Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1241178
Kızlar Yardımınız a ihtiyacım var sağdaki mi guzel soldaki mi? Üzerine hosgeldin poyraz ege etiketi yapisacak ama karar veremedim son halini vericem teşekkür ler şimdiden![]()
noldu fındık kurdum..
niye bozuldu moralin bakımm..
ee annesi büyüyor.
benimde 2 gündür pek hareketsiz genelde uyuyor galibaa
Canim noldu hayirdir ya niye moralin bozuk tatlim
Aynen benimde bazen cok canimi yakiyo,sanki icerden beni isiriyo gibi![]()
Hayırlı cumalar canım benim de canımı yakmaya başladı kaburgalarımı acıtıyo ama onun güçlü ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum öyle olunca. Moralini bozan bişey mi oldu?
Ne yani kanlı kanlı mı kalacak? Zaten onlarda üzerinde ki kanı akıtıyorlar başını yıkıyorlar. Her hastane de aynı şekilde, ayrıca son zamanların en gözde doğum şekli su da doğumlar da nasıl oluyor o zaman?Bebek direk suya doğuyor.
Cizgili kurdela nazar boncuguyla birlesse nasil olur?? Tulu cizgili oldugundan ben mavi kurdelayi da cizgili begendim. Uzerine de nazar boncugu. Cok guzel olmus. Eline saglik.guzel gunlere insallh.Eki Görüntüle 1241178
Kızlar Yardımınız a ihtiyacım var sağdaki mi guzel soldaki mi? Üzerine hosgeldin poyraz ege etiketi yapisacak ama karar veremedim son halini vericem teşekkür ler şimdiden![]()
Hahah benimkilerde birini hıçkırık tutunca hem kendi rahatsız olup debeleniyo hemde kardeşini rahatsız ediyo kardeşide onu itiyo sonra hıçkıran diğerine tepki veriyo ne diye itiyon bi de senle mi uğraşcm diye akşama kadar itişiyo sıpalar![]()
Eki Görüntüle 1241178
Evet canım, ben de takvimde okumuştum geçen gün, bu haftalarda bebeğiniz hıçkırıyor olabilir diyeaynen hıçkırmış bıcırıkdoktoruma da sordum ben refleks bu çok normal dedi..
Benimki de baya hızlıydı, hıçkırmış demek ki sıpam yaa, oyy yerim ben onu, çok su yuttu herhaldeBenim gòbek deligimin sag tarafi, hafif sis hep, ordan bir hareket hissettim,ritmi gayet hizliydi, kalp atisi kadar hizlı, ama kalbioi duymamiz mumkun degil :)
Karnimda inip kalkiyordu, resmen titriyordu.. hatta babasida sahit oldu..
Merak etme canim, hep basit şeyler bunlarr.. havucu rendeeledim, zaten mikserle cirpiyorum, pudingli biskuwili pasta da cok kolay, bir havuclu top ugrastiriyor.:) dolabimda hazir borekde var, mikrodalga da isitacam,..
Ayaktayken öksurmuyorum, uzanmaya gelmiyor ama.
Yerim senin o minnoşlarını.. Aslında imkan olacak evde cihazın duracak canın sıkıldıkça izleyeceksin. Anammm ne keyifli olurdu.
Bence de soldaki canım.
32. haftadan sonra her hafta çağıran doktorda var bu doktorunun tarzıyla alakalı endişe etme hiç..
Çok sağolun kızlar. Bende endişelendim çok erken diye. Off gereksiz kuruntular yapıyoruz işte. Halbu ki her şey yolunda çok şükür.canım doktordan doktora değişiyor bu aralıklar sorun etme yani
Ayy öyle güzel anlatmışsın ki ikiz annesi olmak istedim bir an ama sonra hemen vazgeçtim :) SAğlıkla gelsinler inş Allah.Hahah benimkilerde birini hıçkırık tutunca hem kendi rahatsız olup debeleniyo hemde kardeşini rahatsız ediyo kardeşide onu itiyo sonra hıçkıran diğerine tepki veriyo ne diye itiyon bi de senle mi uğraşcm diye akşama kadar itişiyo sıpalar![]()
Nazar boncuklu ama şeritli kurdele ile daha hoş olacak gibi geldi. Ellerine sağlık güzel olmuşlar.Eki Görüntüle 1241178
Pınarcım insallah onemli birşey değildir moral bozukluğunHayırlı cumalar arkadaşlar..
Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi.![]()
Tabiki nazarboncuklu:)
Cizgili kurdela nazar boncuguyla birlesse nasil olur?? Tulu cizgili oldugundan ben mavi kurdelayi da cizgili begendim. Uzerine de nazar boncugu. Cok guzel olmus. Eline saglik.guzel gunlere insallh.
nazarboncuklu![]()
Kizlar cevaplar için teşekkurler genelde soldakini begenmissiniz dikkate alicamYerim senin o minnoşlarını.. Aslında imkan olacak evde cihazın duracak canın sıkıldıkça izleyeceksin. Anammm ne keyifli olurdu.
Bence de soldaki canım.
sağ:)Eki Görüntüle 1241178
Aynen canım hasta bezimiz olcak . zaten yanımza yedekte alcaz bişey olursa değiştiririzBenimde geceliğim açık renk canım sonuçta hasta bezi beya orkid kullanıcaz yani bişey olcaksa koyu rengede okur..kullanırsın niye kullanamayasın..
aman yerim ben o şekerpareleri şimdiden sabırsız valla bizim sıpalarHahah benimkilerde birini hıçkırık tutunca hem kendi rahatsız olup debeleniyo hemde kardeşini rahatsız ediyo kardeşide onu itiyo sonra hıçkıran diğerine tepki veriyo ne diye itiyon bi de senle mi uğraşcm diye akşama kadar itişiyo sıpalar![]()
Canım sorun ne bilmiyorum ama umarım bir an önce düzelir. Bende çok kafama takarım yapılanları söylenenleri bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bugün cuma canım Allah yardımcın olsun inşallahSağolun kızlar!
Aslında size anlatsam eminim çok rahatlarım, ama biliyorsunuz ben takma ad ile yazışmıyorum. Yani sıkıntımın olduğu kişi mesajımı okur da her şey daha da berbat olur diye yazamıyorum. Burada sizlerle yazıştığımı biliyor çünkü.
Eşim moral vermeye çalışıyor ama dayanamıyorum yine de..
Düşünmeden edemiyor insan..
Yengeç burcuyum ben bi de. Aşırı duygusal ve sulugözüm.
İnce ince düşünürüm her şeyi.
O yüzden vurdumduymaz insanlara inanılmaz özenirim.
Öyle bir şeyler işte..
Bu arada İsyanımmm çok güzelsiniz kuzum. Allah nazarlardan esirgesin
zeyy ne tatlı itişiyor onlar yesinleraynen öylee yaa bazen çok izlemek istiyorum ne yapıyolar bu hareketlerle amaçları ne diye![]()