Ay ne biliyim kızlar yaa ayrı yatamıyorum. Yani aslında ayrı yattığımızda bende daha çok uyuyorum ama uyandığımda yanımda olmaması huzursuz ediyor beni, mutsuz oluyorum. Gündüz araba kullanıyor çok, uykusunu alması lazım o yüzden bir şey de demek istemiyorum. Haftasonu yanımda oluyor.
Amannn ne biliyim öyle koca delisi biri değilimdir normalde ama o yanımda olmayınca mutsuz oluyorum. Aramızda 9 yaş var, ben onun minik bebişiyimm gibiydi hep, şimdi kazık kadar oldum sanırım. Zaten 1-1,5 ay sonra pabucum dama atılacak.
Evin birinci prensesi ben değilim artık.![]()
Valla canım eşim benim evde davul çalsan uyanmaz, o yüzden bizde öyle ayrı gayrı yatmak pek olmadı. Ben yatak odasına klima takılmadan önce salonda klima var diye bir kaç gece ayrı yatmıştım salonda, eşimde dayanamadı ayrı yatmaya yatak odasına klima aldı
benm de eşim doğumdan snra başka odada yatmak istiyo.vardiyalı calıştığı için uyku onun için en hassas nokta.Alınıp gücenmedim doğrusu,haklı çalışacak evi geçindirecek napalm bi süre sabırr :)
Cnm sana sey sorcam annem benı sımdıden tembıhlıyor sakın ayrı yatmayın dıye, sorumluluk almazmıs o zaman falan fılan.
bende dusunuyrm bebek aglayacak onun yapacagfı bırsey yok ben kalkıp emzırcem bakıcam bebege, o bosuna uyancak sabah kalkıp ıse gıdecek, ben kıyamam dıye dusunuyrm, annemde kızıyor kalksın uyansın yoksa farkında olmaz hıcbırseyın dıyor.
senın gorusun ne bu konuda?
Ben bu konuda farklı düşünüyorum biraz, hamileliğin ilk zamanlarında burada bir yazı paylaşmıştım burada, bebek olduktan sonra asla yatak ayırmayın diyordu. Baba olduğunun farkına varmalı öncelikle, sorumluluk almalı. Yoksa ilerleyen zamanlarda bir bakmışsın herşey senin üzerinde. Ve artık bu saatten sonra şikayet etmek anlamsız. Ben,m eşim her zaman, uyanırsak beraber uyanacağız, o ikimizin prensesi, belki emziremem ama en azından seninle ilgilenirim, sana masaj yaparım seni sakinleştiririm dedi. Ben tüm sorumluluğun sadece annede olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.
günaydınlarrrrr
kızlar gece ne oldu biliyor musunuzzz
ben eşim gelmeden yatağıma geçtim uyuyakalmışım bi ara uyanır gibi oldum bir baktım eşim bebiğimle oynuyor elini koymuş onunla konuşuyor o da babasına cevap veriyor pıt pıt vuruyor ama hemen uykuya dalmışım tekrar sabah uyanınca nasıl mutluyum nasıl anlatamam eşim de öyle
ilk kez bebeği ile bu şekilde bir iletişim kurdu babamız
sizleri seviyorumm![]()
Harika bir görüntüdür kesinlikle