• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ay ben teklifimde ciddiydim. Ben istanbuldayım. Başka yerde olsan da kargo ne güne duruyor. Eğer istediğin, beğendiğin bişey varsa yaparım, elimder gelir ayıptır söylemesi :)

Ben sıkıldıkça el işine verdim kendimi, yaptıklarımı eklemiştim az önce. Bence sen de öyle şeyler deneyebilirsin, hem eğlenceli hem de oyalayıcı.
Evet canım gördüm çok güzeller ellerine sağlık oda yapmadık canım biz şimdilik bizimle aynı odada olucak o yüzden süsleme yapamıcam bebek şekerleri yapmıştık ama artık ne yapabilirim ki ne kaldı mevlütte dağıtmak için kutularınıda aldım onu en son mevlüte yakın şekerlerini koyup süslücem baska neler var ki :KK51:

Sonunda pijemam geldi,gecelikte aldim.. ikisi de kırmızı :) sarı aradım ama yoktu.. ikisi kirmzi olmasin diye, hem kirmizi tacima uysun diye sarı olsun dedim ama olmadı.. zaten kirmizi daha da uyarr :D
Tüm eksiklerim bitti, çantamı bayramdan sonra hazırlayacam..

Gulegule saglikli gunlerder kuzugunla kullan cnim insallah bende bayramdan sonra hazirlicam cantayi bende kirmzii vemavi aldim.tacimi aslinda nasil takicam bilmuyorjmda hemen basim agriri benimtac bant taktigimda :)

evet canım urbo 2 bizimkinin modeli pembesi.ben çok beğenerek aldım.doğumdan itibaren kullanılıyor
ekstra ana kucağı almaya gerek yok ama biz alacağız
malzeme kalitesi olarak bir çok markadan çok çok daha iyi

lohusa şekeri ile olan tarifi bende gördüm ama onların içinde gıda boyası oluyormuş bende huzursuz oldum duyunca.
baharatları karıştırıp yapanlarda varmış merak ediyorum ,bir akrabamız kızılcıkla yapmış rengide kırmızıydı o yüzden.
tadıda şahaneydi ama tarif alamadım.
helvayı bende duydum ama acaba susattığı için süt yapıyor olabilir mi?boşuna kalori almayalım

Bilmiyorumii cnim bende logusa sekeeiyle.olabi biliyorim ben hic sevmem.zaten icemem gibide gelio benim dr gore sutu su yaapr bol su ic yeter diyo ama buyuklerdenduydugum helva olabilirde tatli.oldugu icin annemde mercimek sogan su bunlar hep sut yapar gazim.olcak diye yememzlik yapmicaksin sutun bol olsun diyo insallah olur gazdan korkma cikarir bebek diyo insallah oylede olur sut olsunda mamaya ihtyac kalmasin insallah

Ay ben teklifimde ciddiydim. Ben istanbuldayım. Başka yerde olsan da kargo ne güne duruyor. Eğer istediğin, beğendiğin bişey varsa yaparım, elimder gelir ayıptır söylemesi :)

Ben sıkıldıkça el işine verdim kendimi, yaptıklarımı eklemiştim az önce. Bence sen de öyle şeyler deneyebilirsin, hem eğlenceli hem de oyalayıcı.
Canım ya ben yurt dışındayım İnan olmasam basına bela olurdum cidden çok beğendim ellerin dert görmesin :) meleğin böyle marifetli bir annesi olduğu için çok şanslı :) eğer Burda malzeme felan bulabilirsem muhakkak yardım isterim senden nasıl yaparım diye

Evet cnim.sezrryan olcak.mecbur damr sorunum var benim hemde tansiyon kan sulandirici igenkullaniyorum beneim bebegimde 2asilama 2 tup bebek sonrasi kendiliginden olan bir bebek dr riske atmak istemiyorim bende istemiyorum sesrryan olsun bebek strese giriyomus cunku bu durmda igne kesilince insallah sesrryan ile dunyaya gelicek 7 kasimda degismesse
sağlıklı bir şekilde inş kucağına almak nasip olur canım doktorun öyle uygun gördüyse en iyisini biliyodur sen ve bebek için .benimde kanım sulanmaya basladı şuan değerlerim yeni düşmeye basladı bakalım bayramdan sonraki hemen kontrolde düzelmezse kanım ne yapıcak bilmiyorum bende şimdilik normal düşünüyorum epiduralle ama ne olur bilinmez

:cool::D:KK19:
Sonunda pijemam geldi,gecelikte aldim.. ikisi de kırmızı :) sarı aradım ama yoktu.. ikisi kirmzi olmasin diye, hem kirmizi tacima uysun diye sarı olsun dedim ama olmadı.. zaten kirmizi daha da uyarr :D
Tüm eksiklerim bitti, çantamı bayramdan sonra hazırlayacam..
Hayırlı olsun canım

Malesef canım kimse yok en azından bir arkadasım olsa kafa dengi konuşur rahatlarım sizler varsınızda biraz rahatlıyorum sizde olmasanız tamamen sıkıcı olur :KK51: bunaldım artık ama yapıcak birşey yok :KK43:

Bitti sayılır canım yapılması gereken bi kaç bişi kaldı ama onuda halledemiyorum ama çıkıcam bigün napıyım ben yapmasam kim yapıcak eşim cok yoğun bende kitap ,kk, tv oyalanmaya çalışıyorum ama hiç birşeyden zevk almıyorum :KK12:
Kıyamam yaa canım geçecek az kaldı en büyük destekçin gelecek artık yalnız olmıcaksın annesi:KK46:

sağlıklı bir şekilde inş kucağına almak nasip olur canım doktorun öyle uygun gördüyse en iyisini biliyodur sen ve bebek için .benimde kanım sulanmaya basladı şuan değerlerim yeni düşmeye basladı bakalım bayramdan sonraki hemen kontrolde düzelmezse kanım ne yapıcak bilmiyorum bende şimdilik normal düşünüyorum epiduralle ama ne olur bilinmez

Insallah cnim onemli olan onun sagligi benim icin normali hic isteyemdim ben hep korktum senin kaninda sulanma var sanirim yanlis anlamdiysam bende tam tersi pihtilasma var cnim ve damarlarim.daralio kan sulandirici igneyi oyizden kullaniyorim dr da o igneyi kullandgim icin mecbur nor.al dogumu onermio insallah saglikla aliriz kucaklarimiza hayirlisiyla gelsin hepsi simdipaln yapiyoruz ama ne olur belli olmaz dedigin gibi

:KK60::KK76:
Ayy canım aklına geldide sanki alcağındanmı soruyo biliyo bu zamana benim eksik bırakmıycamı maksat biz sorduk işte onlar istemediler diycek millete çok içten pazarlıklılar ya sormasaydı keşke elimde ne biçim bi koz olmuştu:KK53:
Canım inanır mısın bilmem ama olur okumaz B'nde aynısını dedim maksat ayyy biz sorduk demek salla yaa hiç takma bile şükür biz eksiklerini bırakmıyoruz kimseye ihtiyacımız yok dimi

amannn veririz nasıl olsa, senin de çok değil bence sen de zayıf başlamışsın :KK66: benim doktor demişti ilk gittiğimde hızlı kilo alcaksın muhtemelen çok zayıfsın diye, neyseki hazırladı beni :) bi de genetik tabi ben de hamilelikte alıyoruz biz ama çabuk veriyoruz :)
Aynen canım benim annemde öyleydi çok alıp birden çok verenlerden hadi inşallah onlara cekmişizdir:) B'nde biliyordum birden alacağımı cokta şaşırmadım hazırlıklıydım:KK45:

Evet canım gördüm çok güzeller ellerine sağlık oda yapmadık canım biz şimdilik bizimle aynı odada olucak o yüzden süsleme yapamıcam bebek şekerleri yapmıştık ama artık ne yapabilirim ki ne kaldı mevlütte dağıtmak için kutularınıda aldım onu en son mevlüte yakın şekerlerini koyup süslücem baska neler var ki :KK51:

Elinden gelir mi bilmiyorum ama kumaş ve elyaftan oyuncak dikebilirsin. Kuzenim oğluna araba dikmişti, sıpa 1.5 yaşında hala onunla uyur... bir de madem vaktin var bebek büyütmeyle ilgili kitaplardan al oku. Yabancı bir yazarın kitabından bahsedilmişti annelere mucize çözümler mi ne adı. Ben onu alıp okucam izne çıkınca.

Canım ya ben yurt dışındayım İnan olmasam basına bela olurdum cidden çok beğendim ellerin dert görmesin :) meleğin böyle marifetli bir annesi olduğu için çok şanslı :) eğer Burda malzeme felan bulabilirsem muhakkak yardım isterim senden nasıl yaparım diye

Seve seve yardım ederim tabi, zaten dediğim gibi yapması kolay :)

Bilmiyorumii cnim bende logusa sekeeiyle.olabi biliyorim ben hic sevmem.zaten icemem gibide gelio benim dr gore sutu su yaapr bol su ic yeter diyo ama buyuklerdenduydugum helva olabilirde tatli.oldugu icin annemde mercimek sogan su bunlar hep sut yapar gazim.olcak diye yememzlik yapmicaksin sutun bol olsun diyo insallah olur gazdan korkma cikarir bebek diyo insallah oylede olur sut olsunda mamaya ihtyac kalmasin insallah

bende normalde çok tatlı şeyleri sevmiyorum özellikle şerbetleri ama kendimiz yapacağımız için az şekerle yapıcam içicem
süt yapması için humana still tea var ya onun gibi başka bir çay daha varmış natury milk tea adı.humanadan daha etkiliymiş baya da arttırıyormuş ben onlardan dönüşümlü içeceğim süt için.ama bizim gazlı yememiz bebişlerimizi direk etkiliyor her gün özellikle rezene çayı tüketmek gerekiyor.mercimek bende çok gaz yapmaz ama bir müddet fasulye ,nohut uzak duracağım kesin.dediğin gibi mama vermeyelim de sütümüz gelsin diye her yola başvurabilirim

Insallah cnim onemli olan onun sagligi benim icin normali hic isteyemdim ben hep korktum senin kaninda sulanma var sanirim yanlis anlamdiysam bende tam tersi pihtilasma var cnim ve damarlarim.daralio kan sulandirici igneyi oyizden kullaniyorim dr da o igneyi kullandgim icin mecbur nor.al dogumu onermio insallah saglikla aliriz kucaklarimiza hayirlisiyla gelsin hepsi simdipaln yapiyoruz ama ne olur belli olmaz dedigin gibi
Evet canım bende tam tersi var inş güzel haberlerimizi burda paylaşırız canım

:KK19:
Yalnız değilsin biz buradayız beraberim bak benimde gurbette kimsem yok yarın bebekler gelince artık sıkılmaya vaktimiz bile kalmıcak:)
Senin işin daha zor canım benim annemde yurt dışından türkiye ye gelin gelmişti zamanında anneannemi dedemi senede 1 -2 kere görebiliyor
Ailen yanında mı senin canım

:KK60::KK76:
Canım inanır mısın bilmem ama olur okumaz B'nde aynısını dedim maksat ayyy biz sorduk demek salla yaa hiç takma bile şükür biz eksiklerini bırakmıyoruz kimseye ihtiyacımız yok dimi
Evet Rabbim kimseye heleki onlara muhtaç etmesin inş amin:-)

Elinden gelir mi bilmiyorum ama kumaş ve elyaftan oyuncak dikebilirsin. Kuzenim oğluna araba dikmişti, sıpa 1.5 yaşında hala onunla uyur... bir de madem vaktin var bebek büyütmeyle ilgili kitaplardan al oku. Yabancı bir yazarın kitabından bahsedilmişti annelere mucize çözümler mi ne adı. Ben onu alıp okucam izne çıkınca.

Seve seve yardım ederim tabi, zaten dediğim gibi yapması kolay :)
Daha önce hiç denemedim canım öyle birşey aklımda bulunsun
Kitap okuyorum canım bakalım dediğin kitaba bi bakıyım
Tesekkür ederim canım

Back
X