evet jiletle aldım ama canım tam idrarı yaptığım yerde yanma oluyorTatlım idrar kültüründe sorun yoksa yakın zamanda jiletle aldıysan özel bölgeni o yakıyor olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet jiletle aldım ama canım tam idrarı yaptığım yerde yanma oluyorTatlım idrar kültüründe sorun yoksa yakın zamanda jiletle aldıysan özel bölgeni o yakıyor olabilir
cnm kan hapım degıstı ondan sonra rahatladım zaten ama bı oncekı kan hapının etkısınden bı 15 gun kabızlık yasadım bu hemoroid de simdi cıktı anlamadım su an bı sorunum yok halbukıTatlım kan hapını değiştirsen, ben çok şükür hiç yaşamadım kabızlık başlarda olur gibi olmuştu dr hemen demir hapını şu minik şişelerdeki şuruplardan verdi çok güzelde tadı var mutlu mesut tskılıyorum demir ilacımla hatta bazen günde 3 kez çıkıyorum düşün artık ilacın mucizevi etkisini![]()
Kızlar sarkhaneminonu.com internet sitesinde mantar tıpalı şişe filan satılıyor ayrica bunların doldurulmuş süslenmiş ini de satiyorlar ben alışveriş etmedim ama ihtiyacı olan varsa baksın fiyatlar uygun gibi![]()
geçecek anneleri hem bak senin iki tane peri gibi melek gibi kızın gelecek ayyyy az kaldı zeyim az kaldı
Çok güzel şeyler varmış..
İnşallah canım Allah nasip ederse..
Valla doktor 20 ekim dedi işte inşallah o zamana kadar uslu uslu beklerler..ama yine de zaman geçmiyo gibi geliyo..
Evet canim bende begendim belki isine yarayan olur..Çok güzel şeyler varmış..
İnşallah canım Allah nasip ederse..
Valla doktor 20 ekim dedi işte inşallah o zamana kadar uslu uslu beklerler..ama yine de zaman geçmiyo gibi geliyo..
zeyim nasıl oldunBen varım![]()
zeyim nasıl oldun![]()
Bak benide kışkırtma valla kalkar yataktan yerimÇok kötüyüm valla..ama bi çılgınlık yapıp gofret yicem çivi çiviyi söker hesabı![]()
Canım ya uyumaya çalışsan B'nde aynı durumdayım ama enerjimiz bitiyor farkında olmadanOy kizlar saat 3'ten beri uyanigim. Uykum yok gelmiyor. Dışarıda yağmur var onu dinliyorum bende. Eşim de yanimda değil.![]()
Bak benide kışkırtma valla kalkar yataktan yerim![]()
Günaydın kızlar..yine uykum bölündü yine yatamıyorum gözlerim yanıyor![]()
Ben uyuyamadım gözlerimin feri söndü az öncede kalktım yine birşeyler Yedim yatakta olmasam bayılırım bi köşedeGofret işe yaradı bu saate kadar uyuyabildim![]()
Ben de gece korkuyorum ama sabah niye korkuyorsun kızEsim uyanıp işe gitmeden kendimi Zorla yatırayım iyisimi sonra tek başıma korkup yatamıyorum inşallah uyurum![]()