2014 Kasım Anneleri

Benimde hep aklıma takılan bi soruydu. Bilgi için teşekkürler :)

Kızlar :) alta hamilelik takvimimi koyup ve avatarımı değiştirip gene geldim :) bu arada bebeğimede Vals dinletiyorum... :)

Değil şekerm ya inşllh haftya belli olur bakalm

Haftaya çrş gidcz bakalm ama osmn beyn sayfsnda peritanolg yazıyo nasl olur bilmyrm hiç canm

canım Ali acarda öle..
dün bana dediği şuydu radyolojide de baksınlar bende bakıcam...
kaçırdığımız birşey olmasın dedi..
yani kendiside bakacak..

ayy hadi bakalım ne diyecek kızmı oğlanmu

Canım ama bebişin proteine çok ihtiyacı var.. Et tavuk balık yiyemesen de en azından baklagiller, yumurta, süt, peynir, mantar, yoğurt vs. gibi protein yönünden zengin besinler yemelisin. meyve şeker içerir ki günde 4 porsiyondan fazlasını hiç bir doktor önermiyor.

Bu konuda doktoruna bilgi ver. Seni yönlendirir yada takviye verir belki..

Hmm ebeler giryordur. Doğum korkusu başladı bende bu aralar:18: keşke girsydi doktrum yaa

Doğuma doktorum girmemesi çoğu zaman daha hayırlı canım doktorlar doğum konusunda çokta sabırlı değiller. Ebeler daha deneyimli ve yardımcı tabi doktorunda ebeninde sabırlısına denk gelmek gerek. Yoksa sen zaten doğum konusunda tedirginken, sen doğuramazsın deyip sezeryana alıveriyorlar..

Bide tabi bize düşen en büyük sorumluluk doğuma çok iyi hazırlanmak, hem zihinsel hemde fiziksel olarak.. Sonuçta biz doğuracağız, doktor doğurtmayacak...

kızlar bebekmi bilmiyorum ama ben bişey hissettim karnıma böle kaydı gitti yaa hemde arka arkaya olduuuu

Valla ben bu kapıların zararlı olduğunu yada olmadığını bile bilmiyordum. En son hastaneye gittiğimde üzerimde hamile tişörtü vardı, kapaıda ki görevli siz buradan geçin diyerek beni yan taraftan aldı. Valla hoşuma da gitti yani, hatta alıveriş merkezine girerken de ben talep etmeden görevli aynı şekilde yan tarafta ki bandı açıp beni oradan geçirdi. Zararı olmayabilir ama bu ayrıcalığın sahiden psikolojiye katkısı çok

benim müzik dinletmeye vaktim yokk

canım ben askeriyeye girdim bu şekilde hiçbir cihazdan geçmedim... normalde 4 farklı cihazdan geçiliyor. benim için hepsini kapattılar. üst baş aramaıda yapılmadı. yanımdakiler '' valla üstünde silah taşısan kimsenin ruhu duymaz yahu, askeriyeye bu şekilde girdin ya bravo valla'' demişlerdi hatta.

Süper havalı oluyor dimi

benim müzik dinletmeye vaktim yokk

canım zaten onlar şuanda tam duymuyorlar sesleri.. ama senin dinlemen bile onlar için faydalı. klasik müzik ve vals müziklerinde annenin kalp ritmi değişiyor ve mutluluk hormonu salgılıyormuş. e bebeğinde mutlu oluyor. en çok senin kalp atışlarını duyduğunu unutma sen bile dinlesen o mutlu oluyor yani..

ikisi de rüya odası gibi çok güzeller
fiyatları nasıl canım?

gidenler olsa da yazsalar fikirlerini ne gördüler ne yaşadılar diye beklemedeyim bende

cnm benim ilk gittiğim doktorum 8. haftada bi rahatsızlıktan şüphelenmişti o yüzden yeni doktorum 16. haftada gittiğimde önümüzdeki ay yapacağımız detaylı incelemeyi bu ayda yapıcam demişti ve yaptı 4 boyutlu o doğduğu ana benzeyen görüntü falan olmadı onu zaten 6. ayda yapıyorlar diye biliyorum cd veriyorlar falan... yapılan ölçümlerde beyin beyincik gelişimi burun deliklerine varana kadar alt üst dudak çene gelişimi omurilik bütün organlar kollar bacaklar parmaklar dahil ölçüyor inceliyor

Süper havalı oluyor dimi

hahahaha bir yerlerim kalktı yani hani avm falan tamamda askeriye olunca böyle garip hissediyor insan.. üstleri falan böyle özel senin için cihazları kapattırıyor... evet bir yerlerler havalandı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…