Kızlar bu benim üçlü ve ikili testim buna benzer varsa lutfen bana yazsin
Allah 1 avazda kurtarsin. Meryem suresini oku. Allah yardimcin olsun.
Kızlar bu benim üçlü ve ikili testim buna benzer varsa lutfen bana yazsin
günaydın kızlar3'lü tarama sonuçlarını almaya gidiyorum şimdi... inşallah sorun çıkmaz... :26:
canım DS değeri normalin üstünde çıkmış. yani risk. ama canını sıkma.. ayrıntılı ultrasyona girince çoğu şey netleşir. Doktoruna gösterdin mi?
canım ben de demir kalsiyum falan kullanıyorum ama o kramplar bende de oluyo kramp giriceğini hissettiğin anda ayağa kalk yada ayağını dümdüz tutmaya çalış yatakta o çok zor oluyo) böyle kıvırırsan falan daha çok canın yanar...
birde günde 2 tane falan sade soda içmeye çalış canım ondaki mineraller çok faydalıymış hamilelikte...
evet canım soda bende içiyorum günde 1 tane...
ama dün akşam ilk defa oldu..
gece uykudan uyandırdı ben anlayamadan girdi zaten kıvrandımm fenaydı ya
Kızlar Günaydın,
şimdi ben pazartesi gününden beri karnımın içinde titreşimler hissediyorum ama bebekmi emin olamıyorum:) sizce hissettiğim titreşimler bebiş mi yoksa bağırsak haraketlerim mi acaba? bu arada bugün 17+0 olduk:) 18. haftaya merhaba o zaman :)
heh işte yatakta kıvranınca çok canın yanıyo ama hemen ayağa kalkarsan geçiyo biraz da dolaşırsın iyice açılır..
hamilelikte normal canım bunlar korkma...
Kızlar Günaydın,
şimdi ben pazartesi gününden beri karnımın içinde titreşimler hissediyorum ama bebekmi emin olamıyorum:) sizce hissettiğim titreşimler bebiş mi yoksa bağırsak haraketlerim mi acaba? bu arada bugün 17+0 olduk:) 18. haftaya merhaba o zaman :)
yok canım zaten kas ağrılarım vardı..salı günü doktoruma sordum..
magnezyum eksikliğinde olur..
ilaç verdi ve soda iç dedi..
tmm akşam yine girerse hemen ayağa kalkarım canım
bende dün çok yoğun hissettim ama sanırım gazmış..
bugün tık yok
günaydınn kzlarr..bugün özeldeki dr umda kontrolüm var..🐣çok heycanlıyım özledim bebeğimi..ii dir inş..devletteki dr kız demişti..buda bakcak şimdi cinsiyete kız derse emin olabilirimm..herkese ii mesailerr❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İkili testin normal çıkmış ama üçlü testinde down sendromu açısından risk biraz sınırın üzerinde çıkmış. Ama ikili testin doğruluk oranı üçe göre daha fazla canım, doktorun zaten aydınlatır seni bu konudaKızlar bu benim üçlü ve ikili testim buna benzer varsa lutfen bana yazsin
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinhadi ben gittim.. byeeee
günaydınlarGünaydın prens veya prenseslerin güzel anneleri :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy canım dün akşam aynen benim de bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım. Çabuk geçti şükür, sonra ayağa kalkıp wc ye gittim topallaya topallayaevet canım soda bende içiyorum günde 1 tane...
ama dün akşam ilk defa oldu..
gece uykudan uyandırdı ben anlayamadan girdi zaten kıvrandımm fenaydı ya
Ben de henüz ayırt edemiyorum canım ama bebişten olabilir, artık 18. haftaya yol almışsınKızlar Günaydın,
Günaydıngünaydın kızlar ilk gebelik de 20. haftada hissediliyomuş bende 17 haftadayım ama bişe hissedemiyorumbişe soracam karnın nekadar büyüdü acaba bnm 17 hafta olmasına ragmen çok büyüdügü zannederim sonum neolacak allah bilir
ayyy hayırlı haberlerle ve prensesinle gel inşallah ne kadar az kız annişi var topikte
tamam canım ilaçlarını kullan...
öyle bir iki günde geçmez bir kaç kere daha girebilir kramp..
depolar ancak doluyo..
İkili testin normal çıkmış ama üçlü testinde down sendromu açısından risk biraz sınırın üzerinde çıkmış. Ama ikili testin doğruluk oranı üçe göre daha fazla canım, doktorun zaten aydınlatır seni bu konuda
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
günaydınlar
ayyy canım dün akşam aynen benim de bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım. Çabuk geçti şükür, sonra ayağa kalkıp wc ye gittim topallaya topallayabugün de üzerine basınca kendini hissettiriyor resmen
Hamilelikteki ilk krampımı yaşamış oldum böylece
Ben de henüz ayırt edemiyorum canım ama bebişten olabilir, artık 18. haftaya yol almışsın
Günaydın
Benim ikinci gebeliğim ama hala ayırtedemiyorum bende16. haftadayım
HERKESE GÜNAYDINLAR
inş canmm..gerçekten çok az..ayy sende katıl prenses annelerine :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?