• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın güzel arkadaşlarım:KK19:
Sağlıklı bereketli güzel bir gün olsun hepimiz için. Dünden beri giremedim arkadaşım eşini evde yalnız birakip iki gündür bende kalıyor eşim şehir dışında başka yatakta rahat edemem hamileyim diye Allah herkese böyle arkadaş nasip etsin:KK19: kizcagiz okuluna gitti çalışmaya bende geçmişi okuyup geliyorum:KK54:

Aynen öyle canım. Bu arada gazetede Deniz Akkaya doğumu ile ilgili bir haber vardı belki okumak isteyen olur.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/50868---dogumu-kendi-kendime-yaptim-/1

Valla bende takmayacağım diyeceğim ama, ortada da bir haksızlık var sanki. Dün akşam kayınvalidem açık açık bebeğe bakamayacağını da dile getirmiş oldu. EE iyi de benim annem benim bebeğime bakmak zorunda mı? Biz arada dönüşümlü bakarlar diyorduk, madem öyle bende eşime " madem annen bakamayacak, benim annemde bizim bebek bakıcımız değil. Ben işten ayrılıyorum" diyeceğim. O hem torunum torunum diye sevmek için gelip gidecek, tatilini yapacak, tadilatını yapacak, evinde yatacak; ama benim annem sürekli bebeğe bakacak. Ailemi de ezdirmem bu kadar.
Kesinlikle haklısın. Tek taraflı sadece senin ailene düşmüyor bebişe bakmak. Herkes fedakarlık yapacak. Ama malesef kız anneleri hep yapıyor. kv ler seviyor gidiyor. Hayırlısı olsun canım hepimiz için. Ama çalışmama gibi bir durumun mümkünse kesinlikle sen bak. Benim öyle bir şansım yok mecbur annem bakacak arada kv gelirse o bakar pek sanmıyorum ama neyse.

Bacılar günaydın. 2 hafta önce bebegimin kontrolde zayıf olduğunu yazmıştim. Bugün yani 15 gün sonra kontrole gittim. 1557 gr dan 2145 gr a çıkmış oğlum. Çok şükür kilo almış kuzum. Doktor çok iyi yakalamış dedi. Allah ima binlerce kez şükürler olsun.

kızlar dua bekliyorum sizden nolur..
şimdi şirket sorumlusu ile görüşmeye gitcem konyaya gelmiş..
şu maaşımı bana aylık yatırsınlar toplu gelince ben onlara ödeme yapayım bunu teklif edicem..kabul görceğini zannetmiyorum ama inş kabul ederler..
nolur dua edinde kabul olsunnn
Insallah kabul ederler canım dualarim seninle.
günaydın pınar sana bir sorum olacak instagramda mutlubebeklerden alışveriş yapmıştın değil mi? yanlış hatırlamıyorsam.
bende dün sipariş verdim de memnun kaldın mı? dilek hanım çok samimi geldi inşallah ürünleride aynı güzelliktedir.
bir de ne kadar sürede teslim aldın
Dilek hanimdan bende oglyma mevl7t takimi aldim çok muntazam çalışıyor ve temiz kargoda bir gunde geldi sasirmistim hatta cok hizli gelince tavsiye ederim.

Kızlarrrrrrrrrrrr bana yardım edin karar veremiyorummmmmmmm nolursunuzzzzzzzzz.... Baktığım hediyelikler şöyle hangisi daha mantıklı güzel geliyor size lütfen fikrinizi beyan edin de alayım...

Eki Görüntüle 1252685 Bu var böyle sabun emzik şeklinde... Tane 2,90 TL

Eki Görüntüle 1252686 Bu sabunu da çok beğendim ben... Tane 3,25 TL

Eki Görüntüle 1252687 Bir de böyle bişi yapmışlar.. Burdakiler biblo... Bebek şekeriyle beraber biblo yapmışlar.. Sepeti kapı süsü de veriyor.. Biblolardan 50 tane varmış.. Yani hepsi içinde toplam fiyat 108 TL
Arada kaldım sizce hangisi daha hoş görünüyor...?
Fıstık emzik seklinde sabunlari cok begendim. Birde sarkhaneminonu.com diye bi site var ordada en alttaki magnetlerden yapiyolar bir bak istersen cok cesit var fikir olur sana tatlim

Bacılar günaydın. 2 hafta önce bebegimin kontrolde zayıf olduğunu yazmıştim. Bugün yani 15 gün sonra kontrole gittim. 1557 gr dan 2145 gr a çıkmış oğlum. Çok şükür kilo almış kuzum. Doktor çok iyi yakalamış dedi. Allah ima binlerce kez şükürler olsun.
maşallah cnm , gözün aydın. bende haftaya salıyı bekliyorum, benimki de zayıf kalmıştı inş yakalamıştır. güzel hbrlerle geliriz hep böyle :)

kızlar dua bekliyorum sizden nolur..
şimdi şirket sorumlusu ile görüşmeye gitcem konyaya gelmiş..
şu maaşımı bana aylık yatırsınlar toplu gelince ben onlara ödeme yapayım bunu teklif edicem..kabul görceğini zannetmiyorum ama inş kabul ederler..
nolur dua edinde kabul olsunnn
Allah yardımcın olsun insallah kabul ederler.Güzel haberler bekliyoruz senden.

bizde bu hafta onu arkadaşlarımla yapacagız pişirip atıcam dolaba misafirlerim gelince çıkarırım diyorum kardeşim kurbandan sonra gelecek onunla da dolma yapacaz misafir geliince hazırolur

hemen yap cnm o zaman misafir için bire bir cok da lezzetli

Bu hafta sonu kardeşimle beraber yapayım bari, zaten dondurucuda az yer kaldı, birazda su böreği yapıp koyayım, geri kalan yerler kurban etlerine kalsın.

Kesinlikle haklısın. Tek taraflı sadece senin ailene düşmüyor bebişe bakmak. Herkes fedakarlık yapacak. Ama malesef kız anneleri hep yapıyor. kv ler seviyor gidiyor. Hayırlısı olsun canım hepimiz için. Ama çalışmama gibi bir durumun mümkünse kesinlikle sen bak. Benim öyle bir şansım yok mecbur annem bakacak arada kv gelirse o bakar pek sanmıyorum ama neyse.

Valla her an her şeyi yapabilirim, şimdiye kadar iyi niyetle, empati yaparak, saygımı asla bozmadan, hatta her durumda sevdiğimi belirterek geldik buralara. Ama kimse kalkıpta benim ailemi kullanmaya kalkmasın. Benim annem ağzını açmaz, bakar ama neden kayınvalidem hayatını yaşarken benim annem belki de tatile bile çıkamayacak.Bir sürü dükkanı var, evi var kirada. Versin bir dükkanın kirasını bize, madem işin ucundan azcık tutmayack bari maddi desteği olsun, bende çıkayım işten evladıma bakayım.

Back
X