• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz

maşallah sizeee :nazar:
aşağıda değil canım o elini koyduğun yere inerse aşağıda olur..
bana da hep öyle diyolar moralim bozuluyo ikizi daha başka nasıl taşıyabilirim ki boşver bakma sen millete...

Hayatta en sevdiğim meyve, kavun için resmen yatıya giderim , o kadar çok yedim ki bu sene eşim "artık kavuna doydun bu sene, seneye istemezsin" bile dedi ama yok :-)

kavunmuuu sorma yaa bende öle ne yedim yedimm..
birde şeftali ve kirazzz..
eşim kökünü kurutttunnn dedi banaa

Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
Bence çok aşağıda değil canım herkes birşeyler diyor takma kafana önemli olan doktorunun söylemesi çok fazla kilo almadın galiba canım sadece karnın var maşallah ikinize :nazar:

Ekranın solunda kalıyor canım, yok poz vermemek için her şekle sokuyor kendini, tam görüyoruz ama yok yine kapatıyor kendini. Şimdiye kadar 1 kez iyi poz yakaladık o da bu.
oo bnm oglusuma benzıyor, yanaklı dudaklı ve tatlı burunlu bı bebıs annesı bu ya :nazar:

yok teyzesı, renklı cekmıyor dr, ayrıntılıda gıttıgımde renklı bı fotosu var o kadar

nasıl? koca dudaklı degıl mı:)
Benim doktorum hiç normal göstermiyor hep renkli veriyor snde bi sor bakalım öyle istediğini..
Maşallah tekrardan Allah bağışlasın canım

maşallah size canım..
ama evet karnın baya aşağı inmiş...
normalmiki acaba böle olması
saol canım bilmiyorum ki bir kaç kişi dedi karnın inmiş doğum yakın mı diye 5,5 haftam var doğum için ama bilemedim sizinkiler yukarda mı duruyo

saol canım bilmiyorum ki bir kaç kişi dedi karnın inmiş doğum yakın mı diye 5,5 haftam var doğum için ama bilemedim sizinkiler yukarda mı duruyo

31+2.webp canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin

bana hamileliğin 4 ayından itibaren aşağıda diyorlar sanırım ben aşağıda taşıyorum
senin de belki öyledir en başından beri

Eki Görüntüle 1246496 canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin
ayy çok tatlı çıkmışınız maşallah size benim ki erkek aşağıda ama ebnce ayşenin de aşağıda görünüyor ama bnimki ondan daha aşağıda :eek:

Back
X