- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
canım normal doğumlara hocalar girmiyor bildiğim kadarı ile...
normalde muayene ücretlerine göre doğun ücretkeride değişio kuzucum..
ali acarın 600 diye duydum sezeryan..ama pen personel olunca ücretsiz canım
ufakda olsa yardımcı olmuştur umarım tatlım
Ben telefondan giriyorum hep, bazen uzuluyorum ya. Bebegime zararli diye.. ama cogu hamile kadin tlfla haşır neşir, bilgisayarla da öylee diyorum. Ben tlfnu elimden hc duşurmuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmm ebeler giryordur. Doğum korkusu başladı bende bu aralar:18: keşke girsydi doktrum yaa
canım özele gitsende doktorun son anda geliyor..
sen sancını çekiosun seni msaya alıyorlar ebe seni hazırlıyor..
en son doktor geliyor ve bebeği alıyor..
ben burada doğum yapma sebebim Allah korusun her türlü müdahale şansı var..
hava alanında üst arama bölümlerinden geçtin mi peki? Zararlı değil diyorlar ama tedirgin oluyorum. Yazın ben de mecbur yolculuk yapacağım ama, geçmek istemediğimi söylediğimde sorun yaparlar mı acaba diye de endişeleniyorum.
Canım Allah bağışlasın sen ihtiyaçlarımızı yazar mısın ben fazla birşey almak istemiyorum da dün paylaştığım liste çok ayrıntılıİkinci olacak canım inşallah, 4,5 yaşında bir oğlum var.2009 kasım doğumlu. Kardeşi de kasım doğumlu olacak inşallah..
canım ben dün paylaşmıştım bir bak istersenHerkese merhaba,
Bende bugün aranıza katıldım. 18 haftalık hamileyim ve erkek bebek bekliyorum. Elinizde alışveriş listesi varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
listede düzenleme yaptıysan paylaşır mısın?Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Burada öyle çok liste paylaşıldı kiDün vardı bir liste oldukça detaylı dur ben sana yazıyı
Bir arkadaş böyle bir liste paylaştı. Gerekli yada gereksizlileri kendine göre planlayarak listeyi kendine göre uyarlayabilirsin.
söylediğin çok mantıklı içinde ne olduğu görülüyor şeffaf olunca ve daha steril kalıyormerhaba arkadaşlar hastane çantalarını ve ıhtıyac lıstelerını paylasmıssınız..
ben bı yerde gordum tum lazım olacakları şeffaf poşetle uzerıne anne nın susu bebegın busu
yazmışlar cok akıllıca geldı bana ...
Benımki de 3 canım mayıs 2011 dogumlu. Kucuk aslında ama yarım gun verıcem krese.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özele gitmem zaten ya. Devlt hast en iyiSi kolay doğumlarımz olur inş canm
ikisi de rüya odası gibi çok güzeller
Slm kızlar ayrıntılı ultrason araştırmasına girdim gidenler tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur
Bende aynı kocam çok kızyo inş etklenmez bebiş
2. resimdeki odaya bayıldım canım tam benim zevkime göre rüya gibi :)
Benim babam yapacak o Yüzden tam zevkme göre olck bnde o 2yi istyorm ya 2 günde yaprm dedi babm ağustsda yapck inş dedesi
Benim babam yapacak o Yüzden tam zevkme göre olck bnde o 2yi istyorm ya 2 günde yaprm dedi babm ağustsda yapck inş dedesi
aaa ikizlermi :)) benimkide mayıs 2010
ben 2 senedir verioyurm tatlım çok seviyor arkadaşlarını
yazında yazokuluna vericem fenerbahçenin , eğlensin bıdık kızım
ben ne metal dedektörle aramaya giriyorum nede x-ray cihazından geçiyorum canım . Yicekler we içecekler zaten sokulmaz o cihaza eğer çok aramak istiyorlarsa elle arama yapıyor havalimanında da zaten metal dedektörle değil elle arama yapıyorlar
ayrıntılı için randevu aldınmı canım peki?
radyolojiden aldım ben bugün 7 temmuza..
radyolojide çalıştığım halde ismimi yazdırdım sorun olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?