Çok güzelmiş canım,şimdiden güle güle giysin inşallah diyelim o zaman,kaçırma al derim :)
kızlar şimdi doktorumla görüştüm 4 lü test sonucumda temiz çıkmış çok sevindim
çok tatlıııı
Teşekkür ederim ama bu ne şanssızlık resmi tam buraya attım 3-6 aylık bitti. 6-9 aylık ta ben almam yaza denk geliyo UFF ÇOK BEĞENMİŞTİM AMAAA
benim bir arkadaşım 22. haftasında gitti böyle görüntüleri ve videosu var elinde ama :26:
cnm üzülme internette gördüm ben bunlardan. mutlaka bulursun daha
kızlar şimdi doktorumla görüştüm 4 lü test sonucumda temiz çıkmış çok sevindim
Teşekkür ederim ama bu ne şanssızlık resmi tam buraya attım 3-6 aylık bitti. 6-9 aylık ta ben almam yaza denk geliyo UFF ÇOK BEĞENMİŞTİM AMAAA
Havuzlu Han ismi
Ben kızım olacağını sivilceden anlamıştım. Şimdiye kadar ne göğüslerimde, ne sırtımda ne başka bir yerimde sivilce olmamıştır. Şimdi görseniz hergün bir yerde!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir doktor degiştirdigimde bakmisti.. kendi doktorum hiç bakmıyor.. Of bakkala ekmek almaya gitmeye üşeniyorum ya.. çok sicak..
bende şimdi aile hekimliğimde tetanoz aşımı oldum geldim. kalbini dinledik hemşireyle taniyonum düşük çıktı 8-6 sanırım dinlenmem lazım ayakta durmamalıyım okulda
canım üzülme başka sitelerden bulursun belki,ben buna benzer birşeyi mağazada görmüştüm,araştır mutlaka denk gelir tatlım
benim bir arkadaşım 22. haftasında gitti böyle görüntüleri ve videosu var elinde ama :26:
teşekkürler canım, akşam yorumları okudum nette, çok büyük ve yoğun bir yermiş, eli boş çıkanlar olmuş, kıyafet için gitmek istiyorum özellikle, bulabilir miyim birşeyler?
ilk defa duyuyorum ama benim de göğüslerimde sivilceler çıkmıştı, ve bebişim kız
neresi orası çok sıcak, donuyoruz bizz:18::18:
aile hekimliğinden aradılar mı canım? kendin mi gittin? benim de olmam lazım bu ara ama daha arayan soran yok
benim de enteresan ağrılarım var birkaç gündür, kalçamda, dizimde, belimde, vücut daha da mı genişliyor :26::26:
evet canım aradılarteşekkürler canım, akşam yorumları okudum nette, çok büyük ve yoğun bir yermiş, eli boş çıkanlar olmuş, kıyafet için gitmek istiyorum özellikle, bulabilir miyim birşeyler?
ilk defa duyuyorum ama benim de göğüslerimde sivilceler çıkmıştı, ve bebişim kız
neresi orası çok sıcak, donuyoruz bizz:18::18:
aile hekimliğinden aradılar mı canım? kendin mi gittin? benim de olmam lazım bu ara ama daha arayan soran yok
benim de enteresan ağrılarım var birkaç gündür, kalçamda, dizimde, belimde, vücut daha da mı genişliyor :26::26:
teşekkürler canım, akşam yorumları okudum nette, çok büyük ve yoğun bir yermiş, eli boş çıkanlar olmuş, kıyafet için gitmek istiyorum özellikle, bulabilir miyim birşeyler?
Ben de çok beğendim canım bunu, nerede satılıyordu da bitti? Bir daha bulursan bana da haber verir misin?Teşekkür ederim ama bu ne şanssızlık resmi tam buraya attım 3-6 aylık bitti. 6-9 aylık ta ben almam yaza denk geliyo UFF ÇOK BEĞENMİŞTİM AMAAA
İnan gerginliğini ben bile hissettim buradan, derin nefes alıp sakin olmaya çalış bence. Annende kalıpta onun da yüreğini ağzına getirme. Bebeğini düşün onu da germe, daha dünyaya gelmeden buranın meseleleri yüzünden gerilmesin bebiş
İki dakka nefes aldım annemi aradım şeker gibi konuştu kuş gibi hafifletti. Ah anneler..sakin ol cnm, bide dua et iyi hissedersin eminim
Diyafram nefesi bu, şan dersi aldığımdan bu nefese çok alışığım evet çok rahatlatır ama kan beynine sıçradığında aklına gelmemesi kötü, hatırlattığın için saol :)aman canım sakin ol.. biraz gölerini kapatıp nefes al ver.. önce sinirini yatıştır. bebeğini düşün. ona büyük zarar veriyorsun bu şekilde.Al yap bunu. akin ol tamam mı
Kıyamam deli manyak güldürdün beni :)hahahahhahaha dün bana atarlı atarlı derseniz Allah da böyle atarın kralını gösterir size
bana yüklen bebeeemmm bugün dövme tokmağına döndüm zati
Haklısın güzel kuzum ama bazı kişilere de haddini bildirmek gerekiyo, hepsini geç dünkü şöför diyaloğu çok kötü niyetliydi, 60 yaşında diye bana elini kaldırma hakkına sahip değil canı isteyince. sonradan itiraf etti, iş yeri beni çıkarsında tazminat alayım diye yapmadığım şey kalmadı çıkarmıyolar dedi. Beni bunun için kullanması yanlış oldu. Kalp atışım nasıl yükseldi ise bebeğe çarpan bana yansıyan atışları hissettimAnaaa bizim hamileler iyice asabiye bağladılar, kızlar noluyorsunuz ya. Biraz kendinize hakim olun, sakin olmaya çalışın. Etrafta yapacağınız kavgalar ne size ne bebeğinize fayda getirmez. Sıyrılın bu hamile psikolojisinden, kim ne demiş, nereye bakmış, ne olmuş sallayın boşverin. Huzurlu olun biraz, her ne olursa olsun ne yaşadığınızı neler hissettiğinizi kimse anlayamaz, anlamak zorunda da değil ayrıca. Hamile olmamız, hormonlarımızın bizde yaptığı etkiler kimsenin suçu değil, birilerinden hınç almaya çalışır gibi , herşeye sinirlenmek yanlış. Olağanüstü bir şey yaşamıyoruz, gayet doğal bir süreç atlatıyoruz. bebekleriniz için lütfen huzurlu ve pozitif olmaya çalışır mısınız?
atara gel ataraaaanacımm ssen baya abartmışsınn yahuuuu
oyy bebişi gördünmü iyice annesi nasıl bir duygu
Bebişi gördüm afacanın her yerini ölçtü doktor parmak saydı etti,kemik boyu iç organları ebatları, beyinde 2-3 parça bişiyleri ölçtü anlamıyom tabi. meme ucum feci acıyo dedim, e vitamini verdi, iğne ile del memik ucuna sür dedi. gaz için de bi çiğneme tableti verdi.Doktor bebeiş için neler dedi
Malesef bazı insanlar hamileyi daha çok germekten haz alıyo, fes başımaa fes başımaaa haydeeeeSabahtan beri bende aynı durumdayım.. insanların her dediği bıçak gibi batıyor bana.. Tahammülsüzüm. Eşimle de kavga ettik sabah. Birde dönüp dolaşıp lafı hamileliğe getirdilermi fes başımdan fırlayı veriyor..
Ammaannn de çık bi hava al..
19+3 üm canikom. Bu arada ölçülen her organın haftası farklı idi, kimi organ 20+3 haftalık gelişimde kimi organ 18+3 ama bunun önemli bişi olmadığını söyledi. Kan istemedi, 2 hafta sonra gelde böbrek bakalım dedi .
Gerilme boşver bebeğini üzme artık duyuyor da sesimizi sen üzülünce o da üzülüyor :2:
Neler dedi bebek için bide tam olarak kaç haftadasın bende gidicem ama ne zaman gideyim kararsız kaldım.. kan tahlilide verdin mi??
İki dakka nefes aldım annemi aradım şeker gibi konuştu kuş gibi hafifletti. Ah anneler..
Diyafram nefesi bu, şan dersi aldığımdan bu nefese çok alışığım evet çok rahatlatır ama kan beynine sıçradığında aklına gelmemesi kötü, hatırlattığın için saol :)
Kıyamam deli manyak güldürdün beni :)
Haklısın güzel kuzum ama bazı kişilere de haddini bildirmek gerekiyo, hepsini geç dünkü şöför diyaloğu çok kötü niyetliydi, 60 yaşında diye bana elini kaldırma hakkına sahip değil canı isteyince. sonradan itiraf etti, iş yeri beni çıkarsında tazminat alayım diye yapmadığım şey kalmadı çıkarmıyolar dedi. Beni bunun için kullanması yanlış oldu. Kalp atışım nasıl yükseldi ise bebeğe çarpan bana yansıyan atışları hissettimhemen o esnada sakinleşmeye başladım zaten.. Güzel oğlum
Bebişi gördüm afacanın her yerini ölçtü doktor parmak saydı etti,kemik boyu iç organları ebatları, beyinde 2-3 parça bişiyleri ölçtü anlamıyom tabi. meme ucum feci acıyo dedim, e vitamini verdi, iğne ile del memik ucuna sür dedi. gaz için de bi çiğneme tableti verdi.
Malesef bazı insanlar hamileyi daha çok germekten haz alıyo, fes başımaa fes başımaaa haydeeee
19+3 üm canikom. Bu arada ölçülen her organın haftası farklı idi, kimi organ 20+3 haftalık gelişimde kimi organ 18+3 ama bunun önemli bişi olmadığını söyledi. Kan istemedi, 2 hafta sonra gelde böbrek bakalım dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?