2014 Kasım Anneleri

Doktor bebeiş için neler dedi

atara gel ataraaa anacımm ssen baya abartmışsınn yahuuuu
oyy bebişi gördünmü iyice annesi nasıl bir duygu

Anaaa bizim hamileler iyice asabiye bağladılar, kızlar noluyorsunuz ya. Biraz kendinize hakim olun, sakin olmaya çalışın. Etrafta yapacağınız kavgalar ne size ne bebeğinize fayda getirmez. Sıyrılın bu hamile psikolojisinden, kim ne demiş, nereye bakmış, ne olmuş sallayın boşverin. Huzurlu olun biraz, her ne olursa olsun ne yaşadığınızı neler hissettiğinizi kimse anlayamaz, anlamak zorunda da değil ayrıca. Hamile olmamız, hormonlarımızın bizde yaptığı etkiler kimsenin suçu değil, birilerinden hınç almaya çalışır gibi , herşeye sinirlenmek yanlış. Olağanüstü bir şey yaşamıyoruz, gayet doğal bir süreç atlatıyoruz. bebekleriniz için lütfen huzurlu ve pozitif olmaya çalışır mısınız?

Yumurta ,penynir yiyorum,ayranda içiyorumm bolcaa... Ama meyvede mesela 1 elma, 1 nektar, 3 havuc, belki cilek falan.. gun boyu yediklerim bunlar..

Ölecem şimdi kokudan esim taze fasulye istedi. Bu ne koku ya pişene kadar ben kusmaktan ölürüm artık..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurta ,penynir yiyorum,ayranda içiyorumm bolcaa... Ama meyvede mesela 1 elma, 1 nektar, 3 havuc, belki cilek falan.. gun boyu yediklerim bunlar..

Eğer bebeğin gelişiminde sorun yoksa endişeye de gerek yok aslında..
Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca sadece beyaz peynir ve çubuk kraker yedi. Onun dışında ne meyve ne sebze, et süt hiç bişe yok..
Bebeğide gayet sağlıklı doğdu..

Son düzenleme:

Beyaz peynirle beşlendim 3 ay hemde her ögünde bi midemi bulandirmayan oydu.. kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum hala.

bende şimdi aile hekimliğimde tetanoz aşımı oldum geldim. kalbini dinledik hemşireyle taniyonum düşük çıktı 8-6 sanırım dinlenmem lazım ayakta durmamalıyım okulda

netten bebefixdeki indirimlere baktım kızlar ama bebe giyimlerde neredeyse hiçbir ürün stokta kalmamış sanırım fiyatlar cazipti fiyatlardan da bilgim yok ki

bende şimdi aile hekimliğimde tetanoz aşımı oldum geldim. kalbini dinledik hemşireyle taniyonum düşük çıktı 8-6 sanırım dinlenmem lazım ayakta durmamalıyım okulda

dün bende gitmiştim ama ben daha önce 3 doz vurulduğum için (en son 2010 kasımda vuruldum) doktorum gerek yok 5 yıl koruyor 3 doz dedi,sadece kalp atışını dinlediler,kilomu birde tansiyonumu ölçtüler...

netten bebefixdeki indirimlere baktım kızlar ama bebe giyimlerde neredeyse hiçbir ürün stokta kalmamış sanırım fiyatlar cazipti fiyatlardan da bilgim yok ki

canım ben dün bakmıştım.giyim değil ama işte banyo seti, burun aspiratörü, araba falan bayağı indirimdeydi.. sanırım onlardan alıcam bende.

Gerilme boşver bebeğini üzme artık duyuyor da sesimizi sen üzülünce o da üzülüyor :2:
Neler dedi bebek için bide tam olarak kaç haftadasın bende gidicem ama ne zaman gideyim kararsız kaldım.. kan tahlilide verdin mi??

canım ben dün bakmıştım.giyim değil ama işte banyo seti, burun aspiratörü, araba falan bayağı indirimdeydi.. sanırım onlardan alıcam bende.

bende baktım ya sebamed ürünleri çok indirimde yaa ve ünibaby ıslak mendilleri

kızlar kasık agrılarınız oluyor mu önceden yoktu bu haftalarda basladı benım sankı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…