2014 Kasım Anneleri

aynenn canımm ya salla gitsin..
kız demek parmaklarına kadar baktıı he yerimm ben onu yerimmmm...
boşver olan bize oluyor gerilioz sonra oram ağrıo buram ağrıo..
stressiz olalım bebekler rahat olsunlar yerlerinde

Ben de çok beğendim canım bunu, nerede satılıyordu da bitti? Bir daha bulursan bana da haber verir misin?

Gittigidiyor da satılıyo şu an 6-9 aylık 2 tane var ama o işimize yaramaz . Eğer gelirse haber veririm mutlaka. BBCHN bebe tulumu smokin yazarsan bulabilirsin :)

tecrübeli anneler sebamed nasıl şampuan pişik önleyici krem almayı düşünüyorum da ve sabun ilk başta kullanıyor mu güneş kremini ben kendim için almak istiyorum sizce nasıl

ben bütün bakım ürünlerini sebamed almıştım canım. göz yakıyor falan dediler ama ben sorun yaşamadım. memnun kaldım ama pahalı en büyük boylardan almıştım onlar bittikten sonra almadım tekrar. şampuan olarak chicco, unibaby, johnson's baby hepsinden aldım hepsi de iyiydi :) ilk bebişime aldım diye buna da alıcam sebamed şampuan. pişik kremi de güzel ama bephantol de cok iyi eczacı kuzenim tavsiye etmişti. boşa para vermişim o kadar diyorum şimdi şimdi bephantol kullanıcam başka birşey almayı düşünmüyorum.

güneş ürünlerini kullanmadım hiç. Bir de bebeklerin ciltleri değişik oluyor birine iyi gelen bakım ürünü seninkini rahatsız edebilir. kullanıp gorücez birazda açıkçası. inşallah çok hassas olmaz ciltleri.

Benim doğum tarihi de değişiyo gelişime göre, ilk doğum tarihim 22 ekimdi sonra 26 ekim oldu en son 29 ekim doğum gözüktü, diye diye kasıma gelicem bu gidişle takılma. doktor kiloma takıldı sadece, çok daha şişmanlarda hiç görünmüyomuş içerisi,plasenta da bebeğin önünde dedi, iyice görüş kesiyo. Şansa göre arkada olabiliyomuş plasenta. Artık neredeyse doğuma kadr orda kalıyomuş :)

aynenn canımm ya salla gitsin..
kız demek parmaklarına kadar baktıı he yerimm ben onu yerimmmm...
boşver olan bize oluyor gerilioz sonra oram ağrıo buram ağrıo..
stressiz olalım bebekler rahat olsunlar yerlerinde

Yeme oğlumun parmaklarınıııı parmaksız sıkamaz burnunu yoksa.
bebek arabası alcam puset alcam alcam da alcam işte banane

Benimde en son gittiğimde plasenta engelliyordu görüşü hatta dedim doktora bu ne yaa bebekten büyük bi göremedik.

bende şimdi aile hekimliğimde tetanoz aşımı oldum geldim. kalbini dinledik hemşireyle taniyonum düşük çıktı 8-6 sanırım dinlenmem lazım ayakta durmamalıyım okulda

ben hiç sağlık ocağına gitmedim acaba kaçıncı haftada bu tetanoz iğnesi 18 mi acaba... bilgi sahibi ola varsa yardım lütfen

benim bebeğin plesantası arkada diyor doktor normal olması gereken mi böyleymiş önde arkada bir farklılık oluyormuymuş ki

ya çok çok ucuz bi yer değil biz yeğenim için alışverişe gittik artısı şu her ürünü bulabiliyorsun dükkan çok ama hafta içi gitmek lazım haftasonu eminönğ çok kalabalık oluyor

havuzlu han a imkanınız varsa haftaiçi sabah saatlerinde gidin kızlar çok kalabalık oluyor çünkü. ben 10 ay kadar önce kardeşimin oğluna bebek arabası aldım havuzlu handan. bebek arabası ve üzerine monte edilebilen oto koltugu. dışardan 200 tl ucuza aldım tesadüfen indirim vardı. bence bir fiyat alın derim.

bir de fatihte haşim işcan geçidi bisikletçiler çarşısı var orada da indirim olabiliyor piyasaya göre.

bincem üstüne vurcam kırbacı depcem depcem hahahahhaha

Fıstık mıydı o eşeğin ismi

kaç kaç buradannn valla bak fena atarlıı o seni deperrr

heee dünde atarlı atarlı diyip benim cinlerimi tepeme çıkarmıştınız birazda onun çıksın
senin yaptığın gider benim ancak hoşuma giderrrr Eileithyia (bkz:Turabi) hahahaha

ha şöyle ya hu, seni böyle seviyoruz biz, zıplatma sinirlerini, söyleyen kimdi hatırlamıyorum ama öfkelendirenlere gülerek karşılık vermek onlara geri adım attırıyormuş, malum delilere bulaşmak cesaret ister

ya çok çok ucuz bi yer değil biz yeğenim için alışverişe gittik artısı şu her ürünü bulabiliyorsun dükkan çok ama hafta içi gitmek lazım haftasonu eminönğ çok kalabalık oluyor

gitmek şart oldu canım da ne zaman bakalım, benim eşim zaten öyle karmaşık yerlere bayılır, eminönü onun için cennet cennet, evimiz marangozhaneye döndü valla her türlü ıvır zıvır tamir aleti mevsut

kızıma arkadaş işte, gelsin bol bol kızlarrr bir de canım güneş koruyucuyu bir daha paylaşır mısın, kaybettim

sağlık ocağı yapmıyor canım, birçok testi yapmıyor zaten

Ben gidip kayıt yaptırmıştım, sistemde hala yanlış görünüyordu aile hekimim, öyle bir durum varsa aramayabilirler. Sen yine kendin git, daha sonra bebek için de gerekecek

beni kayıt için aradılar canım gittim kayıt oldum, form falan dolduruldu ama tetanoz için arayan yok daha

her seferinde doğum tarihi mi veriyor senin doktor bana haftasını söylüyor ama tarih vermiyor hiç

yaa kızlar bir de ben 16 da gittiğimde birçok şey yapıldı sanki parmaklar falan sayıldı, şimdi 20 sine randevum var o zaman ne bakılacak sizce? detaylı olur mu ki?

kızlar ya trendyol,markafoni,imango gibi sitelerde acayip indirimler var haberiniz ola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…