2014 Kasım Anneleri

Ne guzel sanslisin o zaman

Bizimkide duymamazliga veriyor :) insan o gun alamadi ertesi gun alir.. babama desem hemen getiriyor.

Sen de aşer canım :) hcmi canin istemiyor birşey.

ya benim annemde öyleymiş ona çektim ben zaten herşeyi yedigim için hiç midem bulanmıyo canım arada bişeler istiyo ama böyle olmazsa ölürüm illada yemem lazım gibi olmuyorum ama yalandan çok aşerdigim oldu

Evet evet dr hiç gerek yok diyince yaptırmadım Allah bütün annelerin yüzünü evlatlarının sağlığıyla başarısıyla güldürsün inşallah

Benimde dün eşim göbeğime koydu elini sırt üstü yattım bekledik biraz iki defa vurdu avucuna
O kadar tuhaf oldu ki heycandan napcanı şaşırdı
Yaa bekleyince vuruyomu öylee, bende deneyeyim, demek dışarıdan da pıt diye hissediliyo artık. Yaşasııınnnn
Valla pozdan ziyade, artık cinsiyetini belli etse diyorum ama, bakalım.
Eder annesi eder 17. haftadasın artık gösterir güzelim benim.

Yaa bekleyince vuruyomu öylee, bende deneyeyim, demek dışarıdan da pıt diye hissediliyo artık. Yaşasııınnnn

Ben dün baya baya hissetmeye başladım evde uzanırken Allah Allah deyip durdum hatta şaşırdım eşimde çok istiyodu hissetmek işten gelince söyledim elini koydu gözlerini kapadı bekledi iki kere vurdu ben tepki vermedim bakalım ne dicek diye eşim direk bana dönüp baktı aaa inanmıyorum vuruyor dedi çok heycanladı

Ağlalım bak

Bizde merakla bekliyoruz bakalım, inşallah önce sağlıklı olduklarını sonra cinsiyetlerini öğrenelim.

inşallah gelirsin canım gelirsen beklerim valla ben hopadayım tam deniz kenarı sahil kısmı güzel buralar bekleriz inşallah alırız allah herkse bu duyguları nasip eder inşaallah.

Off yaa, bakalım bebeğimiz bir doğsun, sanırım 4-5 aylık olduğunda yani mayıs 2015 gibi düşünüyoruz.

Hergün bakıyorum inan bir sürü kıyafet, ama yok cinsiyet belli değil. Neyse hayırsıyla sağlıklı olsunlar da, cinsiyeti de illa ki öğrenicez.

Henüz hiç aşerme falan yaşamadım, yaşamakta istemem açıkçası. Yani gecenin bir yarısı hiç olmadık birşeyi canının çekmesi bence çok tatsız bir durum. Hani mevcut birşeyi istemek ayrı da, kış günü karpuz, yaz günü portakala gibi mesela. Umarım eşimi uykusundan kaldıracak kadar aşerme yaşamam.

Ağlamaaa ama beni de ağlatırsın zaten sulu göz oldum iyice bunlar güzel duygular Rabbim kucağımıza da alıcağımız günleri göstersin hepimize inşallah

arkadaslar merhaba doktordan geldım

oglum olacak inşaallahh

ancak miyom varmış rahım duvarında, ultrasondada goruluyor bebege dogru buyums

doktor erken dogum ya da dusuk tehlıkesı olablır dedı

progestan verdı

korktum

bılgınız var mı bu konuda??

Ağlamaaa ama beni de ağlatırsın zaten sulu göz oldum iyice bunlar güzel duygular Rabbim kucağımıza da alıcağımız günleri göstersin hepimize inşallah

Ayyy bende sulugöz oldum, gülelim eğlenelim yuppii
Kızlar blogcuanne var ablam 2 oğlunu büyütürken yaşadığı tecrübeleri paylaşmış ben okuyorum arada, faydalı bilgiler var tavsite ederim :)

Kızlar blogcuanne var ablam 2 oğlunu büyütürken yaşadığı tecrübeleri paylaşmış ben okuyorum arada, faydalı bilgiler var tavsite ederim :)

aa biliyorum bende o bayanı takip ediyorum hatta ondan bakarak şampuan falan aldım güzel bi blog

Canm ben ferramat magnorm yeni verdigi imom omega kullnyrm vitamine gerk yok var zaten icnde dedi ben drmmdn cok memnm cok ilgili muaynmde oyle kisa surmuyo eglnceli gecyo

Lilipitcim öncelikle gözün aydın oğlun oluyormuş
Benim konu hakkında bilgim yok açıkcası :44:

Zeyyy boşuna uğraşma kuzum sana sinirlenmem imkansız, hele atarlanma uuu yapamam dokanmayın bana
Eki Görüntüle 1144608

yok sen şanslı olarak nitelendirilensin bacım keyfini sür

benim de son gittiğimde ultrson görüntüleri hiç net değildi neden böyle bu sefer dedim plesantanın arkasına geçmiş bebek oyüzden flu görüntü dedi.
.ne demek ki bu normalin nasıl olcak ki

benim de son gittiğimde ultrson görüntüleri hiç net değildi neden böyle bu sefer dedim plesantanın arkasına geçmiş bebek oyüzden flu görüntü dedi.

aynen bizde de öyleydi ama ben sormadım

Öncelikle hayırlı olsun oğlun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım miyom bende de çıktı, hatta ilk kontrolde de görünüyordu. Ben bir sorun olup olmadığını sordum şu an risk oluşturmuyor dedi. Diğer kontrollerde de baktı, ama bir büyüme olmadığı için bu ne sana ne bebeğe engel değil dedi. Eğer sezaryan olursa doğumun bunu da alırız demişti. Ama senin durumun biraz farklı sanırım, bebeğe doğru büyümüş. Ne oranda risk var bunu biz bilemeyiz. Doktorun en iyisini biliyordur, en uygun tedaviyi uygulayacaktır.İçini ferah tut lütfen.

Plasenta ya karın tarafında olurmuş ya da arka tarafında. arka tarafında olunca net görülürmüş ama karın tarafında olursa bebeği görebilmek için engel olan plasentayı görürmüşüz, flulaşırmış görüntü. Plasenta nerede olursa orada kalırmış sonradan değişme şansı yokmuş. Benimde önce, göbek yağlarım plasenta rahim derken, bebişin organlarını zor görmeye başladı. Önemli değil ya takılma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın hamişler ve güzel bebişleri

En son doktora gittiğimde saçımı boyatabilirmiyim diye sordum,boyatabilirsin kanıtlanmış bir zararı yok fakat kaliteli boya al dedi,eczaneye 44 tl bayıldıktan sonra herhalde kalitelidir diye düşünüyorum bitkiselmiş,bugün kısmetse boyatıcam..çünkü saçlarım bembeyaz çıkıyor diplerden,5 cm kadar beyaz var yani ve akbaba gibi gezmek istemiyorum,düğünler var bu hafta ve haftaya...bir daha doğuma yakın boyatıcam...inşallah değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…