2014 Kasım Anneleri

Canm ben ferramat magnorm yeni verdigi imom omega kullnyrm vitamine gerk yok var zaten icnde dedi ben drmmdn cok memnm cok ilgili muaynmde oyle kisa surmuyo eglnceli gecyo

saol canmm..bende hemen bi ımom alıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınnnnn arkadaşlar

günümüz güzel huzurlu ve keyifli geçsin inşallah

gözlerimizdeki ışık daim olsun ve hepimizin kolay doğumları olsun inşallah

canım gözün aydın öncelikle öğrenmişsin cinsiyetini. benim kardeşimin eşinde de miyom vardı. bildiğim kadarıyla miyom da büyüyor bebekler birlikte biraz agrı yapıyor zaman zaman. başka bir sıkıntısı olmadı 38. haftada doğum yaptı o da bebek hareketleri azalmıştı o yüzden aldılar miyomla ilgili bi sorundan değil. aynı şekilde bir arkadaşımda da miyom var o da şu an 32. hafta da hiç bir sıkıntısı yok şükür. kendine dikkat et kontorllerine git farklı bir ağrın olursa doktoruna git mutlaka.

benim de rahmimde perde var rahim yapısı dar. ilk bebeğime hamileyken farkedildi erken doğum riskim vardı korkudan 32. hafta da izne ayrıldım herseyı hazırladım çok şükür 39 a kadar durdu bebişim. sadece dönemedi rahim dar oldugu için. o yüzden sezeryana girdim olsun dedim buna da şükür.

içini ferah tut allahın izniyle bir terslik olmaz inşallah.

arkadaşlar benim çok fazla akındım oldu ben 3hafta önce suyum gelidi sanım aglamaktan helak oldum çocuguma bişe oldu diye o derece yani doktora gittim su seviyen normal büyük ihtimal akıntıdır dedi çocuk iyi dedi bende rahatladım ama plesentam öndeymiş o biraz riskli dikkat etmem gerekiyormuş 20. haftaya kadar degişebilirmiş inş. düzelir

Canım öncelikle hayırlı olsun oğluşun
miyom konusunda hiç bir bilgim yok,fakat endişe etme canım,içini ferah tut,doktorun ne gerekiyorsa yapacaktır

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

oh kızlar 3'lü test sonucum iyi şükür amniyon sıvım azdı normale dönmüş yalnız bebeğim hep uyuyor... çok tembel ya doktor karnımı bayağı bir dürtükledi paşam lütfedip hareket etti.. böyle tembel bebeği olan var mı benim gibi yahu...

ben 20. haftadayım doktor aşı maşı demedi, 22. haftada gidicem gene o zaman sorarım bakiim

canım sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı? ben bugün sonuclar çıkınca ebenin yanına gittim bana aşı için gün verdi. Sen 19. haftayı bitirdiğin için 19 sayılıyormuşsun bugün sordum öyle dedi doktor. 1 hafta sonra yaptırırsın..

Lilipitcim öncelikle gözün aydın oğlun oluyormuş
Benim konu hakkında bilgim yok açıkcası :44:

teşekkur ederım cnm bnmm

evet cnm ıcte benım bebege dogru gelmıs, korktum bende dusuk rıskı var dıyor

sanada gecmıs olsun umarım sorun cıkmaz sen sezeryan mı olacaksın kesın bana o konuda bırsey demedı

cnm cok tesekkur ederım ıcımı rahatlattın

Canım öncelikle hayırlı olsun oğluşun
miyom konusunda hiç bir bilgim yok,fakat endişe etme canım,içini ferah tut,doktorun ne gerekiyorsa yapacaktır

cok tesekkur edeırm cnmm cok sgl

ben 20. haftadayım doktor aşı maşı demedi, 22. haftada gidicem gene o zaman sorarım bakiim

bana saglık ocagı demıstı bugun doktora sordum olablırmıyım dıe, ol dedı 20 haftada olacam

ama şart diil tatlım mesela kzııma hamileyken yapmadılar bana
bunda da mecbur kaldım dizime paslı demir battı mecbur 14.haftada yapıldı
ama bi sorun yokken 20 de yapıyolarr
eğer istersen yani mecbur diil

Yoo sağlık ocağına hiç gitmedim. Gereklimiymiş, yaptırmazsam ne olucak. Sağlık ocağına mı gidicem bide, o bana gelsin.

ama şart diil tatlım mesela kzııma hamileyken yapmadılar bana
bunda da mecbur kaldım dizime paslı demir battı mecbur 14.haftada yapıldı
ama bi sorun yokken 20 de yapıyolarr
eğer istersen yani mecbur diil

Hmm doktor bişiy demedi, diyene kadar da bedenime dokandırtmam o zaman :18:

Evet cnm ab lamine Doktoruda üçlü istememiş sanırım biraz benim doktorundan kaynaklanıyor yaşadığım yerde ondan başka gidebilecegim doktor yok malesef ve çevremde o doktora gidip de aynı şeyi yaşayan bir sürü insan varmış o yüzden biraz daha rahatladım yinede pazartesi üç boyutlu yâ giricem içim rahat etsin diye ebede yüzde 90 yoktur yasin küçük korkma dedi inşallah

benim müzik dinletmeye vaktim yokk
canım ben mp3e dolsurdum Mozart bach kulaklığı koyuyorum göbeğime işyerinde zaten bol giyiyioruz sıkıştırıyorum mp3 de cebimde kimse bişey anlamıyo bebiş dinliyo 2 saat müzik sende böyle bişey yapabilirsin ya da işyerin müsait değilse eve gelince koy karnına kulaklığı dinlesin kuzucuk.

kızlar şimdi doktorumla görüştüm 4 lü test sonucumda temiz çıkmış çok sevindim
gözün aydın canım darısı başımıza benim de 16 haziranda randevum özledim bebişimi

kızlar kasık agrılarınız oluyor mu önceden yoktu bu haftalarda basladı benım sankı.:26:
benim sadece çok su içtiğimden tuvaletimi tutarsam aşırı baskı yapıyo geldiği an gitmeliyim tuvalete yoksa başlıyo kasıkta ağrı
Benimde en son gittiğimde plasenta engelliyordu görüşü hatta dedim doktora bu ne yaa bebekten büyük bi göremedik.
aynen benim bebek de saklanmış arkasına hiç net değildi görüntü.

heee tamam canım.. çatlak kremi varmı peki önerceğin?.Yazdım kremi.
benim doktorum da güneş kremi olarak solante kullan dedi çatlak kremi bella b dedi çok iyi ürünlermiş onu aldım bende hamiller için ve bebkler için çok iyidir zararı yok dedi onu önerdi aklınızda bulunsun eczanelerde var bir araştırın

evet canım soda bende içiyorum günde 1 tane...
ama dün akşam ilk defa oldu..
gece uykudan uyandırdı ben anlayamadan girdi zaten kıvrandımm fenaydı ya
benm de akşamları oluyordu sordum zaten akşam olur magnesium eksikliğinden kaynaklanır dedi magnesiyum verdi bana onu içiyorum şimdi baya azaldı

ee şimdi hep böylemi kalcak değişmezmiymiş önceki kontrollerde nasıl net görmüştüm bebeğimi son kontrolde hiç net değildi .aaaa bundan sonra böylemi olcak eh be bebeğim ne işin var arkasında çık önüne de annen rahat görsün seni. şimdidien kız kaprisli bzim saklanıyo:)

Yoo sağlık ocağına hiç gitmedim. Gereklimiymiş, yaptırmazsam ne olucak. Sağlık ocağına mı gidicem bide, o bana gelsin.

hahahahha :) gelsin kız işi ne oturuyorlar orda zaten boş boş... canım gereklimi değil mi bilmiyorum ama sanırım son 5 yıl içinde yaptırdıysan yapmıyorlar zaten.. internette bir araştır istersen...

canım miyomda büyüyor diye biliyorumm..ama böyle doğum yapan çok kişi duydum..
kontrollerini sıklaştırcaktır kuzum doktor..

ayy hadii sevindimm bebeğim temiz çıkmış..
benimkide hep uyuyo yaa ondan hissedemiom galiba..
ama en son çikolata yedim çok hareketlitdi..

tşk ederim canım peki kaçıncı ay kullanalım şimdiden başlayım mı?

aynen bizde de öyleydi ama ben sormadım
:) şimdiden bizi panik yapıyorlar doğunca merak ediyorum nasıl olcaz. doktora diyorum aa neden girmiş oraya bişey mi var doktor dio kendi mekanı değil mi istediği gibi gezer istediği yere girer çıkar keyif onun:)

İmşallah canım benim bencede yok içini rahat ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…