2014 Kasım Anneleri

Kocişkoma ingilizce çalştryordm kolunu karnıma koymş herlde baskı yaptı öyle bi iteledi ki bizim tospaa ay minnoşum ya doğsn biran önce

Bugün güzel uyandırıldım :)) hepinize günaydın güzel anneler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum bi yatsam 3 gün aralıksız uyurum sanırım..
dün akşam işyeriyle ilgili bir etkinlik vardı mecburen katıldım çok yoruldum ya...

Üzülmee, bu olasılık zaten, önemli olan detaylı usg..onu da olacakmışsın..iyi çıkar inş..ben de yaptırcam, ikili test yapanlara gerek yok diyorlar da
Benden sana tavsiye bu üçlü testi yaptırma hamile liginde strese sokuyor insanın sonuç olumsuz da olsa dogurucaksan yaptırma bunu kanıtlamalarinin sebebi anne karnında düşük yaptırmak mis allah korusun

günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum bi yatsam 3 gün aralıksız uyurum sanırım..
dün akşam işyeriyle ilgili bir etkinlik vardı mecburen katıldım çok yoruldum ya...

canımm günaydınnn...
bende dün gece bacaklarıma giren kramplar yüzünden uyuyamadım..
magnezyumda kullanmaya başladım ama anlamadım neden olduğunu

canım gönlünü ferah tut bu testler çoğu zaman yalnış çıkabiliyor..

canım ben de demir kalsiyum falan kullanıyorum ama o kramplar bende de oluyo kramp giriceğini hissettiğin anda ayağa kalk yada ayağını dümdüz tutmaya çalış yatakta o çok zor oluyo) böyle kıvırırsan falan daha çok canın yanar...
birde günde 2 tane falan sade soda içmeye çalış canım ondaki mineraller çok faydalıymış hamilelikte...

Kızlar bu benim üçlü ve ikili testim buna benzer varsa lutfen bana yazsin

Eklentiler

• $20140605_084414.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $20140605_084423.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…