malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum varSevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız![]()
Hayirli ugurlu olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım isallah izmirdeyim yaşım 26 ilk gebeliğim bebeğimin muhtemel doğacağı tarih 18-11-2014 :)
merhaba arkadaşlar Allah izin verirse bende kasım annesi olucam yaşım 31 ilk gebeliğim ve antalyalıyım inşallah tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alır :)
yas ve ilk bebek olarak ayniyiz
Nerde calisiyorsun canım? Benim istahim çok açıldı 2kg almıştım sonra birgün okuldan sonra esimle isimiz vardı dolasinca 1 kgni vermisim. Eskisi kadar is yapmamamdanda kaynaklanıyor cok korkuyorum kaybetmekten. Bana sağlık ocagindaki hemşireler açık cay icmemi neskafe Türk kahvesi kola icmemi söyledi. Haftada iki defa balık yiyecekmisim. Ilk aylar zaten normal yemek yemek lazımmış. Diğer aylar normalden 300 500 kalori fazla yemek gerekiyormuş.
Sanirim icmeni degil icmemeni soylediler. Cunki cay direk kandizlik yaparken kola ve kahve icerigindeki kafein yuzunden dusuk riskine yol aciyor...
arkadaşlar merhaba kısmetse 17 kasım benimkide:) aklıma çok takılan bir soru var nasıl besleniyorsunuz özel olarak bu konuda doktorlarınız bir sey söyledi mi?
Canim doktorun bana soyledigi en onemli sey hazir paketli fastfood tarzi hicbisey yemiceksin oldu. Bol bol sut icmemi ve duzenli yemek yememi bin kere tekrar etti sanirim....
Kizlar bi konuda doktorumun soyledigi biseyide paylasmak isterim sizinle. Burda bir cogunuz vajinal ultrason istemediginizi soylemissiniz bende bunu hic istemiyodum ama keseyi gormeye gittigimizde doktorun bunun ilk zamanlarda cok daha dogru sonuclar veren keseyi daha saglikli ve dogru gormeyi saglayan bi yontem oldugunu soyledi. Hatta kendi esinin kesesine bile bu sekilde baktigini keseye zarar verir dusuncesinin yanlis bi inanis oldugundan bahsetti.