Ne guzel sanslisin o zaman
Bizimkide duymamazliga veriyor :) insan o gun alamadi ertesi gun alir.. babama desem hemen getiriyor.
Sen de aşer canım :) hcmi canin istemiyor birşey.
Zaten ikili riskli çıkarsa güvenirliliği üçlüden fazla diye direkt amniyosentez isteniyor genelde..
Benimde iyi çıkınca dr üçlüye gerek yok dedi ben ısrarla yaptırdım riskli çıktı sonra dedim kendime demek ki merak çokta iyi bişey değilmiş
Evet evet dr hiç gerek yok diyince yaptırmadım Allah bütün annelerin yüzünü evlatlarının sağlığıyla başarısıyla güldürsün inşallah
Yaa bekleyince vuruyomu öylee, bende deneyeyim, demek dışarıdan da pıt diye hissediliyo artık. YaşasııınnnnBenimde dün eşim göbeğime koydu elini sırt üstü yattım bekledik biraz iki defa vurdu avucuna
O kadar tuhaf oldu ki heycandan napcanı şaşırdı
Eder annesi eder 17. haftadasın artık gösterir güzelim benim.Valla pozdan ziyade, artık cinsiyetini belli etse diyorum ama, bakalım.
Yaa bekleyince vuruyomu öylee, bende deneyeyim, demek dışarıdan da pıt diye hissediliyo artık. Yaşasııınnnn
Eder annesi eder 17. haftadasın artık gösterir güzelim benim.
Ben dün baya baya hissetmeye başladım evde uzanırken Allah Allah deyip durdum hatta şaşırdım eşimde çok istiyodu hissetmek işten gelince söyledim elini koydu gözlerini kapadı bekledi iki kere vurdu ben tepki vermedim bakalım ne dicek diye eşim direk bana dönüp baktı aaa inanmıyorum vuruyor dedi çok heycanladı
Günaydın annişlerrr
Deryaw ve nlyvz heyecanla cinsiyetlerinizi bekliyorum cumartesi hemen bildirin doktordan sonra
Ben daha birşey aşermedim ama aşereceğim günü heyecanla bekliyorum koştursun biraz babacığımız
Hehehh buna çok güldümkırk yıl düşünsem aklıma gelmez işte bu erkeklerin beyinleri kesinlikle bizden farklı çalışıyor
inşallah gelirsin canım gelirsen beklerim valla ben hopadayım tam deniz kenarı sahil kısmı güzel buralar bekleriz inşallah alırız allah herkse bu duyguları nasip eder inşaallah.
aynen bende cinsiyetleri bi öğrensemmmmm neler alıcam neler
benimkiler 14. haftada bir poz vermişlerdi 3 boyurlu açınca doktor ayyyy hergün bakıyorum
ekran koruyucu yapıcam ama utandım bir de ikiz olduğunu bilmiyolar işyerindekiler
Yaa bekleyince vuruyomu öylee, bende deneyeyim, demek dışarıdan da pıt diye hissediliyo artık. Yaşasııınnnn
Eder annesi eder 17. haftadasın artık gösterir güzelim benim.
Ağlalım bak
Ağlamaaa ama beni de ağlatırsın zaten sulu göz oldum iyicebunlar güzel duygular Rabbim kucağımıza da alıcağımız günleri göstersin hepimize inşallah
Ayyy bende sulugöz oldum, gülelim eğlenelim yuppii
Kızlar blogcuanne var ablam 2 oğlunu büyütürken yaşadığı tecrübeleri paylaşmış ben okuyorum arada, faydalı bilgiler var tavsite ederim :)
canmm ya bu ımom omega aynı zamanda multivitaminmi..özeldeki dr önermiştide..devlettekide elevit yazdı obitiyo şindi ımomamı geçsen..sen yanında ek bişey kullanıyonmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy bende sulugöz oldum, gülelim eğlenelim yuppii
Kızlar blogcuanne var ablam 2 oğlunu büyütürken yaşadığı tecrübeleri paylaşmış ben okuyorum arada, faydalı bilgiler var tavsite ederim :)
arkadaslar merhaba doktordan geldım
oglum olacak inşaallahh
ancak miyom varmış rahım duvarında, ultrasondada goruluyor bebege dogru buyums
doktor erken dogum ya da dusuk tehlıkesı olablır dedı
progestan verdı
korktum
bılgınız var mı bu konuda??
Zeyyy boşuna uğraşma kuzum sana sinirlenmem imkansız, hele atarlanma uuu yapamam dokanmayın bana
Eki Görüntüle 1144608
yok sen şanslı olarak nitelendirilensin bacım keyfini sür
ben hiç sağlık ocağına gitmedim acaba kaçıncı haftada bu tetanoz iğnesi 18 mi acaba... bilgi sahibi ola varsa yardım lütfen
benim de son gittiğimde ultrson görüntüleri hiç net değildi neden böyle bu sefer dedim plesantanın arkasına geçmiş bebek oyüzden flu görüntü dedi.
.ne demek ki bu normalin nasıl olcak ki
arkadaslar merhaba doktordan geldım
oglum olacak inşaallahh
ancak miyom varmış rahım duvarında, ultrasondada goruluyor bebege dogru buyums
doktor erken dogum ya da dusuk tehlıkesı olablır dedı
progestan verdı
korktum
bılgınız var mı bu konuda??
Plasenta ya karın tarafında olurmuş ya da arka tarafında. arka tarafında olunca net görülürmüş ama karın tarafında olursa bebeği görebilmek için engel olan plasentayı görürmüşüz, flulaşırmış görüntü. Plasenta nerede olursa orada kalırmış sonradan değişme şansı yokmuş. Benimde önce, göbek yağlarım plasenta rahim derken, bebişin organlarını zor görmeye başladı. Önemli değil ya takılma.benim de son gittiğimde ultrson görüntüleri hiç net değildi neden böyle bu sefer dedim plesantanın arkasına geçmiş bebek oyüzden flu görüntü dedi.
.ne demek ki bu normalin nasıl olcak ki
Ne guzel sanslisin o zaman
Bizimkide duymamazliga veriyor :) insan o gun alamadi ertesi gun alir.. babama desem hemen getiriyor.
eloğlu işte..ağlarsa babam ağlar,kocişim yalan ağlar :)
Sen de aşer canım :) hcmi canin istemiyor birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?