2014 Kasım Anneleri

Hoşgeldin aramizaa canim. :)

Dün bepanthol çatlak önleyici bende kazandim ankete katildim 3. Kisi oldum ve kazandim. Yalniz,kampanxa bitiminde sonra 1 ay icinde gelecekmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım nasıl katılıcaz peki ? kendi web sayfasından mı ? facebooktan mı?

Selam kizlar nasilsinkz bende evdeyim yamur yayiyor burda bugun ve ben galiba grip oluyorum burnum tikandi resmen ya :-( esimde yurtdisinda calisiyor 1 hafta sonr a gelcek dogumumada tam 3 haftam kaldi kizlar cok korkuyorum normal dogumdan bu Benim ilk hamileligim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah yardımcın olsun daha aylar var beni sardı şimdiden

allah bir avazda kurtarsın canım, 40 haftayı beklediğine göre normal doğum olacak galiba?

Malesef cok istemistim sezaryen olmayi kizlar ama doktorum israrla normal dogum yapabilirsin diyor cok korkuyorum burda yasadigim ulkedede agri kesici epidurel igne flnda yapmiyorlarmis galiba bazi tanidiklarim ise isteyince yapiyorlar diyo sasirdim kaldim ama bana yardim edebilicek bebegimin bakiminda Kimsem olmadigi icin mecbur normal olcam insallah bir avazda kurtarir rabbim o yollarda kimseyi bekletmesin.

bol bol meryem suresi oku canım, doğumu kolaylaştırıyormuş, çok rahat olur inşallah herşey sen ve bebeğin için

bol bol meryem suresi oku canım, doğumu kolaylaştırıyormuş, çok rahat olur inşallah herşey sen ve bebeğin için
Insallah canim gercekten cok korkuyorum hele ki o agri sancilar soyledikleri gibi cok siddetlimi diye ama yapicak bisey yok Annem vefat edeli cok oldu bir kayin validem gelirse yardim etmeye oda nekadar kalabilicekki en fazla 1-2 ay o yuzden mecbur bebegim icin normali deniycem zaten doktor bir sorun olursa sana sormayiz drek aliriz sezaryene dedi ama en sagliklisi bir sorun olmadigi su recede her zaman normal dogumdur dedi Benim ve bebisim icin dua edin kizlar insallah 1-2 saat icerisinde kolayca dogururum fazla siddetli agri cekmeden rabbim yardimcimiz olsun...

hayırlısı olsun hoşgeldin :))

kızlar kasık agrılarınız oluyor mu önceden yoktu bu haftalarda basladı benım sankı.:26:

ay bana kasık ağrısı deme. dun gece sabaha karsı lavaboya kalktım.o kadar ağrıdı ki tuvalete oturamadım. az yurudum falan.agrı sag taraftan ortaya geçti. sonra yavaşça yok oldu da oyle yaptım. cok acıdı .heralde sag tarafıma yattım ondan oldu

Allah 1 avazda kurtarsin. Meryem suresini oku. Allah yardimcin olsun.

Ben bugun yaptırdım ve üç boyutlu ultrasona giricem pazartesi risk biraz yüksekmis çok Üzgünüm ama hersey allah tan

Üzülmee, bu olasılık zaten, önemli olan detaylı usg..onu da olacakmışsın..iyi çıkar inş..ben de yaptırcam, ikili test yapanlara gerek yok diyorlar da

Üzülmee, bu olasılık zaten, önemli olan detaylı usg..onu da olacakmışsın..iyi çıkar inş..ben de yaptırcam, ikili test yapanlara gerek yok diyorlar da

ben ikili test yaptırdım ama doktor bunu da istedi benden ense 2,0 çıkmıştı acaba ondan mı?

Kizlar hamllikte rahat olmaya calisiyorum ama kendimle cok ugrasiyorum. Butun gun evdeyim ondan mi acaba. Mesela saclarimla ugrasyorum ellerim yuzumle vucudumda. Benim gibi olaniniz var mi. Nedeen boyleeym bilmem.bebegime ters etkisi olur mu diye aklima gelmiyor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…