- 12 Nisan 2024
- 1.665
- 1.754
- 53
Evet ama külot gibi ya giyerken her koşulda pijamamızı çıkarmamız gerekicekDepend aldım ben de ama içini açıp da hiç bakmadım. Kenarlardan yırtılabilen bir şey degil miydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama külot gibi ya giyerken her koşulda pijamamızı çıkarmamız gerekicekDepend aldım ben de ama içini açıp da hiç bakmadım. Kenarlardan yırtılabilen bir şey degil miydi![]()
Evet biraz küçük prens boğulması yaşıyoruzKüçük prensmiiay çok hoş sağlıkla giydirdiğiniz günlerde gelsin inşallah, ben de isimlik yaptırmadım, fırfırlı bebek şapkaları çok hoşuma gidiyor öyle bir takım alırım yeni doğan
Genital varis bende de var vajina ağzına kadar elimle hissediyorum ama vajinanin içine de ilerliyor mu ne durumda bir fikrim yok. Bunun için ayrıca muayene yapıldı mı size?Kızlar biz bugün 32 olduk kontrolüm vardı çalışabilir raporu yazdı.(burdan biri hafta sonu rapor yazılıyor mu diye sormuştu.)
Nst ye girdim bebek baş geliş haftasıyla uyumlu dedi çok şükür.
3 hafta sonra tekrar görelim dedi.
Geçtiğimiz hafta iki üç gün izin almıştım yıkayıp ütüledim bebeğin kıyafetlerini bugün biraz hurçlara düzenledim. Daha çantaya koyacak kadar sonlandırmadım. Benim ikinci doğumum olacak ilki normal doğumdu. Bu kez Vajinal varis yaşıyorumşimdilik normal doğumu engellemez dedi ileriki haftalarda tekrar bakalım dedi. Umarım sağlıkla gelir tüm bebekler
![]()
Normal pedlerden mi almayı düşünüyorsunuz ben karar veremedim ama sezaryen olunca eğilip çıkarmak giymek zor gelir diye düşünüyorumKızlar ben depend almadım onu değiştirirken sürekli pijama altınıda çıkarmak gerekecek zor olur mu acaba diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum
Ben de kendim yapmak istiyorum, kanaviçe değil ama küçük oyuncaklar örüp bi çembere yapıştırıp etrafı süslenenlerden. Yine ismi de üstünde olacak şekilde. Model bakıyorum. Şimdi oyuncak çıngırak ve emzik askısından oluşan 3lü yenidoğan setleri var ya ona başladım heves edip@teacher26
Bayıldıııım güle güle kullanın ben de kendim yapmaya çalışıyorum bunlardan ilham alıp bitince atayım
Kızlar instagramda birsürü var bu sayfalardan etiketlere kanaviçe isim yenidoğan falan filan yazın istemediğiniz kadar var 3 5 kişiye fiyat sorun ben kendim yapmak istediğim için hiç fiyat sormamıştım ben pinterestten baktım modellere hepsine bayıldım![]()
Ben deEve ziyaretci kabul etmeyi dusunmuyorum yenidogan doneminde
Çok geçmiş olsun. Benim de cuma günü saglik ocağında sınırda geldi tansiyonum 90-60 tı. Bu hafta alabilirsem rapor alıp biraz dinlenmek istiyorum çünkü öbür hafta 32 ye girince alamıyormuşuz doğum ertesine izni aktarıp kullanmak istiyorsakKızlar benimde dün tansiyonum gün boyu düşüktü artık iyice sersemleyince acile gittim nst falan çektiler Allah’a şükür bi sıkıntı yok ama gebelikte olabiliyormuş büyük tansiyonum 80-90 küçük 50-60 nabız hep 110-115 arası hala öyle, doktor bebeğe giden damarlar genişlediği için daha çok besleniyor sen halsiz düşüyorsun dedi dikkatli beslenip bol bol dinlenme tavsiye etti, bende bu yıkama işine daha var erken diyordum ama şimdiden hazırlamak en mantıklısı olacak galiba![]()
İnsanlar da keşke bunları düşünse ya. İki yakın arkadaşım doğum yaptı. Gitmedim daha. Ama sürekli iletişim halindeyiz. İlk dogumum zaten prematüreydi. Gelen misafirleri kaynanam alt katta agirlayip gönderdi çoğunuBen dekendi annemler ve kayinvalideler mecbur gelecek torun görmeye. Onlardan da hasta olan varsa tabiki uzak duracak. Başka akraba eş dost biraz beklemelerini rica edeceğim. Kış günü salgın oluyor herkes hasta ve ilk 3 ay bebeğin bağışıklığı için kritik bir dönem
Ben normalde kadın doğuma özele gidiyorum varisi anlamadığım için ağda sonrası tahriş kıl kökü iltihabı gibi düşünüp cildiyeye gitmiştim ordan kadın doğuma yönlendirdi devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru muayene etti şuan normal doğumu engellemez ama ileriki haftalarda bebeğin kilosu baskı arttıkça değişebilir kendi doktorunuz muayene etsin dedi. Kendi doktorum bakmadı henüzGenital varis bende de var vajina ağzına kadar elimle hissediyorum ama vajinanin içine de ilerliyor mu ne durumda bir fikrim yok. Bunun için ayrıca muayene yapıldı mı size?
Sana da geçmiş olsun canım dikkatli olmakta fayda var rapor alabilirsen çok iyi olurÇok geçmiş olsun. Benim de cuma günü saglik ocağında sınırda geldi tansiyonum 90-60 tı. Bu hafta alabilirsem rapor alıp biraz dinlenmek istiyorum çünkü öbür hafta 32 ye girince alamıyormuşuz doğum ertesine izni aktarıp kullanmak istiyorsak
Valla iş yerinde ben laf arasında konuşuyorum artık bunu. Mesela Bi arkadaş şey demişti daha hamileligin ilk aylarında, bebegi ellemeyin opmeyin demek yok baştan diyim bilmem ne. Gülüp geçmiştim birsey dememiştim daha cok yeni diye. Samimiyiz hani elaleme yaptığını bize yapamazsın gibisinden diyo sözde. Sonra aylar geçti ordan ayrıldım başka birime gectim ama bi ara uğradığımda konu konuyu açtı. Dedim kimseyi misafir alamiycam başta. İlk 3 ay önemli ve maalesef kışın ortasında salgın döneminde doğum yapcam nasipse. Dikkat etmeye mecburuz dedim. Birsey demedi ama yuzunden anladim bozuldu biraz. Yapacak birsey yok. Bi sağlıkçı olarak kendisi de bunu düşünmeli ben demeden.İnsanlar da keşke bunları düşünse ya. İki yakın arkadaşım doğum yaptı. Gitmedim daha. Ama sürekli iletişim halindeyiz. İlk dogumum zaten prematüreydi. Gelen misafirleri kaynanam alt katta agirlayip gönderdi çoğunusonra az az gelen oldu. Ama baya bir sonra.
Bu sefer ne yapacaz bakalımhiç utanmam da gelmeyin derim sanırım ben
![]()
Çok geçmiş olsun. Benim de cuma günü saglik ocağında sınırda geldi tansiyonum 90-60 tı. Bu hafta alabilirsem rapor alıp biraz dinlenmek istiyorum çünkü öbür hafta 32 ye girince alamıyormuşuz doğum ertesine izni aktarıp kullanmak istiyorsak
Benim de tansiyonum 20. Haftadan beri düşük. Normalde de düşük olduğu için çok fazla takılmadım doktorum da sorun olarak görmedi ama son iki haftadır nabzım da yükseliyor en düşük 95 civarı oluyor nabzımın yükseldiğini hissettiğimde ölçüyorum bi defa 119 denk geldim. 32.haftadayım artık yorgunlukla gidiyor gün içinde yorucu işler yapmasam daKızlar benimde dün tansiyonum gün boyu düşüktü artık iyice sersemleyince acile gittim nst falan çektiler Allah’a şükür bi sıkıntı yok ama gebelikte olabiliyormuş büyük tansiyonum 80-90 küçük 50-60 nabız hep 110-115 arası hala öyle, doktor bebeğe giden damarlar genişlediği için daha çok besleniyor sen halsiz düşüyorsun dedi dikkatli beslenip bol bol dinlenme tavsiye etti, bende bu yıkama işine daha var erken diyordum ama şimdiden hazırlamak en mantıklısı olacak galiba![]()
Evet normal gece pedi koydum valize ama yeterli olur mu bilemedimNormal pedlerden mi almayı düşünüyorsunuz ben karar veremedim ama sezaryen olunca eğilip çıkarmak giymek zor gelir diye düşünüyorum
Normalde 100/70 falan zaten benim de ama sınıra gelince hissetmemek mümkün olmuyormuş hamile olunca. Karnımız hızla büyüyor baskı artıyor artık bol bol istirahat gerek ama çalışmak zorunda olanlar extra sıkıntı yaşayabiliyorBenim de tansiyonum 20. Haftadan beri düşük. Normalde de düşük olduğu için çok fazla takılmadım doktorum da sorun olarak görmedi ama son iki haftadır nabzım da yükseliyor en düşük 95 civarı oluyor nabzımın yükseldiğini hissettiğimde ölçüyorum bi defa 119 denk geldim. 32.haftadayım artık yorgunlukla gidiyor gün içinde yorucu işler yapmasam da
Yeterli olmazsa aldırırız o zaman yakınlarımızaEvet normal gece pedi koydum valize ama yeterli olur mu bilemedim
Evet çalışıyorum dün çalışabilir raporu aldım evde bi tane de 1. Sınıf çocuğum varNormalde 100/70 falan zaten benim de ama sınıra gelince hissetmemek mümkün olmuyormuş hamile olunca. Karnımız hızla büyüyor baskı artıyor artık bol bol istirahat gerek ama çalışmak zorunda olanlar extra sıkıntı yaşayabiliyor![]()
Sizin daha da zormuş. Benim evde bekleyen başka çocuk yok hiç değilse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunEvet çalışıyorum dün çalışabilir raporu aldım evde bi tane de 1. Sınıf çocuğum var![]()
Of evet ya çokta düşünmemek lazımYeterli olmazsa aldırırız o zaman yakınlarımıza![]()
Yani sonuçta refakatçi ne içinOf evet ya çokta düşünmemek lazım![]()