• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

İyi aksamlarr hamiş kafilesi nasılsınız ?

Akraba günü sırası bendeydi bugün fena yoruldumm ama neyse ki canım annem yardımcı oldu kaç gündür evimi temizledi pastaları gelenler getirdi bir kaç çeşit de annemle ben hazırladim ama yine de fazla kıpırdandm sanırım belim ayaklarım ağrıyor :(

Adi depo gunuydu ama bildigin avm icinde magazaydi.. Bana da ablam soyledi face den falan sayfasini takip et ben istanbuldayim guneslide bi avm de vardi mesela ordan aldim ama bi cok magazasinda oluyodur sanirim..
Canım ya kusura bakma yazdim jactim gibi oldu acil cikmak zorunda kalinca cevap veremedim. Tesekkurler dedigin gibi yapayım. Tuzla sanayi sitesinde varmis diye duydum acaba sende mi ordan aldin diye sorayim dedim cok sagol canim bende takip edeyim:KK25:

Tuzlada olan bildigin depolari orda satis yapilmiyodur benim aldigim yer starcity outlet avm dukkaninda vardi aklimizda olsun duyarsak yine yazariz burdan oyuncaklari cok guzel ilerde lazim olacak indirimden aliriz..
Canım ya kusura bakma yazdim jactim gibi oldu acil cikmak zorunda kalinca cevap veremedim. Tesekkurler dedigin gibi yapayım. Tuzla sanayi sitesinde varmis diye duydum acaba sende mi ordan aldin diye sorayim dedim cok sagol canim bende takip edeyim:KK25:

Kızlarr ekim anneleri bir bir doğuruyor ayy heycan bastı beni vallahi:KK57: hiçte normal doğuran yok ya hep sezeryan olmuşlar neden böyle acaba inş biz mecbur kalmayız da sağlıkla normal normal doğururuz:KK17::KK37:

park yataktan mı bahsediyorsunuz ben de aldım ve şimdilik kullanılmayan boş çocuk adasında duruyor ama yatak odama alıcam, bebek odası alana kadar yanımda duracak, 70*110 ve oldukça büyük
yok canım park yatak değil dedğimiz babytech in beşiği oda park yatak gibi çift kademeli yataklı yorganlı filan set halinde satıyorlar da ben hangi boyut alsam diye kararsz kaldm bi ara park yatak da almayı düşünyrmda pek güvenli olmadığını söylemişlerdi bahsettğimz beşik bu

Eklentiler

• 2kademeli.webp
    2kademeli.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bide ne diycem ya ben hasır sepet arıyorum çorapları işte bakım malzemelerini falan koymak için ama bulamadım güzel bişey siz aldımızmı aldıysanız nerelerden aldınız bi fikir verin bana. Bi arkadaş söylemişti koçtaşa baktım ama güzel bişey yoktı hiç

Kızlar bide ne diycem ya ben hasır sepet arıyorum çorapları işte bakım malzemelerini falan koymak için ama bulamadım güzel bişey siz aldımızmı aldıysanız nerelerden aldınız bi fikir verin bana. Bi arkadaş söylemişti koçtaşa baktım ama güzel bişey yoktı hiç
mudo da var cnm, hem de yüzde elli indirim var..

Bende 55 ile basladim 68 oldum :) cok tostopak degilim ama yine de insan baskül de görünce korkuyor herhalde:KK15::KK15:
aynen canım yaa insan tartıya çıkmaya korkuyor ama benim her hafta cidden çıkmaya başladı kilo suanda tamam ama bunu daha geri kalan ayı var son ay sismesi var ödemi var:KK22: hayır tamam diyorum dikkat edecem diyorum ama olmuyor tutamıyorum agzımı:KK23::KK72:[/QUOTE]
Aynı beni anlatıyorsun. Tutamıyorum boğazımı. Napıcam bilmiyorum bu şekilde giderse çok kilo alıcam sın 2 ayımda. Sağlığımız yerinde olsun da kilo verilir. Ama benim doktorum kilo konusunda çok takıntılı. Utanıyorum valla ondan. :)))

aynen canım yaa insan tartıya çıkmaya korkuyor ama benim her hafta cidden çıkmaya başladı kilo suanda tamam ama bunu daha geri kalan ayı var son ay sismesi var ödemi var:KK22: hayır tamam diyorum dikkat edecem diyorum ama olmuyor tutamıyorum agzımı:KK23::KK72:
Aynı beni anlatıyorsun. Tutamıyorum boğazımı. Napıcam bilmiyorum bu şekilde giderse çok kilo alıcam sın 2 ayımda. Sağlığımız yerinde olsun da kilo verilir. Ama benim doktorum kilo konusunda çok takıntılı. Utanıyorum valla ondan. :)))[/QUOTE]
Yok canım ya takma hiç kafana eğer sağlığında ya da bebeğin saglıgın da sorun yoksa boşver sonra hep beraber azimle kilo vercez burda :) .. B'nde ne kadar nefsimi tutacam desemde boş yedikçe yiyorum kilo da almaya devam edıyorum maalesef

iyigeceler arkadaşlar. bizim altınlardan haber yok ;(( giden gitti yani.çok üzgünüm,buraya bile girmek istemiyorum hiçç:KK43::KK43:

Çok kötü diş ağrısı çekiyorum çok yanağım patlıcak sanki :KK43::mad:

ah be canım çok ağrıyorsa parol falan varsa iç bari
dışarıdan dişine buz koyabilirsin buz poşetini değdi,r beklet bir süre tuzlu su ile gargara yapabilrisn of zor ya diş ağrısı normalde bile zor zaten Allah kolaylık versin geçer inşallah

Ben aldim ablama gitmistimmistanbula ordan istoc tan aldim cnim istanbuldaysan oraya bak derim guzelmseyler var ekliyebilirsem foto eklerim aldigim.sepetin

Back
X