Fıstık mıydı o eşeğin ismi
heee dünde atarlı atarlı diyip benim cinlerimi tepeme çıkarmıştınız birazda onun çıksın
senin yaptığın gider benim ancak hoşuma giderrrr Eileithyia (bkz:Turabi) hahahaha
Teşekkür ederim :)Gittigidiyor da satılıyo şu an 6-9 aylık 2 tane var ama o işimize yaramaz . Eğer gelirse haber veririm mutlaka. BBCHN bebe tulumu smokin yazarsan bulabilirsin :)
solante pregna canım ben 85 e aldım...
Eki Görüntüle 1144607
Zeyyy boşuna uğraşma kuzum sana sinirlenmem imkansız, hele atarlanma uuu yapamam dokanmayın banabincem üstüne vurcam kırbacı depcem depcem hahahahhaha
benim bebeğin plesantası arkada diyor doktor normal olması gereken mi böyleymiş önde arkada bir farklılık oluyormuymuş ki
solante pregna canım ben 85 e aldım...
Eki Görüntüle 1144607
teşekkürler canım not alayım ismini, sen başladın mı kullanmaya
Zeyyy boşuna uğraşma kuzum sana sinirlenmem imkansız, hele atarlanma uuu yapamam dokanmayın bana
Eki Görüntüle 1144608
yok sen şanslı olarak nitelendirilensin bacım keyfini sür
bu ne canım bende alayım. ben güneş koruyucu heliocare kullanıyordum. Geçen vitiligoya yakalanmıştım geçti şükür. Ama kimyasallar zarar verir mi bielemedım
burda daha güneş çıkmadı canım yağmur var hep başlamadım...
hahaha resmini de koymuş Turabiden alıntımı da okudun mu sana ithafen
hamileler için güneş kremi canım doktorlarda bunu tavsiye ediyomuş kimyasal yokmuş içinde öyle diyolaaa...
Hızlı hızlı geçtim bacım Turabiyi bulsam bi kaşık suda boğabilirim. tirbiyeden nasibini almamış insan müsveddesi o
heee dünde atarlı atarlı diyip benim cinlerimi tepeme çıkarmıştınız birazda onun çıksın
senin yaptığın gider benim ancak hoşuma giderrrr Eileithyia (bkz:Turabi) hahahaha
heee tamam canım.. çatlak kremi varmı peki önerceğin?.Yazdım kremi.
merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama anca üye oldum. bende 4aylık hamileyim tahmini dogum kasımın 12si erkek bebek bekliyorum. ogluşum gösterdi pipsiniaslen trabzonluyum ama artvin hopada yaşıyorum bankacıyım 24 yaşındayım ilik gebeligim ve çok heycanlıyım doguma kaar bu heyecanı berber paylaşırız inşallah
tecrübeli anneler sebamed nasıl şampuan pişik önleyici krem almayı düşünüyorum da ve sabun ilk başta kullanıyor mu güneş kremini ben kendim için almak istiyorum sizce nasıl
Selam kızlar ben 14+3 de yim şuan kadar 1 kilo aldım sizce normal mi? Baktım bazı arkadaşlar hiç kilo almamış. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama pek olmuyor galiba
--------------------------------------------------------------------------------
Bu arada bu haftadan itibaren tüm vaktimi tüm enerjimi bebeğime ayırmaya karar verdim. Başlarım bilmemkimlerin babalarının şarap çanaklarına.
Bebek alışverişi yapıcam hep, ne zaman baksam moralim yükseliyodu, artık bebek şeyleri satın alıcam, eşimmiş cartmış curtmuş amaann. Canım yavrum.
kızlar ya trendyol,markafoni,imango gibi sitelerde acayip indirimler var haberiniz ola...
slam herkese nasılsınız, bugün doktora gittik biz ve cinsiyetini öğrendik hayırlısıyla kızım olucak benimde 2. bebişim ilki de kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?