- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama anca üye oldum. bende 4aylık hamileyim tahmini dogum kasımın 12si erkek bebek bekliyorum. ogluşum gösterdi pipsiniaslen trabzonluyum ama artvin hopada yaşıyorum bankacıyım 24 yaşındayım ilik gebeligim ve çok heycanlıyım doguma kaar bu heyecanı berber paylaşırız inşallah
Dün bepanthol çatlak önleyici bende kazandim ankete katildim3. Kisi oldum ve kazandim. Yalniz,kampanxa bitiminde sonra 1 ay icinde gelecekmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar nasilsinkz bende evdeyim yamur yayiyor burda bugun ve ben galiba grip oluyorum burnum tikandi resmen ya :-( esimde yurtdisinda calisiyor 1 hafta sonr a gelcek dogumumada tam 3 haftam kaldi kizlar cok korkuyorum normal dogumdan bu Benim ilk hamileligim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar nasilsinkz bende evdeyim yamur yayiyor burda bugun ve ben galiba grip oluyorum burnum tikandi resmen ya :-( esimde yurtdisinda calisiyor 1 hafta sonr a gelcek dogumumada tam 3 haftam kaldi kizlar cok korkuyorum normal dogumdan bu Benim ilk hamileligim.
Malesef cok istemistim sezaryen olmayi kizlar ama doktorum israrla normal dogum yapabilirsin diyor cok korkuyorum burda yasadigim ulkedede agri kesici epidurel igne flnda yapmiyorlarmis galiba bazi tanidiklarim ise isteyince yapiyorlar diyo sasirdim kaldim ama bana yardim edebilicek bebegimin bakiminda Kimsem olmadigi icin mecbur normal olcam insallah bir avazda kurtarir rabbim o yollarda kimseyi bekletmesin.
Insallah canim gercekten cok korkuyorum hele ki o agri sancilar soyledikleri gibi cok siddetlimi diye ama yapicak bisey yok Annem vefat edeli cok oldu bir kayin validem gelirse yardim etmeye oda nekadar kalabilicekki en fazla 1-2 ay o yuzden mecbur bebegim icin normali deniycem zaten doktor bir sorun olursa sana sormayiz drek aliriz sezaryene dedi ama en sagliklisi bir sorun olmadigi su recede her zaman normal dogumdur dedi Benim ve bebisim icin dua edin kizlar insallah 1-2 saat icerisinde kolayca dogururum fazla siddetli agri cekmeden rabbim yardimcimiz olsun...bol bol meryem suresi oku canım, doğumu kolaylaştırıyormuş, çok rahat olur inşallah herşey sen ve bebeğin için
Ben bugun yaptırdım ve üç boyutlu ultrasona giricem pazartesi risk biraz yüksekmis çok Üzgünüm ama hersey allah tanÜçlü test yaptırannnn ?
merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama anca üye oldum. bende 4aylık hamileyim tahmini dogum kasımın 12si erkek bebek bekliyorum. ogluşum gösterdi pipsiniaslen trabzonluyum ama artvin hopada yaşıyorum bankacıyım 24 yaşındayım ilik gebeligim ve çok heycanlıyım doguma kaar bu heyecanı berber paylaşırız inşallah
Ben bugun yaptırdım ve üç boyutlu ultrasona giricem pazartesi risk biraz yüksekmis çok Üzgünüm ama hersey allah tan
Teşekkür ederim :)
kızlar kasık agrılarınız oluyor mu önceden yoktu bu haftalarda basladı benım sankı.:26:
Ben bugun yaptırdım ve üç boyutlu ultrasona giricem pazartesi risk biraz yüksekmis çok Üzgünüm ama hersey allah tan
canım nasıl katılıcaz peki ? kendi web sayfasından mı ? facebooktan mı?
Üzülmee, bu olasılık zaten, önemli olan detaylı usg..onu da olacakmışsın..iyi çıkar inş..ben de yaptırcam, ikili test yapanlara gerek yok diyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?