elle arama yaptı canım zorlamıyorlar meraketme alışveriş merkezlerinde de geçmiyorum zaten
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Sorun olmaz inşallah...
Canım ya ben sana onu soracktm doğum fiyatlarğ ne kadar? Osman bey de aynı mı? Bide doktrm gider doğma degil mi başkasnda rahat edecğmi sanmyorm
Hayırlı olsun canım Rabbım hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin.bende kendım bir liste oluşturdum bide şunu düşündüm bebek görmeye gelenler olucak onlarda kıyafet getırebılirler ee bide yakın eş dost beğenıp alıcak bişeyler anneanne we babaanne gibi :) sayıyı abartmamakda fayda war
Bebek kıyafetleri
0-3 ay
�Hastane çıkışı (3 adet)
�Pijama (4 adet)
�Yün Zıbın (5 adet)
�Pamuklu zıbın (4 adet)
�Tulumlar (100% pamuklu) (2 adet)
�Alttan çıtçıtlı body (3 adet)
�Önlük (4 adet)
�Hırka, yelek, yün ceket (geniş kollu) (2 adet)
�Ev patiği ve çorap (4 adet)
�Önlük (2 adet)
�Atlet (2 adet)
�Atkı (1 adet)
�Şapka, bere (kış için sıcak tutan, yaz için güneş önleyen)
�Yeterli sayıda çorap
4-6 ay
�Pijama (4 adet)
�Yün Zıbın (4 adet)
�Pamuklu zıbın (2 adet)
�Tulumlar (100% pamuklu) (3 adet)
�Body (4 adet)
�Önlük (4 adet)
�Hırka, yelek, yün ceket (geniş kollu) (2 adet)
�Patik ve çorap (4 adet)
�Atlet (4 adet)
�Atkı (1 adet)
�Şapka, bere (kış için sıcak tutan, yaz için güneş önleyen)
�Mendil
�Bebek Montu
�Yeterli sayıda çorap
Canım ben genelde işyerine gelince yapıyorum kahvaltı saat 09:00 gibi, Öğle yemeğini de 12:00 yada 13:00 de yiyorum öğle yemeğine dönüşümlü çıktığımızdan o kesin belli olmuyor.
Kahvaltıda genelde beyaz peynirli tost ya da domates peynirli sandviç gibi bişeyler yiyorum, yanına taze sıkılmış portakal, süt bazende açık çay içiyorum..
Öğle yemeğine şirkete yakın kafelere gidiyoruz.. Orda ne yemek çıkarsa. bugün yaprak sarma varmış mesela yanında makarna yoğurt falan oluyor.
Bazen yemeği evden getiriyorum..
Öyle işte...
kızlar bi sorum var ben geçen hafta bebeğimi sanki hissettim ama bu aralar hissedemiyorum endişe ediyorum normal mi diğer belirtilerim devam ediyo dr gitmemede daha var yardımcı olurmusunuz
Onlar metal dedektörü ki.. Metal dedektörü sadece metalleri tarıyor, insan vücuduna zarar vermez.
Benim doktorum ondan bişey olmaz ama x-ray e canta koyuyoruz ya. Ondan uzakta durmak lazım çünkü perdenin arasından ışın kaçıyor illa ki. Bir de içicek suyu yiyecek yemeği geçirmek zararlıymış x-ray'den
Bu harika oldu teşekkurler canim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?