- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Kocişkoma ingilizce çalştryordm kolunu karnıma koymş herlde baskı yaptı öyle bi iteledi ki bizim tospaaay minnoşum ya doğsn biran önce
Facebooktan katildim benn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ikili test yaptırdım ama doktor bunu da istedi benden ense 2,0 çıkmıştı acaba ondan mı?
Üçlü test yaptırannnn ?
17 haftamdaym canm
slam herkese nasılsınız, bugün doktora gittik biz ve cinsiyetini öğrendik hayırlısıyla kızım olucak benimde 2. bebişim ilki de kız
tamam canım , çok teşekkür ederim bende şansımı deneyeyim
Masallah cnm. Bende 15.haftann icindeyim. Bende hssederim en yakn zamanda insallah
hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiyle, günaydınlarrrr
Bugün güzel uyandırıldım :)) hepinize günaydın güzel anneler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiyle, günaydınlarrrr
Bugün güzel uyandırıldım :)) hepinize günaydın güzel anneler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hangi degerin riskli cikti ki üzülme insallah iyi haberler alacaksin dua et bol bol[/QUOTE d s yazan bölüm bende 1/182 çıktı bu da 182 kişiden biri olabilir anlamına geliyomus sinir 1/20 mis benim doktorunun hastaları dünden beri banada aynısını dedi hiçbişey olmadı diyo ne sacma insanları korkutuyor bu doktorlar pztsi Prof a gidicem alanında iyiymiş baya bakalim:18:
Benden sana tavsiye bu üçlü testi yaptırma hamile liginde strese sokuyor insanın sonuç olumsuz da olsa dogurucaksan yaptırma bunu kanıtlamalarinin sebebi anne karnında düşük yaptırmak mis allah korusunÜzülmee, bu olasılık zaten, önemli olan detaylı usg..onu da olacakmışsın..iyi çıkar inş..ben de yaptırcam, ikili test yapanlara gerek yok diyorlar da
günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum bi yatsam 3 gün aralıksız uyurum sanırım..
dün akşam işyeriyle ilgili bir etkinlik vardı mecburen katıldım çok yoruldum ya...
d s yazan bölüm bende 1/182 çıktı bu da 182 kişiden biri olabilir anlamına geliyomus sinir 1/20 mis benim doktorunun hastaları dünden beri banada aynısını dedi hiçbişey olmadı diyo ne sacma insanları korkutuyor bu doktorlar pztsi Prof a gidicem alanında iyiymiş baya bakalim:18:
canımm günaydınnn...
bende dün gece bacaklarıma giren kramplar yüzünden uyuyamadım..
magnezyumda kullanmaya başladım ama anlamadım neden olduğunu
canım gönlünü ferah tut bu testler çoğu zaman yalnış çıkabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?