• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ikinciyi dinle canim ya neden böyle duygulara kapılıyorsun :KK20:Allaha şükür bu günlere geldik güzel haberlerle gel inşallah...:KK3:

içini ferah tut canım iyi haberlerle döneceksin yok artık kötü haber falan

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çıktık şimdi kontrolden her şey yolunda çok şükür. Bugün 28+6'dayız bebişim 1364 gram 39.2 cm olmuş :KK49::KK45::KK36:

Sadece yüzünü pek göstermedi naz yaptı bu sefer :KK33: kalbinde de minik bi leke vardı o da geçmiş. Doktor baya uzun boylu ve şişko bi bebiş olacak. Böyle kilolu giderse normal doğum zorlayabilir. Kendini sezeryana da hazırla ama yine de son ana kadar belli olmaz dedi. Hayırlısı bakalım...

yat devril bak keyfine

ben kızımla çarşıya gidicem son eksikleri tamamlıyoruz malum okul zamanı
yarın sabah da yolcuyuz inşallah istanbul dolaylarına

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çıktık şimdi kontrolden her şey yolunda çok şükür. Bugün 28+6'dayız bebişim 1364 gram 39.2 cm olmuş :KK49::KK45::KK36:

Sadece yüzünü pek göstermedi naz yaptı bu sefer :KK33: kalbinde de minik bi leke vardı o da geçmiş. Doktor baya uzun boylu ve şişko bi bebiş olacak. Böyle kilolu giderse normal doğum zorlayabilir. Kendini sezeryana da hazırla ama yine de son ana kadar belli olmaz dedi. Hayırlısı bakalım...

maşallah annesi ne güzel işte tombiş tombiş yaşayıp inşallah görücez bakalım sağlıkla olsun da nasıl olduğu Allaha kalmış:nazar:

hadi gözün aydın cnm. hayırlı ve sağlıklı bir doğumun olur inş :KK66: neden doğumunu erken söyledi doktor. benim de 1 kasım görünüyor meraklandım şimdi bana ne diyecek acaba. 15 ekimden sonra demişti en son
37 ile 39 aralığını söylemiş anladığım kadarıyla içime 27 ekim ile 30 ekim arası doğuyor benim:KK49:

benim de sat 24 kasım gösteriyor ama 10-24 kasım arası bekleyeceğiz dedi doktorum en son görüşmemizde bakalım önümüzdeki hafta ne diyecek

günaydın kızlarr.. dün bir arkadaşa davetliydik ve orda 18 günlük bir kız bebek de vardıı.. o kadar masumdu ki anlatamam kucağıma verdiler ağlamamak için zor tuttum kendimi.. kucağımdayken bebeğe sanki zarar verecekmişim gibi hiç oynatmadan sabit tutuyorum :( sonra kendi bebeğimde nasıl olacak ona nasıl bakacağım becerebilecek miyim ben bu işi diye strese soktum hep kendimi.. mutsuzumm :(

günaydın kızlarr.. dün bir arkadaşa davetliydik ve orda 18 günlük bir kız bebek de vardıı.. o kadar masumdu ki anlatamam kucağıma verdiler ağlamamak için zor tuttum kendimi.. kucağımdayken bebeğe sanki zarar verecekmişim gibi hiç oynatmadan sabit tutuyorum :KK43: sonra kendi bebeğimde nasıl olacak ona nasıl bakacağım becerebilecek miyim ben bu işi diye strese soktum hep kendimi.. mutsuzumm :KK43:
Tatlım hiç korkma başkasının çocuğunu tutamıyormuşsun korkudan ama kendi beneğinde öyle olmuyormuş :KK46:

Kızımla doktordan geldik 1800 gr olmuşuz çalışabilir raporunu aldık bir ay sonra gel dedi
Çalışabilir raporunu 32. hafta içerisinde mi alıyoruz yoksa 32. haftanın bitmesi mi gerekli ? 31+2 de doktoruma randevum var mesela o zaman alsam erken mi oluyor ?

Dert ettiğini değdimi bak masallah bebeğine:nazar:
günaydın kızlarr.. dün bir arkadaşa davetliydik ve orda 18 günlük bir kız bebek de vardıı.. o kadar masumdu ki anlatamam kucağıma verdiler ağlamamak için zor tuttum kendimi.. kucağımdayken bebeğe sanki zarar verecekmişim gibi hiç oynatmadan sabit tutuyorum :KK43: sonra kendi bebeğimde nasıl olacak ona nasıl bakacağım becerebilecek miyim ben bu işi diye strese soktum hep kendimi.. mutsuzumm :KK43:
Büyüklerimiz derler ki ; daha hamileyken nasıl bakarım becerir miyim? üşütür müyüm? Hasta eder miyim? Diye düşünüyorsan sen iyi bir anne olacaksın böyle düşün. Kızlar genel olarak bi karamsarlık var hepimizde:KK12: relax olalım veee içimizdeki mucizeyi fark edelim:KK45::KK71:

Back
X