- 22 Mayıs 2014
- 1.290
- 1.621
- 178
ne kullanılmıyor yaBende cevremdekiler kullaniyor diye almistim.. bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kullanılmıyor yaBende cevremdekiler kullaniyor diye almistim.. bilemedim![]()
İnşallah istediğin gibi olur herşey canımkızlar dua bekliyorum sizden nolur..
şimdi şirket sorumlusu ile görüşmeye gitcem konyaya gelmiş..
şu maaşımı bana aylık yatırsınlar toplu gelince ben onlara ödeme yapayım bunu teklif edicem..kabul görceğini zannetmiyorum ama inş kabul ederler..
nolur dua edinde kabul olsunnn
Günaydınnnnnn belki uykusuz ama her daim bebişleri için enerjik annelerrrrr....
Gece gece ne kadar güzel muhabbet ediyorsunuz ya.. Ben de en geç 11 gibi yataktayım... Gece çok uyanıyorum ama şükür ki en azından uyuyabiliyorum... Arada sırada sırt bel ağrım oluyor onu da döne döne atlatmaya çalışıyorum...
Veee yarınn kontrol günümüzzzzzzzzz bakalım tosuncuk 15 günde ne kadar büyümüş...
amin canım gününde az kalmış olabilir artık sancılar şimdiki bebeklerde sabırsız mağlumGünaydııınn şafak 34(istanbul). Pınarın dediği gibi dün gerçek bir sancıyla fırladım yataktan bu güne kadar ki olan sancılar hiç bişeymiş gerçekten bunun artmış ve daha şiddetli hali beni korkuttu açıkcası:-( Rabbim dayanma gücü versin
kızlar dua bekliyorum sizden nolur..
şimdi şirket sorumlusu ile görüşmeye gitcem konyaya gelmiş..
şu maaşımı bana aylık yatırsınlar toplu gelince ben onlara ödeme yapayım bunu teklif edicem..kabul görceğini zannetmiyorum ama inş kabul ederler..
nolur dua edinde kabul olsunnn
ne kullanılmıyor ya
İnşallah istediğin gibi olur herşey canım
ya ben ne çabuk sabah oluyor diyorum gece uyansamda tuvaletim uyandırıyor yoksa maşallah pofur pofur
bizim oralarda da kullanılır öyle miymiş bilmiyordumPudra,bebege zararlymis, cigerlere yapisiyomus.
Bizim burda özellikle cocuklar sicakta isilik olmasn diye surulur..
Isilik oluncada kasinmasin diyee.
Yada poposuna pisik olmasn diye.
Günaydin anneler.
Dün arkadasımdan güzel bir haber aldim. :)
Onun da kızı oluyormuss. :)
Kızçemle cok sevindik, arkadasi oluyor diye :) o bizden ufak tabi, subat gibi dogumu :)
Evet açıkcası tırsmaya başladımamin canım gününde az kalmış olabilir artık sancılar şimdiki bebeklerde sabırsız mağlum
bizim oralarda da kullanılır öyle miymiş bilmiyordum
Ben de kuzenimi bekliyorum sabırsızlıkla ya... 37. haftada o ve normal doğurmak istiyor... Dedim ki sancı vs. ne olursa hemen bana haber et doğana kadar her anı nasıl yaşadın merak ederim dedim o heyecanla sancıyla aklına gelirsem tabi... Gözüm onda yani hep![]()
Aa kizim olacak benim.Günaydınlar herkese,
Pudra konusunda bebeği olan doktor bir hanım bana "Özellikle kız bebeklerde genital organlara kaçıp ilerde problem, kist, vs yapma riski nedeniyle kesinlikle tavsiye edilmiyor" demişti.
Kız bebeği olacak arkadaşları daha da ayrı bir özenle uyaralım, pudra kullanmasınlar.