• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Evet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
topuklu ayakkabılarımı da koyuyorum...

hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum:oops:),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...
Ocak ayinda hemen gidilio kotona yeni ve guzel ustler alinio:)) ben tarz olarak orayi cok begeniom. Ozellikle kotonda.pudra rengi gomlekler sax mavisi vs. Beyaz gomlekler cok uyumlu olur. Bir de ben uzun hirka ve bluzlar icin tozluyu oneriom canm. Genellikle moda da ne varsa orda o satilio. Bikac gun arastirmadan sonra alisverisine baslarsin. Ceket de hos olur. Gule gule giy insallh.

Ocak ayinda hemen gidilio kotona yeni ve guzel ustler alinio:)) ben tarz olarak orayi cok begeniom. Ozellikle kotonda.pudra rengi gomlekler sax mavisi vs. Beyaz gomlekler cok uyumlu olur. Bir de ben uzun hirka ve bluzlar icin tozluyu oneriom canm. Genellikle moda da ne varsa orda o satilio. Bikac gun arastirmadan sonra alisverisine baslarsin. Ceket de hos olur. Gule gule giy insallh.

sağol canım inşallahhh belki birlikte gideriz :KK19:

Kızlar rutin kontrollerinize gidin bir sorun olmasada gidin 33 ten sonra haftalık çağırıyorlar isterlerse günlük çağırsınlar hiç riske atmayın ben 10 gün önce bunları duymadım ne olduysa bu 10 günde oldu bakalım bugün suyumuz nasıl çıkacak.Allahıma emanet meleğim

Sıkmamaya çalış canını, eminim çok önemli birşey olsa doktorun da zaten risk almaz söyler v gerekeni yapardı. Baksana ekstra kontrole bile çağırmamış, rutin kontrole çağırmış. Üzme annesi kuzucuğunu:KK39:

Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi. :110:

Sana ne oldu canım benim hayırdır? Kimler sıktı canını, kovala onları başından kış kış kışşşş:KK24:

Sevgili Annecanlar lütfen sağdan soldan duyduğumuz bilgilerle demorolize olmayalım bence her anne ve her hamilelik farklı, hepimizin az çok riskleri var, doğum zor bir şey ama sonucu inşallah muhteşem bir mucizeyle taçlanacak. Lütfen şu son aylara geldiğimiz günlerde kötü enerjilere kulaklarımızı kapayalım ve güzel şeyler düşünelim burada birbirimizi strese sokup bebeklerimizi de üzüyoruz dün ben forumdan çıktıktan sonra eve içim sıkılarak döndüm korkularım, kaygılarım çoğalmış bir haldeydim sonra akşam oturdum hepimiz için dua ettim. Canım anneler bu mucizeyi bize veren yüce Yaradana sığınıp bu işten hayırlarla çıkmak için dua edelim sadece inşAllah hepimiz için her şey çok güzel olur doğum anımız doğum sonramız ve bebeklerimizle geçireceğimiz kocam bir ömür her şey çok güzel olsun lütfen artık Allah var keder yok tamam mı melek taşıyıcıları...

Noktayı koymuşsun valla baravo:KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?o_O

Günaydınnn canımmmmmm:KK68::KK68:

Canım aslında doğru olan yıkamamakmış. Ama çok kanlı olan bebekleri mecbur yıkıyorlar. Temiz çıkan bebekleri de hava ile temizliyorlarmış. 1 gün o vücudundaki tabakanın kalması en doğru olanı diyor bütün hocalar.

Aman ben artık saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım, ince ince düşünmek istemiyorum artık.:KK73::KK73: Hadi eller havayaa hoopppaaaa:KK71::KK71:

tamam bu karışım zararsız geldi bana da bende otlarla karışım bişeyler yapacaksın sandım o yüzden dedim..

Ben yesilcay bile icmiyorum,gecen kaynanam 2 koca bardak papatya icirdi hastayim diye, o da yasakmis, syledim, daha yapma diye.

ana ne kadar da buyumus kuzu

sen yenı dogan kıyafetlerını pek gıydıremeyeceksın gıbı cnm :KK69:

Maşallah kuzuma yaa :nazar::nazar:

Ben daha 29. haftamdayım beni 2 hafta da bir çağırdı. Hamileliğimde de çok şükür hiç bir şikayetim, riskim hiç olmadı.
Çok erken başlamadı mı sizce de ?

Maş Allah kuzucuğa nazarlar değmesin. Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah.

aa ben gibi sadece 4 kilo alan biri daha. ohh yalnız değilmişimm. gelen giden fırçalıyo yaa. snki hamilelikte kilo almak farzmış gibi...:KK62:

arkadaşların yazdığı şekilde hep deryacım :) böyle bir ya da iki saniye aralıkla pıt pıt (şiddetli değil yani) vuruyo. :KK68:

sütyensiz gezmek gibisi yok dimiiiiii :confused:

ohh maşaallah kuzucuğaaaa:nazar::nazar:

anaaammmm ikizlere bitiyoomm yaa :KK76: benim görümcem de benden 2 ay sonra ikiz doğum yapıcak yaa en az kendimi ki kadar heycanla bekliyorum kuzucukları :KK54:

hayatımda hiç burnum kanamadı . umarım herhangi bir rahatsızlığın yoktur ve olağandır. çok geçmiş olsn canım.

Çok teşekkür ederim hepinize,hepimizin kuzucuklarına maşallah diyelim...

LİLİPİT canım bana da öyle geliyor nedense,eşim doğduğunda 5 kilo imiş bizim sıpada babaya çekicek anlaşıldı

İSYAN canım KAŞIK ALDIM KIZ SABAH KONUŞTUK YA

gelmemesi de normal canım herkesin bünyesi bir değil..
şimdi gelmiyo diye sütün gelmicek anlamına gelmez..
bizim hormonlar biraz önden gidiyo esas bu biraz tehlikeli erken doğum için..
sağol canım aman Allah korusun kimsenin bebişi erken gelmesin

herkese merhabalar, sayfalar bugün daha da bi hızlı ilerlemiş sanki, umarım herkes iyidir. Herkese musmutlu günler..

Canim arkadaslarin aranizdan birisi bana patatesli borek tarifi vermisti ama sayfayi bulamiyorum tekrar verir mi kiiiio_O

Oh islerim bitti,
Balkonu yikadim, evi sildim, (zaten koklu temizligi yapmistim 2gun once)
Pastalar tamamdir, yemegi bastirdim..
Bir pilavim kaldi, aksama alisverise gtcez kocisle snra misafire hazirim. :)
Kizim yoruldu yalniz,ayaktayken iyi vurdu.
Annee otur diyo galiba.

Ve sunu farkettm ayaktayken daha enerjigim yatmak bana iyi gelmiyor kesinlikle, havalarin serinlemesi işime geldi..

İnsallah buradasindir tarifi veren arkadasimm

Back
X