uzunca bi aradan sonra hepinize selam kızlar:)dogum günü zamanları gelmiş ilk doğum günü bizimdi:)..
ilk doğum günümüz olunca eşim ne yapmak istiyosan yap dedi malum biz erken gelip biraz nazlı büyüdük azcık şımartalım dedik:) onu mu yapayım şunu da mı yapayım derken memleket meselesine döndü ruh halim..
dayısı ikea dan mammut masa sandalye takımını aldı dogum gunu hediyesi..Bende o masayı süsledim pastasını seker hamurlarıyla ben yaptım.. ztn tayındeyız akrabalardan kimse yok burda..yeni tanıştıgım insanları cagırıp külfet altına sokmak istemedim....ben babası ve küçük hanım doğum gününü kutladık:) kimsede olmayınca çekinmeden fotolar cekıldık komik komik:) küvezli günlerini anımsadık duygulandık

O yapacagımız masrafa da bizim minik prensesin adına kurban bağışladı babası Afrikaya ..:)
bizim minnak 7 eylülde yürümeye basladı suan evde bağımsız olarak yürüyor bütün gün peşinde koşturuyorum

uyku düzenini tracy hogg la düzene soktuk arada bi ınatlaşsada:) aksam 7 de yatagna koyup biberonunu eline veriyorum ninnisini açıp odadan çıkıyorum 10 dk içinde uykuya dalıyo kendi 2-3 kere mamaya uyanıyor sabah 6 6.30 gibi uyanıyor...(ilk zamanlar çok zorladı ama 4.günden sonra uyum sağladı..bu yöntem çok ii gercekten
4 dişimiz çıktı 5. ve 6. yolda..
boyumuz 75 cm kilosu 9000 başçevremz 44 cm
saçlarımız hala erkeğimsi:)
baba dede diyo arada bide koridorda aleeee diye bagırarark yanıma geliyo:)
müzik duydu mu dayanamıyo oynuyo:)
bide babasına daha düşkün

:))
bizden şimdilik böyle teyzeleri:)