2014 Kasım Anneleri

KIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....

ÜÇ GÜNDÜR AĞLIYORUM RESMEN....

BİTTİM BEN BİTTİM..........................................
Ayy canim arkadasim ya Allah yardimcin olsun kortizonlu bi ilac yapilabilse cok rahatlarsin ama hamileyken kesinlikle yapilmiyor bizim de bi arkadas aynisi oldu hastanede yatti kontrollu bi sekilde allerji ilaclari serum icinde verildi bi cildiyeyedemi gozuksen acaba boyle gecmezki

kızlar cuma akşamdan beri ağrı çekiyorum...sağ tarafımdan böbreğime vuran ibir ağrı..
bende iltihap vardı sanırım çoğaldı yarın doktora gitcem..antibiyotik verir galiba off

canım inanırmısın bilmiyorum ama nazar falan değmiş olmasın..
bende de hmile değilken böle üzerimde sanki bulgur bulgur birşeyler çıkmıştı..çok kaşınıodum..
doktor falan ilaç çare etmedi..
en son annem beni bir hocaya götürdü kadın okudu eti sonra suya bulgur attıı o bulgularıda vücuduma sürdü ertesi gün geçti..
nazar değmiş dedi

bilmiyorum ki canım o da olabilir inanırım yani böyle şeylere.....

Ayy canim arkadasim ya Allah yardimcin olsun kortizonlu bi ilac yapilabilse cok rahatlarsin ama hamileyken kesinlikle yapilmiyor bizim de bi arkadas aynisi oldu hastanede yatti kontrollu bi sekilde allerji ilaclari serum icinde verildi bi cildiyeyedemi gozuksen acaba boyle gecmezki

değerlerim de normal çıktıydı cuma günü ama bu kaşıntı ne o zaman dimi,vucudumda böyle kızarıklıklar var,böyle sivilce gibi tuhaf ... doktorum beni ciddiye almadı sanırım,ama internetten okuduklarım da hiç iç açıcı değil....
yarın bende cildiyeye gitmeyi düşünüyorum

Herkese iyi akşamlar

Bebişlerin ve annelerin inş sağlıkları yerindedir
Geçmiş olsun isyan ve tikita arkadaşım inş biran önce iyileşirsiniz
Carputicim o minik çorapları gördükçe zaten insanın içi gidiyor çok minikler güle güle giysin

değerlerim de normal çıktıydı cuma günü ama bu kaşıntı ne o zaman dimi,vucudumda böyle kızarıklıklar var,böyle sgozuke gibi tuhaf ... doktorum beni ciddiye almadı sanırım,ama internetten okuduklarım da higozu
açıcı değil....
yarın bende cildiyeye gitmeyi düşünüyorum
Bizim hemsire arkadasin basina geldi pul pul
kabardi sisti heryeri acayip kasiniyordu kadin
dogumcu cildiyeciyle beraber tedavi duzenledi bi kac gune toparladi ayni senin dedigin gibiydi agliyodu kasintidan degerleri normal cikmisti onunda muhakkak bi gozuk beklemekle gecmez sinirin bozulur..

Amin teyzesi can da güle güle kullansin
cicilerini.. Valla sanki simdiden odamiz bebek koktu artik pasalarimiz gelebilir odalari hazir coraplarida sepette :KK46:

Ayy onun o minnak çoraplarını yerim ben:KK48: valla hazırlıklar tamamlandıkça artık dediğin gibi evide bebek kokusu sarıyor çok şükür bugünlere kadar geldik az kaldı :KK39:
Ama bizim babamız seyahatte henüz görmedi yerleştirilmiş halini iki güne gelecek onu bekliyoruz heyecanla:KK60:

Bizim hemsire arkadasin basina geldi pul pul
kabardi sisti heryeri acayip kasiniyordu kadin
dogumcu cildiyeciyle beraber tedavi duzenledi bi kac gune toparladi ayni senin dedigin gibiydi agliyodu kasintidan degerleri normal cikmisti onunda muhakkak bi gozuk beklemekle gecmez sinirin bozulur..

çok sağol Carputim yarın hemen gidicem cildiyeye....yine yazarım gelişmeleri buraya ...

kızlar cuma akşamdan beri ağrı çekiyorum...sağ tarafımdan böbreğime vuran ibir ağrı..
bende iltihap vardı sanırım çoğaldı yarın doktora gitcem..antibiyotik verir galiba off
Geçmiş olsun isyancım
Bende bir buçuk ay önce idrarda biraz iltihap çıkmıştı ama üç hafta tekrar test yaptırdık kum dökme çıktı dediğin gibi aynı sağ tarafta birde benim oğlan sağolsun hep sağda sürekli tekme attığı için çifte ağrı bana sadece bol su içicez dedi ilaç vermedi
Sende ihmal etme yinede bol suya devam et

çok sağol Carputim yarın hemen gidicem cildiyeye....yine yazarım gelişmeleri buraya ...
Ben bi kac defa urtiker oldum seni cokiyi anliyorum sanki derinin ici kasiniyo gibi oluyodur sen hic bekleme yarin git ama muhakkak k.dogumcuna ilaclsrini goster bazen
cildiyeciler sadece hastaliga odaklaniyor

Geçmiş olsun isyancım
Bende bir buçuk ay önce idrarda biraz iltihap çıkmıştı ama üç hafta tekrar test yaptırdık kum dökme çıktı dediğin gibi aynı sağ tarafta birde benim oğlan sağolsun hep sağda sürekli tekme attığı için çifte ağrı bana sadece bol su içicez dedi ilaç vermedi
Sende ihmal etme yinede bol suya devam et
bol su içmeye başladım canımmm zaten içiodum ama iyice artırdım..baya kötğ bir ağrı canım bıçak saplanır gibi saplanıor..bakalım doktor ne dicek yarınn

kızlar merhaba kafama takılan bi durum var bebişlerimiz kasımda doğacak doktorlar yorgan yastık kullanmayın diyorlar peki üşürlerse o battaniyelerin altında:(

kızlar merhaba kafama takılan bi durum var bebişlerimiz kasımda doğacak doktorlar yorgan yastık kullanmayın diyorlar peki üşürlerse o battaniyelerin altında:KK43:
Valla canım benim annem yün yorgan yaptı hafif çok ağır değil ben onu örtmeyi planlıyorum çünkü havalar şimdiden soğudu kıyamam battaniyede üşür ufacık elleri ayakları bişeycikte olmaz yegenlerim hep yün yorganda yattılar

Selam kızlar..
Biz bugün alışverişe gittik bebişlere english home dan nevresim takımı alez ve yan korumalık aldık..
Toka aldım bi kaç tane..babaları da özendi müzikli dönence aldı..inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepsini...
Yarın bu aldıklarımızı da yıkarsak bi eksiğimiz kalmıycak inşallah...

merhabalar herkese,dün doktora gitmiştik.doktor amcamız bize kızımızın 3 boyutlu videosunu kaydedip verdi.
çok şekerdi ya maşallah.
Eki Görüntüle 1248863 Eki Görüntüle 1248864 Eki Görüntüle 1248865 Eki Görüntüle 1248866 Eki Görüntüle 1248867
sizin için içinden bi kaç kare seçtim.3 boyutluda bu kadar net görünce kilosu ve boyunu soramadım bile.
başının önünde kolları ve bacakları yanyana kızımın içerde top gibi yuvarlak duruyormuş.son resimde önünde duran bacağı..
hala başı yukarda dönmemiş kuzum.bizden bu kadar güzel teyzelerimiz

Ayyy maşallah çok kibar annesii :nazar:

Sanirim benimkilerde uykucu..ayni durum bende de var...uyaninca daha sert bi tekme... surekli bi uyku hali..ama uygun bi pozissyon bulup yatamiorum::KK43:(((

Benimkilerinde uyudukları ve uyanık oldukları çok net anlaşılıyo artık canım..ama evet gece uykusu yok bende hala...

Kızlar ben kuzuma ördüm birşeyler. Bir takim daha örmeyi planlıyorum kısmetse.

Oyyy çok güzel bir de yeşilini yapabilirsin :nazar:

Back
X