2014 Kasım Anneleri

Nasıl hesapladın canım yaa.Ben bu kadar büyüdüğünü düşünmüyordum.Bir hafta geriden gidiyordu. Yine bir hafta geri çıktı ölçümlerde
Canım biraz önce arkadaşın verdiği yerden hesapladım sen bana cm olarak değer verdin ben bunu mm ye çevirdim ve sonuç bu şekilde çıktı belki büyümüştür canım ya ben kendi sonucumu hesaplatınca 17 gr fazla çıkarıyo hadi yine nerden baksan 1. 700 gr vardır tatlım rahat ol sen:KK66:

Canım biraz önce arkadaşın verdiği yerden hesapladım sen bana cm olarak değer verdin ben bunu mm ye çevirdim ve sonuç bu şekilde çıktı belki büyümüştür canım ya ben kendi sonucumu hesaplatınca 17 gr fazla çıkarıyo hadi yine nerden baksan 1. 700 gr vardır tatlım rahat ol sen:KK66:

Milimetreye çevirip yazdım yine çıkartamadımdı:oops:Sağol canım içim rahatladı

yapabildim canım noktaları yanlış yazdığım için sonuç çıkmazmış:confused::confused::confused:sağol

günaydın güzel anneler umarım mutlu haftasonları geçirmişsinizdir.. tikita tikita cım çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın.. bizim babamızın izin günü de artık sadece pazarları :KK43: ama tek tatil gününde malesef evde oturduk.. o grip oldu ben de üşütmüşüm bir titreme bulantı kusma fln sonra yalancı sancılar çok korktum kızlar bir ara düzenli geldi sancılar sonra geçti çok şükür ki..
forumda güncelleme vardı foto koyamamıştım.. işte bu da bizim beşiğimizz.. dedim ama yüklenmiyor boyutu çok geldi :(

günaydınlarrrrr:KK68:
kızlar gece ne oldu biliyor musunuzzz
ben eşim gelmeden yatağıma geçtim uyuyakalmışım bi ara uyanır gibi oldum bir baktım eşim bebiğimle oynuyor elini koymuş onunla konuşuyor o da babasına cevap veriyor pıt pıt vuruyor ama hemen uykuya dalmışım tekrar sabah uyanınca nasıl mutluyum nasıl anlatamam eşim de öyle
ilk kez bebeği ile bu şekilde bir iletişim kurdu babamız :KK51::KK51:
sizleri seviyorumm:KK68::KK68:

Günaydın herkese..
Mutlu haftalar olsun. Artık bana işe gelmek işkence geliyor heleki sabah trafiği..
bugün itibariyle tam 30 iş günü daha çalışmam lazım :KK53:

Canım hiç kafana takma hatta alış diyelibilirm. Çünkü bu bebek doğduktan sonrada devam edecek büyük ihtimalle :p
Bizimki ilk doğumdan sonra grip oldum bahanesi uydurup hep başka oda da yatmıştı. Şimdi peşinen pazarlık yapıyor sen şu odada yatarsın gece ağlayınca kalkmam ben işe gitcem bilmem ne diye..
Ama haklılarda biz bile gece uykumuz elli kere bölününce sabah şarhoş gibi geziyorz. Hadi biz evde olcaz, ama onlar işe gitcekler. Uyuycaklar yapacak bişe yok :-)

Ayyyy ben de o günü iple çekiyorum. Amaa daha çokkk var.. dün gece niyeti bozdum haftaya alsam raporu da başlatsam mı iznimi diye.
Ama bebişi evde bırakıp işe gelmek daha bi koyacak o zaman.. Dayan diyorum kendime.. dayannn

Cnm sana sey sorcam annem benı sımdıden tembıhlıyor sakın ayrı yatmayın dıye, sorumluluk almazmıs o zaman falan fılan.

bende dusunuyrm bebek aglayacak onun yapacagfı bırsey yok ben kalkıp emzırcem bakıcam bebege, o bosuna uyancak sabah kalkıp ıse gıdecek, ben kıyamam dıye dusunuyrm, annemde kızıyor kalksın uyansın yoksa farkında olmaz hıcbırseyın dıyor.

senın gorusun ne bu konuda?

günaydın güzel anneler umarım mutlu haftasonları geçirmişsinizdir.. tikita tikita cım çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın.. bizim babamızın izin günü de artık sadece pazarları :KK43: ama tek tatil gününde malesef evde oturduk.. o grip oldu ben de üşütmüşüm bir titreme bulantı kusma fln sonra yalancı sancılar çok korktum kızlar bir ara düzenli geldi sancılar sonra geçti çok şükür ki..
forumda güncelleme vardı foto koyamamıştım.. işte bu da bizim beşiğimizz.. dedim ama yüklenmiyor boyutu çok geldi :KK43:
foto nerde canımm

Nasıl hesapladın canım yaa.Ben bu kadar büyüdüğünü düşünmüyordum.Bir hafta geriden gidiyordu. Yine bir hafta geri çıktı ölçümlerde
Canim bir hafta geri ileri olmasi can sıkıcı birşey degil sonucta iki boyutlu ultrasonla ölçüm yapılıyor sen bol bol süt ürünleri tuket:KK72:

günaydın güller dinlenmek amaçlı otura bildim birazdan temizliğe devam yavrular okuldayken işlerimi halletmem lazım hafta sonu malum ders, çamaşır, ütü ve yemek derken ev işleri ptesi ye kalıyor ne olur kusura bakmayın fazla okuyamadım hepinizi öpüyor ve sevdiklerinizle birlikte Rabbime emanet ediyorum Allah a emanet olun

ben eşim gelmeden yatağıma geçtim uyuyakalmışım bi ara uyanır gibi oldum bir baktım eşim bebiğimle oynuyor elini koymuş onunla konuşuyor o da babasına cevap veriyor pıt pıt vuruyor ama hemen uykuya dalmışım tekrar sabah uyanınca nasıl mutluyum nasıl anlatamam eşim de öyle

Bebekler duyuyor artık canım. Bizim baba konuşuyor ama kızımın tepiklerinden dirseklerinden korkuyor. Elini karnıma koyduğumda. Bebiş artık kemikleştiği için sert sert vuruyor maşallah

Ayyy çok sevimli bi tablo olmuş buu ne güzel işte alışıyo babalar vakit yaklaştıkça :KK37: Benm afacan oğluş bu aralar babasına pas vermyor sanırım paylaşamıcak bni babasyla (:

ben de eşimden ayrı yatmak istemiyorum kızlar.. :( arada şaka yollu bebek doğunca ben şu odada yatarım diyor ama bence nasıl alışırsa öyle gider bebeğimiz gece uyandığında ben alır başka odada emziririm onu diye düşünüyorum yoksa gece kalkıp eşim ne yapabilir ki ancak gazı fln varsa yardımcı olabilir.. onlara da yazık kaç saat çalışacaklar..
bir de benim eşim yenidoğan bebeklere karşı hassas biraz hep uzaktan sever çok çekinir kafası gövdesi bir yere gidiyor zarar veririm diye.. ben de korkuyorum inşallah bizim bebeğimize de öyle olmaz diye çünkü yeğenine bile öyle olmuştu.. :(

Cnm sana sey sorcam annem benı sımdıden tembıhlıyor sakın ayrı yatmayın dıye, sorumluluk almazmıs o zaman falan fılan.

bende dusunuyrm bebek aglayacak onun yapacagfı bırsey yok ben kalkıp emzırcem bakıcam bebege, o bosuna uyancak sabah kalkıp ıse gıdecek, ben kıyamam dıye dusunuyrm, annemde kızıyor kalksın uyansın yoksa farkında olmaz hıcbırseyın dıyor.

senın gorusun ne bu konuda?

Annen çok haklı canım maalesef, ama bu eşinin ve senin karakterinle çok alakalı. Biz çok sıkıntı çektik o konuda ama benim eşim genelde sorumluluk sevmez pek. Ben idare ederim. Aksi olsa zaten sürekli kavga, hır gür anlaşamayız yani.. O yüzden benim annem de sinir olur ben seni o rahat etsin diye mi doğurdum der ama yapacak bişey yok benim açımdan..

Ben genelde gece oğlumu ağlatmamak için saat kurar acıkıp ağlamadan emzirir, altına bakıp geri yatırırdım. Ama bazen ne yapsam susturamadığım olurdu eşim kalkardı onun kucağında uyurdu. Ama işte bu bile sorun olabiliyordu bazen. İlk günler gerçekten zor.

Eşini en iyi sen tanıyorsun, dışarıdan söyleneceklere çokta kulak asma bizimki şu an büyük oğlumla ilgili alıyor sorumluluk. Gece hep o çişe kaldırır mesela.. Herşeyi tamamen sen yapma, ama onun hayatını da zorlaştırmaya gerek yok. İki taraf içinde farklı bir hayat başlıyor çünkü..

Back
X