• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydınnn annişler sabaha büyükçe bir şokla uyandım an itibariyle 2 kilo almışım:KK57: toplamda 8 kilo almış oldumm ama bana göre çook fazla 1 haftacık kaçamakla 2 kilo gelirmi yao_O:KK1: Top gibi olcam ben:KK61:

Günaydınnn annişler sabaha büyükçe bir şokla uyandım an itibariyle 2 kilo almışım:KK57: toplamda 8 kilo almış oldumm ama bana göre çook fazla 1 haftacık kaçamakla 2 kilo gelirmi yao_O:KK1: Top gibi olcam ben:KK61:
Canım onun 5 kilosu karnındadır geriside ödemdir merak etme..son haftalara geldik 8 kilo ne ki..bende 11 kilo aldım :KK53:

Günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Dün akşamdan beri sürekli uyuyorum valla.. Bir tek yemek ve meyve molası verdim sonra hep deliksiz uyudum.. Dünün uykusuzluğu bu hale getirdi sanırım.. Ama çok iyi geldi..
Veeee Erzurum'da artık yaz bitmiş.. 4 dereceydi ben işe gelirken hava ve dondummmm hala üstümü çıkarmadan oturuyorum :KK35: Birazcık da bel ağrım var kalçalarıma da vuruyor onun dışında bin şükür bugün iyiyim...
Sizlerde durumlar nasıl??

Günaydın herkesee :) son 4 mesai günüm falan ;) bugünü saymazsak tabisi. Bebeğimi heycanla bekliyorum. Eminim o da annesine sarılmak için gün sayıyor, yoksa ne diye sabah kalkar kalkmaz o da uyansın ve bana, tam da göbeğime doğru öpücük atsın kii ;) annesinin kuzusu, annesinin bitanesi..

Günaydın herkesee :) son 4 mesai günüm falan :KK66: bugünü saymazsak tabisi. Bebeğimi heycanla bekliyorum. Eminim o da annesine sarılmak için gün sayıyor, yoksa ne diye sabah kalkar kalkmaz o da uyansın ve bana, tam da göbeğime doğru öpücük atsın kii :KK66: annesinin kuzusu, annesinin bitanesi..

Günaydın.. Ne güzel canım ya 32 de ayrılıyorsun izne... Ben de çok isterdim ama işte sonrası için malum çalışmaya çabalıyorum... Yesinler miniğinin öpücüğünü..

Günaydın herkese, bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inş.
İçi bulanan, midesi yanan arkadaşlara geçmiş olsun.
Ben bu ara uykuya doyamıyorum.İşte çok yoruluyorum ondan mı bilmem ama eve gidip direk uyuyasım geliyor. Hamilelik başlarındaki gibi.
Bende yarın çalışabilir raporu alıcam. Ama ne zamana kadar çalışırım bilmiyorum. Sırtım belim kasıklarım zorluyor artık.

Günaydın kızlar, sanırım bu zamana kadar hamileliliği fasa fiso yaşamışız. Asıl sıkıntılar şimdi çıkmaya başladı, mide yanmaları, uykusuzluk, bel ağrıları, ödemler...

Bende dün akşam inanılmaz yorgundum. Geceleri uyuyamadığım için gündüzleri sersem gibi oluyorum. Akşam da eve gidince hemen yatmak istiyorum. Dün akşam eşimle maç izlerken uyumuşum kalmışım, yatakta deliksiz uyuyamadığım için eşimde bırakmış uyuyayım diye. Saat 12 gibi yatağa geçtik, ve ne ara uyudum bilmiyorum ama kabusla uyandım. Saate baktım 12:40'tı, eşimde kalktı benimle, sesler çıkartmışım. Elimi yüzümü yıkadım yattım, defalarca tuvalete kalktım ve en son saat 04:20'de yine kabusla uyandım. Salona gittim köşe koltuğa yattım saat 6 buçuğa kadar uyumuşum. Kısacası şu an yine sarhoş gibiyim:KK34::KK34:

Şu anki halim resmen bu...aynen bu şekilde oturuyorum yatakta..
Hamileliğimin başından beri bu kadar midem bulanmamıştı :KK43:
Zeyy bu resimleri nerden buluyorsun yaaa nasıl güzel bir benzetme yapmışsın güldüm Allahta seni güldürsün
günaydın herkeseee:KK68::KK68: hayırlı ,sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle, bir gün daha yaklaştık kuzularımıza:nazar::nazar:
Günaydın...
Günaydın, güzel ve bol tekmeli günler dilerim. Burda aksamlari havalar serinledi, çok mutluyuz :) gunduz sıcak halen.
Günaydın... Amin...Havalar serinlemese çatlar ölürdük galiba heryer serinledi
Günaydın...Bebiş iyi olsunda kilo olsa ne olacak gidecek hepsi ve son aylarımız
Günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Dün akşamdan beri sürekli uyuyorum valla.. Bir tek yemek ve meyve molası verdim sonra hep deliksiz uyudum.. Dünün uykusuzluğu bu hale getirdi sanırım.. Ama çok iyi geldi..
Veeee Erzurum'da artık yaz bitmiş.. 4 dereceydi ben işe gelirken hava ve dondummmm hala üstümü çıkarmadan oturuyorum :KK35: Birazcık da bel ağrım var kalçalarıma da vuruyor onun dışında bin şükür bugün iyiyim...
Sizlerde durumlar nasıl??
Günaydın perikanadı. 4 derecemi süper valla. Gerçi buralarda soğudu. Bana hava normal geliyor eşim çorap falan giyiyor kapı pencere kapatıyor :rolleyes:
Günaydın canlar annemlere kahvaltiya gidicem ayni sitede oturuyoruz ama biraz asagida kaliyor.. aksam yurumem sadece yetersizmis sabahta onlara gidip gelcekmisim annem kural koydu :KK48:
Günaydın...
Günaydın herkesee :) son 4 mesai günüm falan :KK66: bugünü saymazsak tabisi. Bebeğimi heycanla bekliyorum. Eminim o da annesine sarılmak için gün sayıyor, yoksa ne diye sabah kalkar kalkmaz o da uyansın ve bana, tam da göbeğime doğru öpücük atsın kii :KK66: annesinin kuzusu, annesinin bitanesi..
Günaydın...
günaydın cici annelerrrrrr:KK71::KK71::KK71:
Günaydın...
Günaydın kızlar dün kızım biraz,hareketsizdi bugün hepi miz için kıpır kıpır bi.gün olur inşallah:KK76::KK46::KK68:
Amin...Günaydın...
Günaydın herkese, bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inş.
İçi bulanan, midesi yanan arkadaşlara geçmiş olsun.
Ben bu ara uykuya doyamıyorum.İşte çok yoruluyorum ondan mı bilmem ama eve gidip direk uyuyasım geliyor. Hamilelik başlarındaki gibi.
Bende yarın çalışabilir raporu alıcam. Ama ne zamana kadar çalışırım bilmiyorum. Sırtım belim kasıklarım zorluyor artık.
Günaydın..Uyku tatlı da tuvalete kalktıkça parçalanıyor yaww:mad:

Günaydın kızlar, sanırım bu zamana kadar hamileliliği fasa fiso yaşamışız. Asıl sıkıntılar şimdi çıkmaya başladı, mide yanmaları, uykusuzluk, bel ağrıları, ödemler...

Bende dün akşam inanılmaz yorgundum. Geceleri uyuyamadığım için gündüzleri sersem gibi oluyorum. Akşam da eve gidince hemen yatmak istiyorum. Dün akşam eşimle maç izlerken uyumuşum kalmışım, yatakta deliksiz uyuyamadığım için eşimde bırakmış uyuyayım diye. Saat 12 gibi yatağa geçtik, ve ne ara uyudum bilmiyorum ama kabusla uyandım. Saate baktım 12:40'tı, eşimde kalktı benimle, sesler çıkartmışım. Elimi yüzümü yıkadım yattım, defalarca tuvalete kalktım ve en son saat 04:20'de yine kabusla uyandım. Salona gittim köşe koltuğa yattım saat 6 buçuğa kadar uyumuşum. Kısacası şu an yine sarhoş gibiyim:KK34::KK34:
Günaydın.. Nette okumuştum bu aylarda saçma sapan çok rüyalar görülürmüş.Bendede oluyor çünkü:-)

kızlar sunu izleyin ben bu ara herseye ağlıyorum bunada ağladım

kızlar baya bilgilendirici bana çok şey kattı bu video...

Varya bitirdin beni sabah sabah!
Hüngür hüngür ağladım her ikisinde de.
Bende mi böyle doğurucam dedim kendi kendime. Bebeğimi kucağıma alacağım o ilk anı düşündüm. Ben şimdiden böyleysem doğumda ne yaparım bilmiyorum. :KK61::KK61::KK61::KK61: Ayy resmen şu ikon gibiyim şu an

günaydın tatlı anneler :) artık iyice ağırlaşmaya başladık. ben de geçen haftaya kadar ooo çok iyiyim gezerim çalışırım derken bu hafta artık pilim bitmiş durumda hemen yorulup nefes nefese kalıyorum. mide yanması bende de var gaviscon dedi doktorum çok rahatsız ederse iç dedi. arada da kalp çarpıntısı oluyor nefes alamıyormuşum gibi oluyor. ama bunlar internetten de bakım da hep normalmiş sanırım korkmamıza gerek yok bebeklerimize artık yerleri dar geldiği için baskı yapıyorlar içerden. bende 37 ye kadar çalışır raporu aldım ama biraz zor gibi duruyor 37 ye kadar çalışmak.
ayrıca kızlar öğretmenlere birsorum var şimdi bizim bu doğum izni nasıl hesaplanıyor. doğum sonrası için muhtemele doğum tarihine göre mi doğum yaptığımız gerçek tarihten sonra mı başlıyor. mesele benim 7 kasım doğum 40 hafta hesabına göre ancak sezeryan olursa ekim sonu olcak ee doğum izni ne zaman başlıcak o zaman. ekim sonu başlar değil mi. doğum iznim yansın şubat taitili ile kaynasın istemiyorum o yüzden iyi hesap yapmak lazım

Günaydın perikanadı. 4 derecemi süper valla. Gerçi buralarda soğudu. Bana hava normal geliyor eşim çorap falan giyiyor kapı pencere kapatıyor :rolleyes:

Valla ağzım burnum dondu kıpkırmızı oldum kız... İşe gelene kadar 15 dk da içime işledi soğuk...

Valla ağzım burnum dondu kıpkırmızı oldum kız... İşe gelene kadar 15 dk da içime işledi soğuk...

Ya içimiz yanmış demekki. Televizyonda kar la ilgili eski programlara bakarken akh şurda olaydım diyorum eşim bi bakış atıyor manyakmısın dercesine.:stop: Kışlık hırkalarımı özledim:KK68:

Back
X