- 10 Ocak 2025
- 35
- 19
- 3
- 34
Amin inşallah sağlıkla gelsinler hepsi de bebişler tek önemli olan aslında bu yorgunluk geçiyorSizin daha da zormuş. Benim evde bekleyen başka çocuk yok hiç değilse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah sağlıkla gelsinler hepsi de bebişler tek önemli olan aslında bu yorgunluk geçiyorSizin daha da zormuş. Benim evde bekleyen başka çocuk yok hiç değilse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
Evet evet kesinlikle sağlıkla dogumlarimizi yapıp bebişlerimizle beraber hemencecik evimize dönelim de bunun hayali motive ediyor zaten yoksa dayanmak daha da zorlasirdiAmin inşallah sağlıkla gelsinler hepsi de bebişler tek önemli olan aslında bu yorgunluk geçiyor![]()
Aynen ananeler babaneler sadece hasta degillerseBen dekendi annemler ve kayinvalideler mecbur gelecek torun görmeye. Onlardan da hasta olan varsa tabiki uzak duracak. Başka akraba eş dost biraz beklemelerini rica edeceğim. Kış günü salgın oluyor herkes hasta ve ilk 3 ay bebeğin bağışıklığı için kritik bir dönem
Benim 1+1 değil ama küçük ve kışın evet iyice havalandırma olmuyor. Hasta olduğu halde gelirlerse de kapıdan gösterip yatağına goturcem yapacak birsey yok küsen çok olacak bu dönemde bence ama sonradan unuturlar zatenAynen ananeler babaneler sadece hasta degillersebenim evimde kucuk zaten 1+1 kalabalik yapamam cunku zaten kis surekli havalandirma yapilmaz sabah aksam kisa sureli anca.
Begendiklerinzie kura cekin esinizleKizlar hala isim bulamayan var mi ? Erkek ismi begenemiyorum bir turlu ne yapacagiminsanlar isim onerince de sinir oluyorum koyacagim varsa da eliyorum
![]()
Kusen kuser onlarin anlayissizligiBenim 1+1 değil ama küçük ve kışın evet iyice havalandırma olmuyor. Hasta olduğu halde gelirlerse de kapıdan gösterip yatağına goturcem yapacak birsey yok küsen çok olacak bu dönemde bence ama sonradan unuturlar zaten![]()
Anladım, teşekkür ederim daha fazla ilerlemez inşallah varislerimizBen normalde kadın doğuma özele gidiyorum varisi anlamadığım için ağda sonrası tahriş kıl kökü iltihabı gibi düşünüp cildiyeye gitmiştim ordan kadın doğuma yönlendirdi devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru muayene etti şuan normal doğumu engellemez ama ileriki haftalarda bebeğin kilosu baskı arttıkça değişebilir kendi doktorunuz muayene etsin dedi. Kendi doktorum bakmadı henüz
Kesinlikle, ama "Sanki bi onun bebegi var" triplerini şimdiden duyar gibiyimKusen kuser onlarin anlayissizligionemli olan bebislerin sagligi, herkes kendi çocuğunu istedigi givi buyutur kimse de karismasin bi zahmet
![]()
Bende en cok sunu derler diye düşünüyorum "gormemisin cocugu olmus, biz boyle buyuttuk bisey olmadiKesinlikle, ama "Sanki bi onun bebegi var" triplerini şimdiden duyar gibiyim![]()
Aynen öyle. Tüm bunlara ek olarak iş yerinde sorunlarla uğraşmaktan strese girdim hamileyim diye yerim değişti, hiçbir sıkıntım talebim göz önüne alınmadı. Cuma günü 1 saatlik izne bile mırın kırın ettiler aşı olcam diyorum bana diyorlar ki ebe saat 5 e kadar yok mu niye 3 te çıkmak istiyorsun. Ebe dursa niye öyle isteyeyim artı olarak işten çıkıp sağlık ocağına ışınlanma ile gidemiyorum dimi. Hersey ama herseyle ayri ayrı uğraşıyoruz. Evet bi biz dogurmuyoruz evet herkesin kendine göre sıkıntısı var ama herkesin süreci kendine ozel ve çocuğu da kendine kıymetli. Hamileyken yoruluyorsun zor geçiyor bu akşam da ben sana yemek getireyim falan diyen var mı ya da şu işini göreyim de bugün dinlen diyen? Yok. Ama biz hep insanların gönlünü hoş etmek zorundayız sanılıyor. Annem zamanında çok çekmiş bize hamileyken de lohusayken de. Onları dinledikçe kendi kendime söz verdim ben daha hamile değilken bileBende en cok sunu derler diye düşünüyorum "gormemisin cocugu olmus, biz boyle buyuttuk bisey olmadi
Herkesin kendi cocugu valla ben hamilelikte disardan yemedim, misafirlik yapmadim kalabalik ortamlara girmedim hep dikkat ettim seker riskinden ve kilomdwn dolayi seker karbonhidrat yemedim diyet yaptım, sevmediğim yemekleri yedim, kilo almamaya ugrastim vs cok fedakarlik yaptim kimse yasamadi bunlari benim cocugum icin ben yasadim o yuzden kimsenin laf etmeye hakki yok![]()
Anladım, teşekkür ederim daha fazla ilerlemez inşallah varislerimiz
Calisirken cok zor gercekten Allah yardimciniz olsun calisan hamilelerin hepsinin, ben hamilelik oncesinde ayrilmistim suan en iyi kararim buymus gercekten. Cok stresli bir isim vardi, evden calisma ofise donmustu hamileleri bile zorluyorlardi gitmeye ve ofiste bostuk evden hersey oluyodu yani.Aynen öyle. Tüm bunlara ek olarak iş yerinde sorunlarla uğraşmaktan strese girdim hamileyim diye yerim değişti, hiçbir sıkıntım talebim göz önüne alınmadı. Cuma günü 1 saatlik izne bile mırın kırın ettiler aşı olcam diyorum bana diyorlar ki ebe saat 5 e kadar yok mu niye 3 te çıkmak istiyorsun. Ebe dursa niye öyle isteyeyim artı olarak işten çıkıp sağlık ocağına ışınlanma ile gidemiyorum dimi. Hersey ama herseyle ayri ayrı uğraşıyoruz. Evet bi biz dogurmuyoruz evet herkesin kendine göre sıkıntısı var ama herkesin süreci kendine ozel ve çocuğu da kendine kıymetli. Hamileyken yoruluyorsun zor geçiyor bu akşam da ben sana yemek getireyim falan diyen var mı ya da şu işini göreyim de bugün dinlen diyen? Yok. Ama biz hep insanların gönlünü hoş etmek zorundayız sanılıyor. Annem zamanında çok çekmiş bize hamileyken de lohusayken de. Onları dinledikçe kendi kendime söz verdim ben daha hamile değilken bile
Akıntı olabilir mi ? Bazen ben de oluyor. Ama garantiye almak için doktora gitmeliKızlar ben 30+3 günlük hamileyim bugün hiç hissetmeden altım ıslanmış kalkınca hissettim sizce neden böyle bişey oldu çok korkuyorum
Çok güzel olmus canım ❤kapı süsü sadece ne kadar ☺Evet biraz küçük prens boğulması yaşıyoruzkitabını çok severim ayıcık vs konseptindense böyle bişey yapmak geldi içimden. Hediyeliklerimiz küçük prensli kar küreleri. Kapı süsümüzde bu şekilde Eki Görüntüle 3685480 çikolata soranlar olmuş bende sipariş vermeye güvenemedim kalitesiz çikolata sevmiyorum o yüzden bildiğim bir çikolatacıda yaptıracağım. Birde yine konseptimize uygun lokumluklardan almıştım onların içine de draje vs koymayı düşünüyorum Eki Görüntüle 3685482
Siz gittiniz mi acaba akıntı bu kadar ıslatırmıAkıntı olabilir mi ? Bazen ben de oluyor. Ama garantiye almak için doktora gitmeli
Yapıyorsun bu sporu CidoossEvet biraz küçük prens boğulması yaşıyoruzkitabını çok severim ayıcık vs konseptindense böyle bişey yapmak geldi içimden. Hediyeliklerimiz küçük prensli kar küreleri. Kapı süsümüzde bu şekilde Eki Görüntüle 3685480 çikolata soranlar olmuş bende sipariş vermeye güvenemedim kalitesiz çikolata sevmiyorum o yüzden bildiğim bir çikolatacıda yaptıracağım. Birde yine konseptimize uygun lokumluklardan almıştım onların içine de draje vs koymayı düşünüyorum Eki Görüntüle 3685482
Bende idrar yolu enfeksıyonu vardı, doktor ona bağlamıştı. Su gibi geliyordu. Şimdi enfeksıyon yok gelmedi daha. Ama siz mesaj atabiliyorsanız atın ihmal etmeyin ama. Haftalarımız ilerledi çünkü.Siz gittiniz mi acaba akıntı bu kadar ıslatırmı
Ya erkek ismi bulmak gerçekten çok zor kız isimleri çok güzel ama erkek isimlerini beğenmiyorum bende zar zor buldukKizlar hala isim bulamayan var mi ? Erkek ismi begenemiyorum bir turlu ne yapacagiminsanlar isim onerince de sinir oluyorum koyacagim varsa da eliyorum
![]()
Teşekkür ederimmm inşallahMaşallah ellerinize sağlık. Kapı süsü de çok güzel. İsmi gibi güzel ömrü olsun![]()