- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Rica ederim canımHimm tmm cnm o zmn 50 cc lık aliym.sagolasin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımHimm tmm cnm o zmn 50 cc lık aliym.sagolasin:)
Canım ya kusura bakma yazdim jactim gibi oldu acil cikmak zorunda kalinca cevap veremedim. Tesekkurler dedigin gibi yapayım. Tuzla sanayi sitesinde varmis diye duydum acaba sende mi ordan aldin diye sorayim dedim cok sagol canim bende takip edeyimAdi depo gunuydu ama bildigin avm icinde magazaydi.. Bana da ablam soyledi face den falan sayfasini takip et ben istanbuldayim guneslide bi avm de vardi mesela ordan aldim ama bi cok magazasinda oluyodur sanirim..
Canım ya kusura bakma yazdim jactim gibi oldu acil cikmak zorunda kalinca cevap veremedim. Tesekkurler dedigin gibi yapayım. Tuzla sanayi sitesinde varmis diye duydum acaba sende mi ordan aldin diye sorayim dedim cok sagol canim bende takip edeyim![]()
yok canım park yatak değil dedğimiz babytech in beşiği oda park yatak gibi çift kademeli yataklı yorganlı filan set halinde satıyorlar da ben hangi boyut alsam diye kararsz kaldm bi ara park yatak da almayı düşünyrmda pek güvenli olmadığını söylemişlerdi bahsettğimz beşik bupark yataktan mı bahsediyorsunuz ben de aldım ve şimdilik kullanılmayan boş çocuk adasında duruyor ama yatak odama alıcam, bebek odası alana kadar yanımda duracak, 70*110 ve oldukça büyük
mudo da var cnm, hem de yüzde elli indirim var..Kızlar bide ne diycem ya ben hasır sepet arıyorum çorapları işte bakım malzemelerini falan koymak için ama bulamadım güzel bişey siz aldımızmı aldıysanız nerelerden aldınız bi fikir verin bana. Bi arkadaş söylemişti koçtaşa baktım ama güzel bişey yoktı hiç
Nettemi canım ben gözümle görmeden karar veremiyorum da acaba mağazasındada varmıdır ki. Sağolasın ilgin içinmudo da var cnm, hem de yüzde elli indirim var..
aynen canım yaa insan tartıya çıkmaya korkuyor ama benim her hafta cidden çıkmaya başladı kilo suanda tamam ama bunu daha geri kalan ayı var son ay sismesi var ödemi varBende 55 ile basladim 68 oldum :) cok tostopak degilim ama yine de insan baskül de görünce korkuyor herhalde![]()
Aynı beni anlatıyorsun. Tutamıyorum boğazımı. Napıcam bilmiyorum bu şekilde giderse çok kilo alıcam sın 2 ayımda. Sağlığımız yerinde olsun da kilo verilir. Ama benim doktorum kilo konusunda çok takıntılı. Utanıyorum valla ondan. :)))[/QUOTE]aynen canım yaa insan tartıya çıkmaya korkuyor ama benim her hafta cidden çıkmaya başladı kilo suanda tamam ama bunu daha geri kalan ayı var son ay sismesi var ödemi varhayır tamam diyorum dikkat edecem diyorum ama olmuyor tutamıyorum agzımı
![]()
Korunmasız seks mi? Bunu hiç duymamıştım:))Hurma, ahududu yaprağı çayı, acı, korunmasız sex, bol yorgunluk. Bunlar sağlıklı doğumu tetikliyor.
Çok kötü diş ağrısı çekiyorum çok yanağım patlıcak sanki![]()
Kızlar bide ne diycem ya ben hasır sepet arıyorum çorapları işte bakım malzemelerini falan koymak için ama bulamadım güzel bişey siz aldımızmı aldıysanız nerelerden aldınız bi fikir verin bana. Bi arkadaş söylemişti koçtaşa baktım ama güzel bişey yoktı hiç
iyigeceler arkadaşlar. bizim altınlardan haber yok ;(( giden gitti yani.çok üzgünüm,buraya bile girmek istemiyorum hiçç![]()