- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
Kızlar umarım herkes iyidir bugün geçmişi okuyamadım. Bugün 2 arkadaşımdâ ayrı zamanlarda bana gelmek istediğini söyledi. Bi arkadaşım sözlüsüyle öğlen geldi bende işten çıkıpta aç gelir diye düşündüm sabah erken uyandım kocacım temizlik yaptı. Bnde hamurişi hazırladım 3 çeşit. Arkadaşıma da erkenden msj atmıştım bişey yeme hazırlık yapıyorum diye. Neyse onların gelmesine yakın tansiyonum düştü konuşçak halim bile kalmadı hiç dinlenemeden geldiler. 1 saat oturdular ve resmen hiçbişey yemediler ucundan tırtıklayp gittiler ben uğraştığımla kaldım yiyip gelmişler ya sinirden ağlıycktm. Şimdi de 2 saatlik yoldan başka bi arkdşm gelckti 7 de bindi direk sana geliyorum 9 da orfayım dedi. Bende tmm yemgk hazırlıycam beraber yeriz dedim tamam zaten açım dedi. Ben yürüyemiycek bi haldeyken kalkıp yemek hazırladım kalbim sıkıştı eşimde işte. Şimdi arıyorum buraya gelmiş ve gidip sevgilisiyle buluşmuş ya yemeklerim soğudu emeğim boşa gitti sinirlerim çok bozuldu nasıl insan bunlar ya ben mi çok aptalım anlamadım. Kızlar bana bişey diyin ölcem sinirimden
Canım bizi bu hamile halimizle düşünmeyen insanlar var ve biz bu insanları düşünüp, bu halde kendimizi yoruyoruz. Hazırlık yapmasak içimiz rahat etmiyor. Arkadaşların tabiki bilinçli yapmamışlardır böyle birşeyi. Bence öyle denk gelmiştir. Benimde kaç gündür misafirim geliyor, arkadaşların düğünü, kınası derken o kadar yormuşum ki kendimi. Bugün dedim eşime, ben artık dinlenmek istiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hem bebeğimi hem kendimı çok yordum..Uyku düzenimiz zaten kalmadı.. Ama biraz daha akıllı olup, kendimizi yormamalıyız. Insanları düşünmekten kendimizi unutuyoruz resmen..