- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
1.726 gr canım bebişinbpd 7,76 cm ac 27,41 cm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.726 gr canım bebişinbpd 7,76 cm ac 27,41 cm
1.726 gr canım bebişin
Canım biraz önce arkadaşın verdiği yerden hesapladım sen bana cm olarak değer verdin ben bunu mm ye çevirdim ve sonuç bu şekilde çıktı belki büyümüştür canım ya ben kendi sonucumu hesaplatınca 17 gr fazla çıkarıyo hadi yine nerden baksan 1. 700 gr vardır tatlım rahat ol senNasıl hesapladın canım yaa.Ben bu kadar büyüdüğünü düşünmüyordum.Bir hafta geriden gidiyordu. Yine bir hafta geri çıktı ölçümlerde
Canım biraz önce arkadaşın verdiği yerden hesapladım sen bana cm olarak değer verdin ben bunu mm ye çevirdim ve sonuç bu şekilde çıktı belki büyümüştür canım ya ben kendi sonucumu hesaplatınca 17 gr fazla çıkarıyo hadi yine nerden baksan 1. 700 gr vardır tatlım rahat ol sen![]()
yapabildim canım noktaları yanlış yazdığım için sonuç çıkmazmışCanım biraz önce arkadaşın verdiği yerden hesapladım sen bana cm olarak değer verdin ben bunu mm ye çevirdim ve sonuç bu şekilde çıktı belki büyümüştür canım ya ben kendi sonucumu hesaplatınca 17 gr fazla çıkarıyo hadi yine nerden baksan 1. 700 gr vardır tatlım rahat ol sen![]()
Günaydın herkese..
Mutlu haftalar olsun. Artık bana işe gelmek işkence geliyor heleki sabah trafiği..
bugün itibariyle tam 30 iş günü daha çalışmam lazım
Canım hiç kafana takma hatta alış diyelibilirm. Çünkü bu bebek doğduktan sonrada devam edecek büyük ihtimalle
Bizimki ilk doğumdan sonra grip oldum bahanesi uydurup hep başka oda da yatmıştı. Şimdi peşinen pazarlık yapıyor sen şu odada yatarsın gece ağlayınca kalkmam ben işe gitcem bilmem ne diye..
Ama haklılarda biz bile gece uykumuz elli kere bölününce sabah şarhoş gibi geziyorz. Hadi biz evde olcaz, ama onlar işe gitcekler. Uyuycaklar yapacak bişe yok
Ayyyy ben de o günü iple çekiyorum. Amaa daha çokkk var.. dün gece niyeti bozdum haftaya alsam raporu da başlatsam mı iznimi diye.
Ama bebişi evde bırakıp işe gelmek daha bi koyacak o zaman.. Dayan diyorum kendime.. dayannn
foto nerde canımmgünaydın güzel anneler umarım mutlu haftasonları geçirmişsinizdir..tikita cım çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın.. bizim babamızın izin günü de artık sadece pazarları
ama tek tatil gününde malesef evde oturduk.. o grip oldu ben de üşütmüşüm bir titreme bulantı kusma fln sonra yalancı sancılar çok korktum kızlar bir ara düzenli geldi sancılar sonra geçti çok şükür ki..
forumda güncelleme vardı foto koyamamıştım.. işte bu da bizim beşiğimizz.. dedim ama yüklenmiyor boyutu çok geldi![]()
canım boyutu ççok geliyor yüklenmiyor diyor neden öyle diyor ki şimdi..foto nerde canımm
Canim bir hafta geri ileri olmasi can sıkıcı birşey degil sonucta iki boyutlu ultrasonla ölçüm yapılıyor sen bol bol süt ürünleri tuketNasıl hesapladın canım yaa.Ben bu kadar büyüdüğünü düşünmüyordum.Bir hafta geriden gidiyordu. Yine bir hafta geri çıktı ölçümlerde
canım kırpmayı denecanım boyutu ççok geliyor yüklenmiyor diyor neden öyle diyor ki şimdi..
günaydınlarrrrr
kızlar gece ne oldu biliyor musunuzzz
ben eşim gelmeden yatağıma geçtim uyuyakalmışım bi ara uyanır gibi oldum bir baktım eşim bebiğimle oynuyor elini koymuş onunla konuşuyor o da babasına cevap veriyor pıt pıt vuruyor ama hemen uykuya dalmışım tekrar sabah uyanınca nasıl mutluyum nasıl anlatamam eşim de öyle
ilk kez bebeği ile bu şekilde bir iletişim kurdu babamız
sizleri seviyorumm![]()
günaydınlarrrrr
kızlar gece ne oldu biliyor musunuzzz
ben eşim gelmeden yatağıma geçtim uyuyakalmışım bi ara uyanır gibi oldum bir baktım eşim bebiğimle oynuyor elini koymuş onunla konuşuyor o da babasına cevap veriyor pıt pıt vuruyor ama hemen uykuya dalmışım tekrar sabah uyanınca nasıl mutluyum nasıl anlatamam eşim de öyle
ilk kez bebeği ile bu şekilde bir iletişim kurdu babamız
sizleri seviyorumm![]()
alta cevapla butonun yanında dosya yukle butonu var, ona tıkla fotoyu sec sonra kucuk resım e tıkla, cevapla butonuna bas olurcanım boyutu ççok geliyor yüklenmiyor diyor neden öyle diyor ki şimdi..
Cnm sana sey sorcam annem benı sımdıden tembıhlıyor sakın ayrı yatmayın dıye, sorumluluk almazmıs o zaman falan fılan.
bende dusunuyrm bebek aglayacak onun yapacagfı bırsey yok ben kalkıp emzırcem bakıcam bebege, o bosuna uyancak sabah kalkıp ıse gıdecek, ben kıyamam dıye dusunuyrm, annemde kızıyor kalksın uyansın yoksa farkında olmaz hıcbırseyın dıyor.
senın gorusun ne bu konuda?