2014 Kasım Anneleri

heee dünde atarlı atarlı diyip benim cinlerimi tepeme çıkarmıştınız birazda onun çıksın
senin yaptığın gider benim ancak hoşuma giderrrr Eileithyia (bkz:Turabi) hahahaha

buda iyiyidii sabahtan beri açılamadıydıkk yahuuuu ama ben çıkıomm deh deh eve gideyimmmm

bincem üstüne vurcam kırbacı depcem depcem hahahahhaha
Zeyyy boşuna uğraşma kuzum sana sinirlenmem imkansız, hele atarlanma uuu yapamam dokanmayın bana

benim bebeğin plesantası arkada diyor doktor normal olması gereken mi böyleymiş önde arkada bir farklılık oluyormuymuş ki

yok sen şanslı olarak nitelendirilensin bacım keyfini sür

merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama anca üye oldum. bende 4aylık hamileyim tahmini dogum kasımın 12si erkek bebek bekliyorum. ogluşum gösterdi pipsini aslen trabzonluyum ama artvin hopada yaşıyorum bankacıyım 24 yaşındayım ilik gebeligim ve çok heycanlıyım doguma kaar bu heyecanı berber paylaşırız inşallah

bu ne canım bende alayım. ben güneş koruyucu heliocare kullanıyordum. Geçen vitiligoya yakalanmıştım geçti şükür. Ama kimyasallar zarar verir mi bielemedım

hamileler için güneş kremi canım doktorlarda bunu tavsiye ediyomuş kimyasal yokmuş içinde öyle diyolaaa...

burda daha güneş çıkmadı canım yağmur var hep başlamadım...
hahaha resmini de koymuş Turabiden alıntımı da okudun mu sana ithafen

Hızlı hızlı geçtim bacım Turabiyi bulsam bi kaşık suda boğabilirim. tirbiyeden nasibini almamış insan müsveddesi o

Hoşgeldin canım aramıza, ben Nil Bursa'dan , ama hem baba tarafım hemde eşimin tarafı Artvin'li. Çok istiyoruz oralara gelmeyi bakalım inşallah kısmet olur. Benimde ilk bebeğim, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

tecrübeli anneler sebamed nasıl şampuan pişik önleyici krem almayı düşünüyorum da ve sabun ilk başta kullanıyor mu güneş kremini ben kendim için almak istiyorum sizce nasıl

Canım ben sebamed ile başladım sonradan oğlusun cildi hassas çıkınca mustelaya geçtik. Ben mustelayı daha çok sevdim çok iyi gelmişti cildini falan yummuşacıkk yaptı ama o zamanlar çok pahalıydı sadece anlaşmalı eczanelerde satılıyordu. Şimdi her yerde var fiyatlarıda uygun seviyelere inmiş bu sefer direkt musteladan devam ederim gibi.. Olmazsa sebamed yine..

Sabun ben kullandım. Şampuan cildinde kaypak bir kalıntı bırakıyor ama kremli sabun güzel temizliyor diye sabun kullandım hep..

Canım senle aramızda 2 gün var bende ortalama 1 kg aldım sayılır. bazen fazlam 1,5 çıkıyor bazen 600 gr. Ama artık almak normal.. bundan sonra ayda 1 kg almak lazım son üç ay da 2 şer kilo toplamda 10 kilo ile biter inşallah ooohh miss.

Yap tabii.. Aldıkça alasın gelicek.. (bu arada içerden bana pıt pıt yapıyor benimki sen bana niye almıyon diye.)
Bir kadının en iyi sakinleştiricisi alışveriştir arkadaş... Ben oğluma aldıklarımın çoğunu hep eşimle kavga ettiğim günlerde almıştım. sonradan arayı yumuşatmak içinde çok güzel oluyo..

kızlar ya trendyol,markafoni,imango gibi sitelerde acayip indirimler var haberiniz ola...

Ben onlardan birinde çalışıyom, zaten her sabah baktığım yetmezmiş gibi birde gelecek haftakilere bakıyom.. Bugün disney'in kampanyası var mesela bizde içim gitti baktıkça. Ama cinsiyeti bilmediğimden alamadım.

Yarın öğrenirim inşallah..

Son düzenleme:
slam herkese nasılsınız, bugün doktora gittik biz ve cinsiyetini öğrendik hayırlısıyla kızım olucak benimde 2. bebişim ilki de kız

ayyyy kafa karıştı dalin almayı düşünüyordum ama sebamed dedi arkadaşlar yormları okudum ikisi hakkında da kötü yorumlar var ne yapacam ben yaa

Dün bepanthol çatlak önleyici bende kazandim ankete katildim 3. Kisi oldum ve kazandim. Yalniz,kampanxa bitiminde sonra 1 ay icinde gelecekmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…