Bebegimin kalp atislari yokmuş cuma günü alacaklar Rabbim sabir versin icim aciyo
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonlanmıştı. Gelişmemişti banada kürtaj demişlerdi ama ben kürtaj olmadım. Kendi kendine düşürdüm. Hiç üzülme desemde üzüleceksin. Sana kendimden örnek vermem gerekirse ben düşük yaptıktan sonra bana 3-6 ay süre verdiler bu süre içinde hamile kalma dedi doktorlar.
Bende o kadar sabırsızdımki hemen tekrar hamile kalmak için can atsamda bir müddet beklemeye karar verdim hatta bir sene kadar beklemeye karar verdik. Ben o sırada estetik ameliyat oldum. Problemler çıktı hastanelerde süründüm. Kansızlıktan yüzüm bembeyazdı hiç halim yoktu çok kötüydüm çok. Derken biraz iyileştim toparladım. 2 hafta sonra evime gelebildim aklımda çocuk falan kesinlikle yok üstelik korunuyoruz ve çok az ilişkide bulunmamıza rağmen ben hamile kalmışım. İlk gebeliğim isteyerek bilinçli olmuştu ilk bebeğim öldüğünde çok üzülmüştüm. O acıyla niye böyle oldu demişliğim bile vardır. Hemen tekrar çocuk istedim bir taraftanda korktum hep. Sonra dedimki işimi Allah'a bıraktım. Allah hayırlı zamanda versin. Demekki hayırlısı böyleymiş. Mutlaka bundada bir hayır vardırda biz bilemiyoruz işte. Allah sabır versin.