• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar benim oğlumun hareketlerini çok aşağıda hissediyorum dün gece O kadar aşağıdaydı ki 3-4 cm daha aşağıya inse çıkıcak gibi sizlerde öyle çok aşağıda hissediyor musunuz düşücek gibi sanki birden o kadar aşağıda
Benim de öyle aşağıda gibi ama bence normal

IMG-20140911-WA0004.webp
bebek sabunlarimiz

Ay sagolasin bi inceliyim..
Rica ederim canim bide su site var fiyat digerine gore daha ucuz 50 tane 20 tl ozelgunbaskilari.com bi bende inceliyorum hala kendin ornek istedigin bi sticker gonderip yaptiradabiliyomussun

Rica ederim canim bide su site var fiyat digerine gore daha ucuz 50 tane 20 tl ozelgunbaskilari.com bi bende inceliyorum hala kendin ornek istedigin bi sticker gonderip yaptiradabiliyomussun
bu stickerlar ne işe yarıyor fionacığım

ben de etiket için www.zazzle.com a bakmanı tavsiye ederim çok fazla seçenek var. hazırladığım etiketi print screen ile bilgisayara kaydedip ozalitçiye götürdüm, ince kartona bastı çok güzel oldu hem de 105 tane etiket 2,5 TL'ye maloldu sadece...
Cok uyguna yaptirmissin canim ya hemen bakicam dedigin siteye tesekkurler:KK3:

canım çok sağol ya ben de bir deneyeyim dedim gayet güzel oldu sanırım.. kendimizin bastırması da çok uyguna gelir çok iyi oldu bu :) Eki Görüntüle 1245369

beğenmeden sevindim :) ben yuvarlak olanlardan hazırlamıştım hep ama kalpli de hoş duruyor :KK68:

Ben yapamadim ya, nerden yaptiniz bunu,siteye giriyorum, cok etiket var yazilar falan degistiremiyorum

canım sağ üstteki arama yerine "baby sticker" yaz. çıkanlardan beğendiğinin üzerine tıkla. açılan sayfada resmin altındaki "customise it" butonuna tıkla sağ tarafta seçenekler açılacak. orada yazının yanındaki "change" yazısına tıkladığında istediğin şeyi yazmana izin veriyor.

fiyatt?

canım bu etiketleri ne için kullanacaksın?

fiyatt?

Canım ben tanesini 5,50 TL 'den yaptırdım. İnternette daha ucuzlarıda var ama boyut olarak küçükler. Ben biraz göze büyük gelsin istedim.

beğenmeden sevindim :) ben yuvarlak olanlardan hazırlamıştım hep ama kalpli de hoş duruyor :KK68:

canım sağ üstteki arama yerine "baby sticker" yaz. çıkanlardan beğendiğinin üzerine tıkla. açılan sayfada resmin altındaki "customise it" butonuna tıkla sağ tarafta seçenekler açılacak. orada yazının yanındaki "change" yazısına tıkladığında istediğin şeyi yazmana izin veriyor.
hangi siteden yapıyorsunuz?

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

Dün akşamdan beri midem fena yanıyor. sıkıntılardayım :p

Dun yazmistim.bir arkadasa cnim elma kurusu al hemen ye mide yanmasina faydasi oluyo ben cok rahatladim yasli birteyzemiz soyledi banada iyiki soylemis ne surp ne hap icmedim aktarda yada kuruyemiscide bulabilirsin

aynen bende de öyle, sarı su da geldi geçen, çıkıntılar felan var. garip bir şey oldu, bi de kocaman arada kaldırıp havalandırıyorum göbüşle memiş arasını :rolleyes: ah ah bir zamanlar ne fittimmm :KK56:, acayip mi değiştik ne

aynen bende de öyle, sarı su da geldi geçen, çıkıntılar felan var. garip bir şey oldu, bi de kocaman arada kaldırıp havalandırıyorum göbüşle memiş arasını :rolleyes: ah ah bir zamanlar ne fittimmm :KK56:, acayip mi değiştik ne

:) :) :) ahh ahh evet cnim insallah dogum sobrasi eski halimizr donucez :)

Back
X