• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar umarım herkes iyidir bugün geçmişi okuyamadım. Bugün 2 arkadaşımdâ ayrı zamanlarda bana gelmek istediğini söyledi. Bi arkadaşım sözlüsüyle öğlen geldi bende işten çıkıpta aç gelir diye düşündüm sabah erken uyandım kocacım temizlik yaptı. Bnde hamurişi hazırladım 3 çeşit. Arkadaşıma da erkenden msj atmıştım bişey yeme hazırlık yapıyorum diye. Neyse onların gelmesine yakın tansiyonum düştü konuşçak halim bile kalmadı hiç dinlenemeden geldiler. 1 saat oturdular ve resmen hiçbişey yemediler ucundan tırtıklayp gittiler ben uğraştığımla kaldım yiyip gelmişler ya sinirden ağlıycktm. Şimdi de 2 saatlik yoldan başka bi arkdşm gelckti 7 de bindi direk sana geliyorum 9 da orfayım dedi. Bende tmm yemgk hazırlıycam beraber yeriz dedim tamam zaten açım dedi. Ben yürüyemiycek bi haldeyken kalkıp yemek hazırladım kalbim sıkıştı eşimde işte. Şimdi arıyorum buraya gelmiş ve gidip sevgilisiyle buluşmuş ya yemeklerim soğudu emeğim boşa gitti sinirlerim çok bozuldu nasıl insan bunlar ya ben mi çok aptalım anlamadım. Kızlar bana bişey diyin ölcem sinirimden

Canım bizi bu hamile halimizle düşünmeyen insanlar var ve biz bu insanları düşünüp, bu halde kendimizi yoruyoruz. Hazırlık yapmasak içimiz rahat etmiyor. Arkadaşların tabiki bilinçli yapmamışlardır böyle birşeyi. Bence öyle denk gelmiştir. Benimde kaç gündür misafirim geliyor, arkadaşların düğünü, kınası derken o kadar yormuşum ki kendimi. Bugün dedim eşime, ben artık dinlenmek istiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hem bebeğimi hem kendimı çok yordum..Uyku düzenimiz zaten kalmadı.. Ama biraz daha akıllı olup, kendimizi yormamalıyız. Insanları düşünmekten kendimizi unutuyoruz resmen..

Kızlar size birşey sorucam bende d3 vitamin eksikliği var kemiklerim kırabilir derecesinde ostapania yani normal doğuma etkisi olur mu suan osteacare kullanıyorum d vitaminlerini doğal yoldan alıyorum ama bilemiyorum doktorumlada bişi konuşmadık henüz
Bu kadar bekleyip söylememen hata olmus ona göre takviye yapabilirdi ilaçlarına en kısa zamanda doktorunla paylasmaslısın bu durumu

Davul gibi geriliyor sanki göbeğim çok rahatsız edici bir his bu ya:KK43:Bugün ilk defa ayaklarımın altının yandığını hissettim yalın ayak yere bastım da hafifledi:KK51:

Evet yazdıktan sonra farkettim..
Kocamı bıraktım yatak odasında salona kaçtım..tv açtım..bebeklerim çok itişiyo bu gece hiç ama hiç uyku yok bana...
Kız partisi yapıyodur pamuk sekerler:KK68:Biı an da 2 kere anne olcan ikiside kız çok eğlenceli olur ya:KK11:

Evet yazdıktan sonra farkettim..
Kocamı bıraktım yatak odasında salona kaçtım..tv açtım..bebeklerim çok itişiyo bu gece hiç ama hiç uyku yok bana...
Kız partisi yapıyodur pamuk sekerler:KK68:Biı an da 2 kere anne olcan ikiside kız çok eğlenceli olur ya:KK11:

Bilmiyorum valla gözlerim acıyo uykusuzluktan..
Ama doğurduktan sonra emzirip kocalara satabiliriz bazı geceler..şimdi karnındayken mecbur katlanıyosun yapıcak bişey yok..
Zaten ağla ağla bi hal oldum normalde hiç ağırlık hissetmiyordum hersey bu hafta artmaya başladı sanırım sinir boşalması yaşadım :( aynen belki emzirip kocalara bırakırız :KK51:Bebeğin hareketleri çok sert oluyor artık sende iki tane melek var Rabbim önce sana sonra bize bu durumları atlatma gücü versin

Bu saatte partimi olurmuş doğunca sorcam ben onlara :)

Zaten ağla ağla bi hal oldum normalde hiç ağırlık hissetmiyordum hersey bu hafta artmaya başladı sanırım sinir boşalması yaşadım :KK43: aynen belki emzirip kocalara bırakırız :KK51:Bebeğin hareketleri çok sert oluyor artık sende iki tane melek var Rabbim önce sana sonra bize bu durumları atlatma gücü versin

Amin canım hepimize inşallah..
Geceleri daha çok hareket ediyolar neden bilmiyorum..halbuki bütün gün yatıyorum zaten...

Bu saatte partimi olurmuş doğunca sorcam ben onlara :)

Amin canım hepimize inşallah..
Geceleri daha çok hareket ediyolar neden bilmiyorum..halbuki bütün gün yatıyorum zaten...
Ev islerini nasıl hallediyorsun zeyy yemek yapmıstın dün müydü taze fasulye :) bu halde süpürge açmak bile zor geliyor bana yapabiliyor musun sen

Ev islerini nasıl hallediyorsun zeyy yemek yapmıstın dün müydü taze fasulye :) bu halde süpürge açmak bile zor geliyor bana yapabiliyor musun sen

Kız ne süpürgesi valla ikiz olduğunu öğrendiğimden beri süpürge açmıyorum 10. Haftadan beri..
Eşim yaparsa yapıyo arada..
Evi toparlıyorum bazen ama çok sıkıntı oluyo çok ağrım oluyo..
Dün yaptım yemek canım ama bereketli oldu o da yaron öğlene de yeter :-)

Kız ne süpürgesi valla ikiz olduğunu öğrendiğimden beri süpürge açmıyorum 10. Haftadan beri..
Eşim yaparsa yapıyo arada..
Evi toparlıyorum bazen ama çok sıkıntı oluyo çok ağrım oluyo..
Dün yaptım yemekcanım ama bereketli oldu o da yaron öğlene de yeter :-)
Akıllı kadının hali baska ...Yazarken bende onu diyecektim valla hemen biten değilde söyle 2 gün gidecek yemekleri tercih etmeye çalısıyorum bende iyi yapmıssın Allah bereketini arttırsın:KK48:

Back
X