Yeni geldim randevudan iş yerine. taradılar bebişi, kilomdan ötürü bi bibrekleri bi de safra kesesini göremedi.. 1 ayda 2,7 kg almışım aferim bana koca göbekli oldum..
Hayatımın en atarlı iki gününü yaşadım kızlar, dün şöför saçma sapan konuştu yolda beni indirecekti temde, sen in aşşa dedim orda biz koptuk karşılıklı birbirimizi gebertecektik, arkadaki arkadaş ayırdı. Eve geldim kaytarıkçı kapıcıya kaydım yöneticiye inceden kaydım. Sabah eşimle güzel uyandık işlerine çok düşkün, muayenede bebeğin parmaklarına falan bakarken baktım herif telefonda mesaj yazıyo, sinirlenmeye başladım, doktor tontonneyin var heyecanlımısın dedi, nolduki dedim, kalbin bebeğin kalbinden hızlı atacan nerdeyse dedi, kasık damarıma ultrasonu dayadı bebeğe değil bana bakmaya başladı. Neyse tansiyonum da yüksekmiş zati, çıktık, eşim bu ara anlayıştan kıt, arabada sakin kullan acıyo deyince sinirleniyo ediyo, neyse işe geldim müdür afra tafra şef ayrı tellerde. eşime yazdım ben çok sinirliyim, akşam annemde kalmak istiyorum azıcık kendime geleyim dedim. Vay özür dilerim de aman evine gel de.. bilemiyom birilerini parçalayacak kadar gerginim. İnsanlar çok üstüme geliyo sanırım kaldıramamaya başladım bu ara..
kızlar şimdi doktorumla görüştüm 4 lü test sonucumda temiz çıkmış çok sevindim
kızlar şimdi doktorumla görüştüm 4 lü test sonucumda temiz çıkmış çok sevindim
Yeni geldim randevudan iş yerine. taradılar bebişi, kilomdan ötürü bi bibrekleri bi de safra kesesini göremedi.. 1 ayda 2,7 kg almışım aferim bana koca göbekli oldum..
Hayatımın en atarlı iki gününü yaşadım kızlar, dün şöför saçma sapan konuştu yolda beni indirecekti temde, sen in aşşa dedim orda biz koptuk karşılıklı birbirimizi gebertecektik, arkadaki arkadaş ayırdı. Eve geldim kaytarıkçı kapıcıya kaydım yöneticiye inceden kaydım. Sabah eşimle güzel uyandık işlerine çok düşkün, muayenede bebeğin parmaklarına falan bakarken baktım herif telefonda mesaj yazıyo, sinirlenmeye başladım, doktor tontonneyin var heyecanlımısın dedi, nolduki dedim, kalbin bebeğin kalbinden hızlı atacan nerdeyse dedi, kasık damarıma ultrasonu dayadı bebeğe değil bana bakmaya başladı. Neyse tansiyonum da yüksekmiş zati, çıktık, eşim bu ara anlayıştan kıt, arabada sakin kullan acıyo deyince sinirleniyo ediyo, neyse işe geldim müdür afra tafra şef ayrı tellerde. eşime yazdım ben çok sinirliyim, akşam annemde kalmak istiyorum azıcık kendime geleyim dedim. Vay özür dilerim de aman evine gel de.. bilemiyom birilerini parçalayacak kadar gerginim. İnsanlar çok üstüme geliyo sanırım kaldıramamaya başladım bu ara..
geçmişolsun canım
gözünaydın canım..
Gözün aydın
Canım ama bebişin proteine çok ihtiyacı var.. Et tavuk balık yiyemesen de en azından baklagiller, yumurta, süt, peynir, mantar, yoğurt vs. gibi protein yönünden zengin besinler yemelisin. meyve şeker içerir ki günde 4 porsiyondan fazlasını hiç bir doktor önermiyor.
Bu konuda doktoruna bilgi ver. Seni yönlendirir yada takviye verir belki..
Doğuma doktorum girmemesi çoğu zaman daha hayırlı canım doktorlar doğum konusunda çokta sabırlı değiller. Ebeler daha deneyimli ve yardımcı tabi doktorunda ebeninde sabırlısına denk gelmek gerek. Yoksa sen zaten doğum konusunda tedirginken, sen doğuramazsın deyip sezeryana alıveriyorlar..
Bide tabi bize düşen en büyük sorumluluk doğuma çok iyi hazırlanmak, hem zihinsel hemde fiziksel olarak.. Sonuçta biz doğuracağız, doktor doğurtmayacak...
Yumurta ,penynir yiyorum,ayranda içiyorumm bolcaa... Ama meyvede mesela 1 elma, 1 nektar, 3 havuc, belki cilek falan.. gun boyu yediklerim bunlar..
Eğer bebeğin gelişiminde sorun yoksa endişeye de gerek yok aslında..
Bir arkadaşım bütün hamileliği boyunca sadece beyaz peynir ve çubuk kraker yedi. Onun dışında ne meyve ne sebze, et süt hiç bişe yok..
Bebeğide gayet sağlıklı doğdu..
bende şimdi aile hekimliğimde tetanoz aşımı oldum geldim. kalbini dinledik hemşireyle taniyonum düşük çıktı 8-6 sanırım dinlenmem lazım ayakta durmamalıyım okulda
netten bebefixdeki indirimlere baktım kızlar ama bebe giyimlerde neredeyse hiçbir ürün stokta kalmamış sanırım fiyatlar caziptifiyatlardan da bilgim yok ki
canım ben dün bakmıştım.giyim değil ama işte banyo seti, burun aspiratörü, araba falan bayağı indirimdeydi.. sanırım onlardan alıcam bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?