- 7 Mart 2012
- 730
- 534
- 158
sabunlar çok güzel oluyor bende aslında sabun istiyorum ama çok mu olur diye düşünüyorum genelede 3.5 tl tanesi dimi e bebek görmeye baya kişi gelir bizim bütün akrabalar aynı yerde
. ipin ucu kaçmış durumda bide cumartesi günü baby shower yapçam ooooo abarttıkça abarttım görmemişin bi çocuğu olcak durumları ama dayanamıyorum herşey çok güzel bebişlerimiz herşeyi hakediyor e tabi anneleri de:)
ben yakınlarıma birer tane hediye edicem, öyle herkese değil yani... zaten sabunlardan 30 tane falan yaptırıcam, fazlası maddi olarak çok zorlar çünkü...
Canım sorma kalitesini çok beğendim bende de bir huy var satıcı dilli olunca bi de azcık beğeneyim almadan çıkamıyorum kendimi mecbur hissediyorum... Ama geceliğimi giydim çok yakıştı dayanamadım napim...
Canım sabunlarını felan çok beğendim bi internet sitesinden mi alıcan eğer öyleyse bana da söyler misin sabunları çok beğendim..
yapan kişileri instagram üzerinden buldum ben canım. yapan çok kişi var, arama yerine "sabun" yazınca tonla ye çıkıyor. bu resmini koyduğumu miss_sabun diye biri yapıyor ama onda fiyatlar daha pahalı bilgin olsun... ben başka birine benzer konsepti neredeyse yarı fiyatına yaptırıcam.