heh işte yatakta kıvranınca çok canın yanıyo ama hemen ayağa kalkarsan geçiyo biraz da dolaşırsın iyice açılır..
hamilelikte normal canım bunlar korkma...
Ay kızlar ben hamilelikten evvel çok kramplı biriydim, pilates falan yaparken hoca şaşırırdı bu kadar kramp girer mi diye, yatakta olurdu gezerken olurdu her yerime kramp girerdi. Magnezyum içtim maden suları günde 2 içtim hep giriyodu kramp. Şimdi hamileyim ve 1 kere bile kramp girmediacaba magnezyum depomu mu iyi doldurmuşum ne.. valla umarım az kramplı geçiririz hamileliği, ilerleyen aylarda ihtimali yükseliyomuş.
Bu sabah oğlum annesine popo gösterdi. Annanesinin sesini duyduğunda popo pırtlatıyo karnıma. çok güzel çok
inşallah hayırlısı canım bana da doktor bir tanesi kıza benziyor ama net değil bir şey alma dedi haftaya gittiğimde belli olur artık inşallah detaylıda...
sağlıklı olsunlarda en önemlisi o önce...
Gunaydn guzel anneler guzelggun dilyrm imom omegayi ac mi tok mu iciysnz ayrca detayli usg 26snda 25 tl ozel hastne adana
öyle canım..
hamileliklte olacak artık bunlar..
bebekler iyi olsunda aman gerisi önemli değil..
kramp kardeşimm benim..
şimdi benimde ayakta iken çekiyor damardann
GünaydınnnGünaydın kızlarrr, günaydın güzel annelerrrrrBebeğimi görmeme son 2 gün
bebekte olabilir canım ama şu anda tam ayırtedemeyebiliyoruz bebek mi gaz mı..
ben yinede bişeyler hissedince seviniyorum
2 hafta sonra net ayırt edebilceksin inşallah...
Ohh umarım güzel poz verirde ara sıra resmine bakarsın diğer randevuya kadar. Benimki dün poz vermedi :))Günaydın kızlarrr, günaydın güzel annelerrrrrBebeğimi görmeme son 2 gün
bende dün çok yoğun hissettim ama sanırım gazmış..
bugün tık yok
İçebiliyorsan, tansiyon ödem sıkıntın yoksa hergün sade soda iç canım. Ben içiyordum ama ödemlerim ve çarpıntımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım
Günaydınnnayyy benim de benim de
Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydn guzel anneler guzelggun dilyrm imom omegayi ac mi tok mu iciysnz ayrca detayli usg 26snda 25 tl ozel hastne adana
evet cnm doktorum üç boyutlu ultrason yada kesin bilgi için amnisentez sıvısı dedi ben ultrasona giricem pazartesi her ne olursa olsun o benim minigim sonuç hiçbişey degistirmicek dua ediyorum bol bolcanım DS değeri normalin üstünde çıkmış. yani risk. ama canını sıkma.. ayrıntılı ultrasyona girince çoğ9u şey netleşir. Doktoruna gösterdin mi?
yok anam nerde..geçen karpuz aşerdim..karpuzlu sakız verdi benimki..sen düşün yane..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?