• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Elinden gelir mi bilmiyorum ama kumaş ve elyaftan oyuncak dikebilirsin. Kuzenim oğluna araba dikmişti, sıpa 1.5 yaşında hala onunla uyur... bir de madem vaktin var bebek büyütmeyle ilgili kitaplardan al oku. Yabancı bir yazarın kitabından bahsedilmişti annelere mucize çözümler mi ne adı. Ben onu alıp okucam izne çıkınca.

Seve seve yardım ederim tabi, zaten dediğim gibi yapması kolay :)
Çok teşekkür ederim prensesin annesi:)

Senin işin daha zor canım benim annemde yurt dışından türkiye ye gelin gelmişti zamanında anneannemi dedemi senede 1 -2 kere görebiliyor
Ailen yanında mı senin canım
Yok canım burda bitek esim ve ben yasıyoruz ailemi görmedim bir senedir öyle zor ki aslında insan alışıyor ama gel gör hergün ağlarım özlemden kokuları burnumda tütüyor şuamda gidemiyorum bazı sorunlardan dolayı umarım zamanla atlatırız zorlukları umarım

SağolOTE="gogii, post: 37081907, member: 455596"]Dis agrisi bilirim cok zolrar heleki boyle bi duurmda cnim gecmis olsun evde yas nanae varsa biraz agzinda cigne v agriyan disin ustunu kapat nane ile biraz tutagriyi alio 20 lik disim cikarken ben surekli oyle yapmistim insallah fayda eder sanada gecmis olsun[/QUOTE]
Sağol canım Allah razi olsun tamam yapıcam

Kızlar,
Şu saate kdr ders çalıştım.
Kızım sürekli oturmamdan dolayı rahatsız oldu sanırım.
Geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerlemiş.
Umarım herkes iyidir.
Ben direkt yatıyorum, yarın sabah sınav var malum.
Hepinizi öptüm.
Dua edin bana nolur!

Kızlar,
Şu saate kdr ders çalıştım.
Kızım sürekli oturmamdan dolayı rahatsız oldu sanırım.
Geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerlemiş.
Umarım herkes iyidir.
Ben direkt yatıyorum, yarın sabah sınav var malum.
Hepinizi öptüm.
Dua edin bana nolur!

başarılar inşallah istediğin sonuca ulaşırsın..
dualarım seninle

ne kadar oldu kontrolun, daha çok varsa gidebilirsin ama devlet hastanelerinin usg si iyi olmuyor, ben denemiştim de pek bir şey anlamadım :)
Haklisin cok kotu usgler gidince de birsey anlasilmiyor
benim bünyem artık kaldırmıyordu, bide sabahları belimden sağ bacağıma bi ağrı girmiş oluyor yarım saat üstüne basamıyorum, diyabet için diyet yapıyorum, okulda birbirine girdi tüm düzenim. O yüzden çıkayım izne dedim. Bu şekilde ilk dönemin bitmesine 1 hafta kalmış oluyor, o haftada rapor falan alıp dönemi kapatırım heralde diye düşünüyorum.
Haklisin canım duzen bozuluyor benim ders saatim az o yuzden idare ediyorum benim 37 de cikarsam subat tatilinin sonuna denk geliyor yani iki haftam tatile gidiyor tabiki sat tarihine gore

Haklisin cok kotu usgler gidince de birsey anlasilmiyor

Haklisin canım duzen bozuluyor benim ders saatim az o yuzden idare ediyorum benim 37 de cikarsam subat tatilinin sonuna denk geliyor yani iki haftam tatile gidiyor tabiki sat tarihine gore
tatile gidiyorsa sen niye önceden ayrılmıyorsun canım, en azından öncesinde evde dinlenirdin.

Gulegule saglikli gunlerder kuzugunla kullan cnim insallah bende bayramdan sonra hazirlicam cantayi bende kirmzii vemavi aldim.tacimi aslinda nasil takicam bilmuyorjmda hemen basim agriri benimtac bant taktigimda :)

Sagol canım, Amin.

Cnm o an basinin agridigni hssetmezsn bile :)

tatile gidiyorsa sen niye önceden ayrılmıyorsun canım, en azından öncesinde evde dinlenirdin.
Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihinde

Canim erken dogum olmasi durumunda izin subat tatilinin basina dogru gelecek emin olamiyorum ki bebegin gelis tarihinde

Bebeğin gelişiyle ilgisi yokki canım..
İznini başlattığın günden 16 hafta sonra iş başı yapmak zorundasın bebek istediği zaman gelsin..
Daha öncede konuşuldu bu konu burada..

canım benim aldığım arabada mamas&papas ben çok beğendim,urbo 2 modeli
eşinin aldığı modelin özelliklerini bilmiyorum ama alınmış artık üzme kendini
Eki Görüntüle 1254151

kuzum hafızana hayranım valla

nilcim bugün tarifine göre börekleri yaptım çok güzel oldular teşekkürler,lorlu ya da ıspanaklı falanda güzel oluyor mu
yapıp dolaba atayım bende

canım arkadaş korkmasın.osmolac kontrast madde değil.fizyolojik olarak bağırsakları boşaltan bir şurup.
isim benzerliği olabilir :-)
Eki Görüntüle 1254159

Afiyet olsun canım. Evet istediğin iç malzeme ile yapabilirsin. Ben peynirli falan yaptım attım buzluğa.

Süt yapan komposto yaptım hadi gelin için annecikler :KK73:

Eklentiler

• IMG_20140926_233857-1.webp
    IMG_20140926_233857-1.webp
    207,9 KB · Görüntüleme: 70
Back
X