2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarrr, günaydın güzel annelerrrrr Bebeğimi görmeme son 2 gün

heh işte yatakta kıvranınca çok canın yanıyo ama hemen ayağa kalkarsan geçiyo biraz da dolaşırsın iyice açılır..
hamilelikte normal canım bunlar korkma...

Ay kızlar ben hamilelikten evvel çok kramplı biriydim, pilates falan yaparken hoca şaşırırdı bu kadar kramp girer mi diye, yatakta olurdu gezerken olurdu her yerime kramp girerdi. Magnezyum içtim maden suları günde 2 içtim hep giriyodu kramp. Şimdi hamileyim ve 1 kere bile kramp girmedi acaba magnezyum depomu mu iyi doldurmuşum ne.. valla umarım az kramplı geçiririz hamileliği, ilerleyen aylarda ihtimali yükseliyomuş.
Bu sabah oğlum annesine popo gösterdi. Annanesinin sesini duyduğunda popo pırtlatıyo karnıma. çok güzel çok

Gunaydn guzel anneler guzelggun dilyrm imom omegayi ac mi tok mu iciysnz ayrca detayli usg 26snda 25 tl ozel hastne adana

ay ne güzel kendi kendine nazar değdircen şimdi girmesin kramp işte bebişin sana destek oluyor
onun popişini sevsinler

inşallah hayırlısı canım bana da doktor bir tanesi kıza benziyor ama net değil bir şey alma dedi haftaya gittiğimde belli olur artık inşallah detaylıda...
sağlıklı olsunlarda en önemlisi o önce...

allah hepimizin gönlüne göre versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar eşimle karar verdik her gün bebişimiz için her gün bir tne bişey alacağız ki hepsi üstüste gelmesin yoksaa yandık

Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle canım..
hamileliklte olacak artık bunlar..
bebekler iyi olsunda aman gerisi önemli değil..

kramp kardeşimm benim..
şimdi benimde ayakta iken çekiyor damardann

İçebiliyorsan, tansiyon ödem sıkıntın yoksa hergün sade soda iç canım. Ben içiyordum ama ödemlerim ve çarpıntımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım

Günaydınnn ayyy benim de benim de

bebekte olabilir canım ama şu anda tam ayırtedemeyebiliyoruz bebek mi gaz mı..
ben yinede bişeyler hissedince seviniyorum
2 hafta sonra net ayırt edebilceksin inşallah...

aynen cnm ya anlaşılmıyor daha net olarak ama pazartesi gününden beri devam edince bebiş mi acaba diye düşündüm:) inşallah 2 haftaya tam net hissederiz bebişleri:)

bende dün çok yoğun hissettim ama sanırım gazmış..
bugün tık yok [/QUOTE]

gazmı ,yüh ya heveslenmiştim bende:)

Ben dün çilekle peeling yaptim yuzume.. kimisi bebekte leke olur diyor, yaşayan var mi böyle bişey..

Ohh umarım güzel poz verirde ara sıra resmine bakarsın diğer randevuya kadar. Benimki dün poz vermedi :))

bende dün çok yoğun hissettim ama sanırım gazmış..
bugün tık yok

gazmı ,yüh ya heveslenmiştim bende:)[/QUOTE]

bebek olabilir, 1 kere hissettikten sonra 1 hafta hissetmediğin olabiliyo, benim öyle oldu. Eli kulağında geliyo.
Bu ara benimki her gün hissettirmeye başladı, artık 8 hafta boyunca en hareketli olacağı zamanlarmış 20-28 haftalar :)

İçebiliyorsan, tansiyon ödem sıkıntın yoksa hergün sade soda iç canım. Ben içiyordum ama ödemlerim ve çarpıntımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım

Günaydınnn ayyy benim de benim de

Valla heyecan dorukta bende, inşallah bebeğim bu sefer nazlanmaz da cinsiyeti öğreniriz. Her seferinde horon tepiyor içeride, az sakin dursa

CCanm ben hic asermdm tek acili ekmk istdm onuda hhemn aldi ayrca kvde hemn yapti aldi yani bide gece yarsi sekerlisakz (garip ama)cok istmistim

yok anam nerde..geçen karpuz aşerdim..karpuzlu sakız verdi benimki..sen düşün yane..

Gunaydn guzel anneler guzelggun dilyrm imom omegayi ac mi tok mu iciysnz ayrca detayli usg 26snda 25 tl ozel hastne adana

canmm ya bu ımom omega aynı zamanda multivitaminmi..özeldeki dr önermiştide..devlettekide elevit yazdı obitiyo şindi ımomamı geçsen..sen yanında ek bişey kullanıyonmu

canım DS değeri normalin üstünde çıkmış. yani risk. ama canını sıkma.. ayrıntılı ultrasyona girince çoğ9u şey netleşir. Doktoruna gösterdin mi?
evet cnm doktorum üç boyutlu ultrason yada kesin bilgi için amnisentez sıvısı dedi ben ultrasona giricem pazartesi her ne olursa olsun o benim minigim sonuç hiçbişey degistirmicek dua ediyorum bol bol

yok anam nerde..geçen karpuz aşerdim..karpuzlu sakız verdi benimki..sen düşün yane..

seninkide çok iyiymiş karpuzlu sakız benim sıkıntım bişey aşermemek sinir oluyorum bu halime ama canım dogru dürüst bişe istemiyo eşim bile nebiçim hamilesin bişe aşerde gidip alim diyo o dereceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…