Kızlar bu benim üçlü ve ikili testim buna benzer varsa lutfen bana yazsin
evet cnm doktorum üç boyutlu ultrason yada kesin bilgi için amnisentez sıvısı dedi ben ultrasona giricem pazartesi her ne olursa olsun o benim minigim sonuç hiçbişey degistirmicek dua ediyorum bol bol
Ay kızlar ben hamilelikten evvel çok kramplı biriydim, pilates falan yaparken hoca şaşırırdı bu kadar kramp girer mi diye, yatakta olurdu gezerken olurdu her yerime kramp girerdi. Magnezyum içtim maden suları günde 2 içtim hep giriyodu kramp. Şimdi hamileyim ve 1 kere bile kramp girmediacaba magnezyum depomu mu iyi doldurmuşum ne.. valla umarım az kramplı geçiririz hamileliği, ilerleyen aylarda ihtimali yükseliyomuş.
Bu sabah oğlum annesine popo gösterdi. Annanesinin sesini duyduğunda popo pırtlatıyo karnıma. çok güzel çok
Amin 4 lu testin ne zaman cnmBenimde test sonuçlarım hemen hemen böyle çıktı 4 lüyü beklicem
Rabbim hayırlısını versin
Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok anam nerde..geçen karpuz aşerdim..karpuzlu sakız verdi benimki..sen düşün yane..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seninkide çok iyiymiş karpuzlu sakızbenim sıkıntım bişey aşermemek sinir oluyorum bu halime ama canım dogru dürüst bişe istemiyo eşim bile nebiçim hamilesin bişe aşerde gidip alim diyo o dereceyim
Inşallah herkes aynı şeyi soyluyo dünden beri umarım hersey yolundadircanım benim sakın canını sıkma benim teyzeminde aynı oldu doktor down sendromu dedi sonra teyzem ayrıntılı ultrasyona girdi hiçbiey yok o çıkabiliyormuş öyle pnik yapma iyi düşün iyi olsun .
Günaydın annişlerrr
Deryaw ve nlyvz heyecanla cinsiyetlerinizi bekliyorum cumartesi hemen bildirin doktordan sonra
Ben daha birşey aşermedim ama aşereceğim günü heyecanla bekliyorum koştursun biraz babacığımız
Hehehh buna çok güldümkırk yıl düşünsem aklıma gelmez işte bu erkeklerin beyinleri kesinlikle bizden farklı çalışıyor
bende yarın gırıcem çok heyecanlıyım 3 Haftadır görmüyorum sana ne dedı doktor canım
Ne guzel sanslisin o zamanCCanm ben hic asermdm tek acili ekmk istdm onuda hhemn aldi ayrca kvde hemn yapti aldi yani bide gece yarsi sekerlisakz (garip ama)cok istmistim
Bizimkide duymamazliga veriyor :) insan o gun alamadi ertesi gun alir.. babama desem hemen getiriyor.yok anam nerde..geçen karpuz aşerdim..karpuzlu sakız verdi benimki..sen düşün yane..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen de aşer canım :) hcmi canin istemiyor birşey.seninkide çok iyiymiş karpuzlu sakızbenim sıkıntım bişey aşermemek sinir oluyorum bu halime ama canım dogru dürüst bişe istemiyo eşim bile nebiçim hamilesin bişe aşerde gidip alim diyo o dereceyim
Ohh umarım güzel poz verirde ara sıra resmine bakarsın diğer randevuya kadar. Benimki dün poz vermedi :))
Hoşgeldin canım aramıza, ben Nil Bursa'dan , ama hem baba tarafım hemde eşimin tarafı Artvin'li. Çok istiyoruz oralara gelmeyi bakalım inşallah kısmet olur. Benimde ilk bebeğim, inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.
Valla pozdan ziyade, artık cinsiyetini belli etse diyorum ama, bakalım.
Ne guzel sanslisin o zaman
Bizimkide duymamazliga veriyor :) insan o gun alamadi ertesi gun alir.. babama desem hemen getiriyor.
Sen de aşer canım :) hcmi canin istemiyor birşey.
inşallah gelirsin canım gelirsen beklerim valla ben hopadayım tam deniz kenarı sahil kısmı güzel buralar bekleriz inşallah alırız allah herkse bu duyguları nasip eder inşaallah.
Canım ilk testinde risk çıkmadığı halde dr un neden üçlü testi istedi ki :44: üçlü test ikili temiz çıkarsa istenmiyor yani benim dr um öyle demişti duyarlılığı az olduğu için çoğu zaman yanıltıcı sonuçlar veriyor boş yere stres yaşanıyor ailelerde demişti bende yaptırmadımüçlü testi? Bu donuca görevsana amniyosentez önerilmiş ama bence başka bi dr a daha söyle ikili temiz çıktı üçlü riskli amniyo gerekir mi diye sor sirek yaptırma amniyo biraz riskli fiyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?