- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
arkadaşlar merhaba. kalp atışlarını duyan anneleride tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza inşallah.
BİR SORUM OLACAK SİZE. KAN SULANDIRICI İĞNE KULLANAN ARKADAŞLAR. BEN HİBOR 3.500 KULLANIYORUM EŞİM KOLDAN YAPIYOR.YALNIZ BU İĞNE AŞIRI YAKIYOR. VE YAPILDIĞI YERDE MORARMA OLUYOR VE BUGÜN 3. GÜN AMA İĞNE YERLERİNDE MORARMA HALA DURUYOR. SİZDE DE BU SORUN VAR MI. YAKMASI NORMAL Mİ. :18::18::18:
canım hiboru bende kullanıyordum önceden kol ve bacaklarımdan bacaklarım morarıyordu kollarım o kadar acıyordu ki dönemiyordum yatakta
her bacaktan yapışta ağlıyordum eşim çok üzülüyordu
şimdi 06 clexan kullanıyorum içindeki ilaç 3 katı daha fazla(diğeri 0,2 ml ilaç bu 0,6 ml ilaç içeriyo) burdan öğrendiğimle göbekten yapıyorum yağ dokusu olduğundan daha az acıyor bacak ve kolda kaslar olduğundan yakıyor çok...gece 12 de yapıyorum hiç yataktan kalkmıyorum daha az acıyor ağlamıyorum ve sadece 1 kez morardı şimdi ki yöntemim süper bence dene sende
merhaba arkadaşlar,
benimde 6 ay önce bir kürtajım var(bende salı günü dr a gittim benim hesabıma göre 5+1 di ama dr un hesabına göre 4+3 gibi çıktı dr da tam tarih söyleyemedi ama minicik çok küçük kesemiz göründü 0,5mm imiş...1 Nisanda tam tarih ve kalp atışı için tekrar çağırdı...Ben 3 yıl önce dalak ameliyatı geçirdim dalağım alındı şimdi buna bağlı olarak trombositlerim çok yüksek çıkıyor bunu bastırmak için her gün coraspin günde 3 defa folbiol kullanıyorum kalp atışını duyduktan sonrada cleksan iğneye başlıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun.tanıştığıma memnun oldum ben Emel Bursalıyım... Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
seninle günlerimiz aynı canım benim karından 3 ml gözüktü 31 martı bekliyorum
herkese merhabalar.öncelikle bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum...
dun regly gunumdu test yaptm cok silik çizgiyi gördüm bugünde kan verdim sonucun 26.5 cıktı bana biraz düşük gibi geldi kızlar siz ne dersiniz...
bence düşük değil canım ilk bebeğimi günümde 3,25 ile öğrenmiştim sağlıklı bi gebelikti başka nedenlerden kaybettim.. yani ilk değer değil önemli değil önemli olan 2 günde 2 ye katlanması