• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Tatlım kan hapını değiştirsen, ben çok şükür hiç yaşamadım kabızlık başlarda olur gibi olmuştu dr hemen demir hapını şu minik şişelerdeki şuruplardan verdi çok güzelde tadı var mutlu mesut tskılıyorum demir ilacımla hatta bazen günde 3 kez çıkıyorum düşün artık ilacın mucizevi etkisini:KK53:
cnm kan hapım degıstı ondan sonra rahatladım zaten ama bı oncekı kan hapının etkısınden bı 15 gun kabızlık yasadım bu hemoroid de simdi cıktı anlamadım su an bı sorunum yok halbukı

Kızlar sarkhaneminonu.com internet sitesinde mantar tıpalı şişe filan satılıyor ayrica bunların doldurulmuş süslenmiş ini de satiyorlar ben alışveriş etmedim ama ihtiyacı olan varsa baksın fiyatlar uygun gibi:KK39:

Çok güzel şeyler varmış..

geçecek anneleri hem bak senin iki tane peri gibi melek gibi kızın gelecek ayyyy az kaldı zeyim az kaldı

İnşallah canım Allah nasip ederse..
Valla doktor 20 ekim dedi işte inşallah o zamana kadar uslu uslu beklerler..ama yine de zaman geçmiyo gibi geliyo..

Çok güzel şeyler varmış..

İnşallah canım Allah nasip ederse..
Valla doktor 20 ekim dedi işte inşallah o zamana kadar uslu uslu beklerler..ama yine de zaman geçmiyo gibi geliyo..
10625112_857542104285322_7743758705253853653_n.webp
ama geçecek canım bak sana cok cok az kaldı önümüzdeki ay meleklerin yanında sen sadece bunun heycanını yasa :KK60:

Oy kizlar saat 3'ten beri uyanigim. Uykum yok gelmiyor. Dışarıda yağmur var onu dinliyorum bende. Eşim de yanimda değil. :(

Esim uyanıp işe gitmeden kendimi Zorla yatırayım iyisimi sonra tek başıma korkup yatamıyorum inşallah uyurum:KK61:

Back
X