• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

UOTE="carputi, post: 36849145, member: 581764"]minimizere bende bakmıştım beğenmedim.. başka bi markanın aldım nbb 3050 de 26 tl dedi bana kadın çok geldi..[/QUOTE]

Canım ben bugün çarşıya çıktım nbb nin 3050 model atletini 22.5 a sordum toplu alışveriş yaptim 20 ye geldi ne cok fark var ya

Kızlar bis bugün oglumla kuafore gittik kas bıyık temizlendik birde kendime pijama aldım hastane icin yedek bu uzun kollu digeri kisa kollu sabahlikliydi olmadi evde giyerim 80 tl den 70 dustuler feyza diye bir marka yeri cok guzel tavsiye ederimtelden giriyorum resim boyutu buyuk diyo yukleyemedim hepinizi öptüm gecmise bakip hemmen geliyorum:KK45:

Çok alakasız ve saçma sapan bir konu ama artık tak dedi sinirlerim..

Aylardır büyük oğlumu devlet okuluna yazdırmak için çaba sarf ediyorum. Geçen hafta ancak kayıt yaptırabildim. O da kaç kez git gel yaparak. Okul eve çok yakında değil, hele işe çok uzak. Geçen hafta kayıt günü telefonda hesap numarası vermeyip beni şu hamile halimle yokuşu bir aşağı bir yukarı yürüttü iş yerinden de çok sık izin aldım bu aralar. Biliyorsunuz ameliyattı, doktordu bilmem neydi derken hafta da 3 gün işe ancak gelebiliyorum.
Neyse gelelim bugün patladığım konuya..
Geçen hafta kayıt için gittiğimde çocuk sabahçı mı öğlenci mi söylemediler cuma belli olacak dediler. Cuma aradım telefonu açan yok. Pazartesi okul açıldı göndermedim. Aradım o gün müdür yardımcısı hatun yok. Salı sabah işe gelmeden uğradım. Erken gitmişim mesailer 09:00-10:00 gibi başlar dediler geri döndüm mecburen. İşe geç kalmamak için. Gün içinde aradım yine yerinde yok dediler. Bugün yine aradım artık yarın 2-3 saat içinde olsa götüreyim okula diye. sabahtan beri bekli 5 kez aradım ya yerinde yok ya telefon cevap vermiyor. 15 dk sonra ara yarım saat sonra ara deyip durdu. Son aradığımda da bir güzel azarladı. Görüştüremem şimdi, yerindeyken aramıyorsun denk gelmiyor ben napiim diye bağırdı bir sürü.
Bende milli eğitim müdürlüğünü aradım. Nasıl öğrenebilirim diye. Hiç aklıma gelmeyen bişe söyledi burayı arayacağına git okula öğren dedi. Dedim çalışıyorum işten izin alıcam ama sabahçı mı öğlenci mi onu öğrensem göre alacağım dedim. Adam o kadar kaba ki, yoğunlarmış işte telefona bakamıyorlar, kayıt aktarımı yapılıyor onca işin arasında seninle mi uğraşacaklar oturduğun yerden iş halletmeye çalışıyorsun git öğren işte dedi. Arada ben bişe soruyorum haaa diyor hayvan.

insan deil ki bunlar insan kılığına girmiş yaratıklar:KK11:
,lütfen moralini bozma canım senin yerine gidecek başka biri olsa keşke cunku anladığım kadarıyla bu defa sen sorun yasıyorsun is yeriylee:KK51:ayyy o kadında otursun oturduğu yerde azcık neymiş denk gelmiyormuş gidip güzel bi makamında ziyaret edcen aslında:KK20: umarım bu hafta içinde halledebilirsin bu sorunu canım
Üzerine birde ordan kalay yedim. Şimdi yarın izin alsam sabahtan ve çocuk öğlenciyse öğleden sonra da izin almak gerekecek. Cuma doktor kontrolü için yine izin almam gerekecek.
Lanet olsun yaa. İşini adam gibi yapmayan, karşısındaki insana insan gibi davranmayıp üzerine aldığı parayı helal sanan insanlardan nefret geldi..

=)) Henüz yapmadım bakalım takatim olacak mı yapmaya ..

Gitgide hiç mi yapamicaz acaba... İçim daralıyor valla.. Bana kalsa hafif hafif atıştıracağım oh rahat mideyle..
bnde simdi yapacam yemeği esim gelmeden yapayım da ütü ye daldım belim koptu zaten:KK43: hiçte yemek yapasım yok ne yalan soyleyim:KK12:

Back
X