2014 Kasım Anneleri

benim bir arkadaşım 22. haftasında gitti böyle görüntüleri ve videosu var elinde ama :26:

benim bir arkadaşım 22. haftasında gitti böyle görüntüleri ve videosu var elinde ama :26:

belki bana erken ölçüm yaptığı için 4 boyutlu bakmadı normal siyah beyaz ultrason görüntüsünde vücudunun her ayrıntısını ölçtü

canım çok sağol yazdıkların için inşallah bebeğini sağ salim kucağına al

belki bana erken ölçüm yaptığı için 4 boyutlu bakmadı normal siyah beyaz ultrason görüntüsünde vücudunun her ayrıntısını ölçtü

olabilir canım...
hastaneden hastaneye ve doktoruna bağlı aslında...
ben normal kontrole gittiğimde bile bide 3 boyutlu baksak diyorum açıyo mecburen 3-5 sn bakıyorum

Yeni geldim randevudan iş yerine. taradılar bebişi, kilomdan ötürü bi bibrekleri bi de safra kesesini göremedi.. 1 ayda 2,7 kg almışım aferim bana koca göbekli oldum..
Hayatımın en atarlı iki gününü yaşadım kızlar, dün şöför saçma sapan konuştu yolda beni indirecekti temde, sen in aşşa dedim orda biz koptuk karşılıklı birbirimizi gebertecektik, arkadaki arkadaş ayırdı. Eve geldim kaytarıkçı kapıcıya kaydım yöneticiye inceden kaydım. Sabah eşimle güzel uyandık işlerine çok düşkün, muayenede bebeğin parmaklarına falan bakarken baktım herif telefonda mesaj yazıyo, sinirlenmeye başladım, doktor tontonneyin var heyecanlımısın dedi, nolduki dedim, kalbin bebeğin kalbinden hızlı atacan nerdeyse dedi, kasık damarıma ultrasonu dayadı bebeğe değil bana bakmaya başladı. Neyse tansiyonum da yüksekmiş zati, çıktık, eşim bu ara anlayıştan kıt, arabada sakin kullan acıyo deyince sinirleniyo ediyo, neyse işe geldim müdür afra tafra şef ayrı tellerde. eşime yazdım ben çok sinirliyim, akşam annemde kalmak istiyorum azıcık kendime geleyim dedim. Vay özür dilerim de aman evine gel de.. bilemiyom birilerini parçalayacak kadar gerginim. İnsanlar çok üstüme geliyo sanırım kaldıramamaya başladım bu ara..

hahahahhahaha dün bana atarlı atarlı derseniz Allah da böyle atarın kralını gösterir size
bana yüklen bebeeemmm bugün dövme tokmağına döndüm zati

aman canım sakin ol.. biraz gölerini kapatıp nefes al ver.. önce sinirini yatıştır. bebeğini düşün. ona büyük zarar veriyorsun bu şekilde.Al yap bunu. akin ol tamam mı

Derin Nefes Alma
- Bu kez aynı şekilde, nefes alırken karnınızı dışarı doğru itmeye ve verirken de içeri doğru çekmeye devam edin, ancak bu kez daha yavaş…
- Lütfen burnunuzdan nefes alın ve ağzınızdan verin
- Yavaşça, içinizden 4’e kadar sayarak derin bir nefes alın
- Ve bu nefesi 3’e kadar sayarak içinizde tutun
- Ve 4’e kadar sayarak verin.
- 6- 8 kez bunu tekrar edin…
Bu egzersizi günde 2 kez tekrarlayın. Egzersizin ardından yaşadığınız rahatlamayı fark edin.

Bu şekilde doğru ve derin nefes almak:
- Sinir sistemini yatıştırır ve kişiyi sakinleştirir. Bu da performans sırasında adrenalin salgılanmasını en aza indirerek, enerjinin verimli ve etkin kullanımını sağlar.
- Böylelikle akciğerlere fazla hava dolar ve oksijen ve karbondioksit değişimi verimli olur.
- Odaklanma ve konsantrasyonu artırır.
- Zorlu koşullarda dengede kalınmasını sağlar.

İnan gerginliğini ben bile hissettim buradan, derin nefes alıp sakin olmaya çalış bence. Annende kalıpta onun da yüreğini ağzına getirme. Bebeğini düşün onu da germe, daha dünyaya gelmeden buranın meseleleri yüzünden gerilmesin bebiş

sakin ol cnm, bide dua et iyi hissedersin eminim

kızlar şimdi doktorumla görüştüm 4 lü test sonucumda temiz çıkmış çok sevindim

Sabahtan beri bende aynı durumdayım.. insanların her dediği bıçak gibi batıyor bana.. Tahammülsüzüm. Eşimle de kavga ettik sabah. Birde dönüp dolaşıp lafı hamileliğe getirdilermi fes başımdan fırlayı veriyor..

Ammaannn de çık bi hava al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…