Canım bayıldım çok güzel güle güle kullankızlar ben bu takımı aldım son olarak gözüktüğünden çok daha şık ve kaliteli, bir arkadaş önermişti burada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bayıldım çok güzel güle güle kullankızlar ben bu takımı aldım son olarak gözüktüğünden çok daha şık ve kaliteli, bir arkadaş önermişti burada![]()
zaman zaman bana da oluyor, doktorum magnezyum iç ve uzan demişti böyle durumlarda. Dinlandiğin halde geçmezse gel dedi. Eğer devam ederse ve artıyorsa bi git istersen.Yaklaşık 5 saattir her ayaga kalktigimda kasığıma bir agri saplaniyor ve en fazla on adım filan atabiliyorum hep uzaniyorum gecsin diye geçmiyor bu dogum sancisi degildir dimi
Amin valla erkek bebek 40 ı beklemez diyo
Dişim 2 gün önce tekrar ağrıdı. Gece 4 e kadar uyuyamadım. vk huzursuz olarak 4 saat arayla 2 tane Parol içtim malesefSonra bir de vicdan yaptım. Ama ağrısına dayanamadım.. Bir de dişi Ağrıyan arkadaşlara bir tavsiye, karbonat ve tuzlu su gargarası ağrıyı hafifletiyor. Yutulmadığından bir zararı da yokmuş. Durumlar böyle arkadaşım..inşallah tekrar ağrımaz. Bu arada senin doğuma çok az kaldı carputi. Yüce Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
Canim dinlenirken otururken uzanirken hicbise yok sadece yürürken hissediyorum bu gece gecmezse zaten yarin bu şekilde calisamam sanırım giderim dr azaman zaman bana da oluyor, doktorum magnezyum iç ve uzan demişti böyle durumlarda. Dinlandiğin halde geçmezse gel dedi. Eğer devam ederse ve artıyorsa bi git istersen.
Canım bana da herkes erkek bebek son güne kadar bekler çok geç doğar diyo. Valla gelişimini tamamlasın 36. Haftda gelsin benimki ben çok Sabırsızm sabredemiyorum artııık (tabi sağlıkla doğsun inşallah)Amin valla erkek bebek 40 ı beklemez diyo
millet bakalim saglikla gelsin insallah..
Şu dişinide bi göster bence cok cektin..
Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimizCanım bana da herkes erkek bebek son güne kadar bekler çok geç doğar diyo. Valla gelişimini tamamlasın 36. Haftda gelsin benimki ben çok Sabırsızm sabredemiyorum artııık (tabi sağlıkla doğsun inşallah)
Kızlar aranızda kola içen var mı? Ben ramazan ayında bi kaç kez içmiştim,bügünde cnm cok istedi bi bardak içtim ama pişman oldum.doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi sizlere
Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimiz
Canim dinlenirken otururken uzanirken hicbise yok sadece yürürken hissediyorum bu gece gecmezse zaten yarin bu şekilde calisamam sanırım giderim dr a
Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimiz
carputi canım o süre malum çocuğun ruh haline göre değişiyor bence aceleci veletler erken geliyor
anladım canım geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. muhtemelen bebiş bi yerlerini dayamıştır ondan dolayı yürümeni zorlaştırıyordur.
yengemin 2 oğlu da 36.haftada gelmişti dünyaya. Geçenlerde hatırlattı da beni de bi heyecan bastı. Ve benim o kadar çok yapmam gereken şey var ki daha. sağlıkla doğsunlar inşallah.
anladım canım geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. muhtemelen bebiş bi yerlerini dayamıştır ondan dolayı yürümeni zorlaştırıyordur.
yengemin 2 oğlu da 36.haftada gelmişti dünyaya. Geçenlerde hatırlattı da beni de bi heyecan bastı. Ve benim o kadar çok yapmam gereken şey var ki daha. sağlıkla doğsunlar inşallah.
Ben hergun iciyorum.canim.doktor yasak koymadi ama asiriya kacmiyorumKızlar aranızda kola içen var mı? Ben ramazan ayında bi kaç kez içmiştim,bügünde cnm cok istedi bi bardak içtim ama pişman oldum.doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi sizlere
oh ohh.. türkfilmlerinin tadı başka zeyyimBizde yedi bela hüsnü izliyoruz![]()
Canım Allah korusun bebeğini ama arkadaşım anlattı bi tanıdığı hamileliğinde hergün kola içmiş ve bebeğinin yüzü asitten yanmış. Ben bunu duyunca çok etkilenmiştimBen hergun iciyorum.canim.doktor yasak koymadi ama asiriya kacmiyorum
Hımm erken evlenmişsin canım sendecanım yakında 43 olucam kızım 18 yaşında
Kızlar aranızda kola içen var mı? Ben ramazan ayında bi kaç kez içmiştim,bügünde cnm cok istedi bi bardak içtim ama pişman oldum.doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi sizlere