• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Gunaydin annislerrr

Dun gece uyudum yoktum burada ne mutlu bana :)

Ama sabahtan beri oturamiyrm bebek baski yapiyyr sanki aciliyorda bebfk kayip gitcek gibi hissedyrm

Oturdugumda idrarimi tutamiyrm durmadan wc gitme hissi doguyr

Gecer mi acaba, ben boyle nasil caliscam :s

Gunaydin kizlarrr dun nst ye girdim sancim cikmadi cok sukur fakat dun geceden beri burunlarim tikali bogazlarim aciyor ve hslsizim grip mi oluyordu bu nezle mi soguk alginligi mi bilemedim hepsini karistiririm zaten... İnsallah cabuk atlatirim...
Herkeze iyi hafta sonlariiiii.

Gunaydin kizlarrr dun nst ye girdim sancim cikmadi cok sukur fakat dun geceden beri burunlarim tikali bogazlarim aciyor ve hslsizim grip mi oluyordu bu nezle mi soguk alginligi mi bilemedim hepsini karistiririm zaten... İnsallah cabuk atlatirim...
Amann dikkat et kendine gecmis olsun

Gunaydin annislerrr

Ama sabahtan beri oturamiyrm bebek baski yapiyyr sanki aciliyorda bebfk kayip gitcek gibi hissedyrm

Gunaydiiinnn izin alabilip yatip dinlenebilsen keske bugun. Yok mu oyle bir imkan?

oyy heycan var desene bugün sizin yuvada :) kurulunca fotoğraf paylaş bizimle :)
İnşaallah canım kurulumu biraz Zormuş 3 saat sürüyor dediler biran önce kurulsun yerleştireyim hemen çekerim foto:)
Perdesi falan takıldı evde kv annem kardeşler cümbürcemaat bişeyler yapıyoz..
Kv bi yandan örgülerini süsleyip yorganını yastığını yapıyor falan bakalım bugün bi heyecan var sanki hemen gelip yatacakmış gibi:)

Dr a sormak lazım bence canım Dr vitamin vermedimi sana ki

Canım bu önemli bişey doktoruna söylemelisin..

Ciddi bi konu doktorunla paylasmalisin en dogrusunu o bilir..

Bu kadar bekleyip söylememen hata olmus ona göre takviye yapabilirdi ilaçlarına en kısa zamanda doktorunla paylasmaslısın bu durumu

Günaydınnn en güzell kasım annelerine
Kızlar konuşmadım derken tam detaylı yazamamıştım son aylarda konuşmadım ilk hamile oldugumu ögrendigimde genel bir kan tahlili yaptırmıştım benim d vitaminiyle ilgili sorunum hep vardı o yüzden onuda ölçtürmüştüm yani en basta zaten kan testimde görünce hemen osteacare başlattı ilk andan itibaren bende iciyorum diye sonra bişi konuşmadım yeterli olur gibi düşündüm ama sonralarında bende d vitamini ölçümünü istemedi tv de izlerken bi bayanın 3 e düşmüş d vitamini doğum sonrasında - 5 e mi ne düşmüş ve kalça kırıklığı olmuş normal doğumda o yüzden tekrar çocuk istiyorum ama korkuyorum diyordu sanırım en iyisi kendi doktorum istemeden ben d vitaminimi tekrar ölçtürüp doktora götürüyüm

Gunaydin annislerrr

Canım artık içinde kocaman bi canlı var baskı ağrı yapması normal bişey az kaldı öyle düşün

cnm ben aldım ama sallanmıyor sandım esım bıraz uğraştı ama sanırım alttan vidası sokulcekmıs

İnşaallah canım kurulumu biraz Zormuş 3 saat sürüyor dediler biran önce kurulsun yerleştireyim hemen çekerim foto:)
Perdesi falan takıldı evde kv annem kardeşler cümbürcemaat bişeyler yapıyoz..
Kv bi yandan örgülerini süsleyip yorganını yastığını yapıyor falan bakalım bugün bi heyecan var sanki hemen gelip yatacakmış gibi:)
Ayyy ne mutlu allah gule gule kullanmayi nasip etsin :)

cnm dıkkat et havalar tam hasta olmalık azcık daha dışımızı sıkalım kendımıze bakalım:KK51:

Bu saatte partimi olurmuş doğunca sorcam ben onlara :)

Amin canım hepimize inşallah..
Geceleri daha çok hareket ediyolar neden bilmiyorum..halbuki bütün gün yatıyorum zaten...
Günaydınnnnnnn:) bunlar anlaşmalı bebekler canım bende tüm gün uzanıyorum uyuyorum ama yok illada gece uyanacak :) dün resmen bayılarak uyumuşum vücut nasıl yorulmuşsa :KK53:

Back
X