• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar ben 30+3 günlük hamileyim bugün hiç hissetmeden altım ıslanmış kalkınca hissettim sizce neden böyle bişey oldu çok korkuyorum
Yatip ozellikle dinleyip hic hissetmediyeniz muhakkak doktora gidin. Ebe bana yat dinlen 3. saatte hissetmrzsen hemen gel demişti ne olur ne olmaz.
Islaklik çok mu ic camasiri değiştirip geliyormu takip edin.

Kızlar ben depend almadım onu değiştirirken sürekli pijama altınıda çıkarmak gerekecek zor olur mu acaba diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum
Ben ilk doğumumda depend götürmüştüm, kullanmama izin vermedi hemşireler, kendileri ped verdiler daha kalındı tabi, elde hazırlanmış gibi, kanama miktarı takibin bununla yapmamız lazım demişlerdi

Müslim takım alan var mı? Hastane çıkışına ne aldınız kızlar? Link var mı?

Evet değiştirdim ve peçete koydum 1 saat uzandım kalktım tekrar geldi
Bence yarın hafta içi olmuşken doktora gidin çünkü eğer su çıkıyorsa vücuttan içeri de girebiliyordur demekmiş enfeksiyon riski için önemliymiş doktor bilir en iyisini. Eğer imkanı olan bi şehirdeyseniz kadın doğum aciline gidebilirsiniz çok geçmiş olsun haberdar edin lütfen kaç haftalık oldunuz 🙏

Ben de kendim yapmak istiyorum, kanaviçe değil ama küçük oyuncaklar örüp bi çembere yapıştırıp etrafı süslenenlerden. Yine ismi de üstünde olacak şekilde. Model bakıyorum. Şimdi oyuncak çıngırak ve emzik askısından oluşan 3lü yenidoğan setleri var ya ona başladım heves edip😅 kapı süsü için de malzeme lazım çarşıya gidince hem onları hem çıngırak ve emzik askısı icin gerekenleri alacağım 😊
Ayy bazen yapabiliyor olmak iyi mi kötü mü emin olamıyorum biliyor musn😆😆 ne görsem e ben bunu yaparım diyorum birsür emek sonuçta. Yapamayacağıma kanaat getirsem keşke en azından paramı verip alırım😅😅😅

Ben e bebekten kırık beyaz bi takım aldım fisto detayları var şapkasında kıyafetinin eteğinde falan:KK33: . Hastane çıkışı olarak satılmıyordu ama yine de onu giydirmek istiyorum. İçine de yine e bebekte tekli iç atlet gibi bişey satılıyordu yenidoğan ve prematüre yazıyor yandan bağlamalı atletler oluyor ya onu koyacağım eğer içine sığarsa giydirir ler heralde çünkü çok küçük bişey 🤭🤭 linkini bulamadım şimdi e bebekten baktım da

Evet değiştirdim ve peçete koydum 1 saat uzandım kalktım tekrar geldi
Akintida olabilir aslinda ama tedbirli olmak lazim.
Acilde 7-24 kadin dogum var demislerdi bana devlette, evime yakin acil durumlarda gidiyorum isterseniz bir gidin iciniz rahat eder, bize de haber edin.
Bebek haraket etti mi?

Ben penye aldım canım. Müslinlerde güzel ama üşür diye düşünüp almadım. Aldıklarımı aşağıya ekliyorum ☺️

Acilde 7-24 kadin dogum var demislerdi bana devlette, evime yakin acil durumlarda gidiyorum isterseniz bir gidin iciniz rahat eder, bize de haber edin.
Bebek haraket etti mi?
Çok teşekkür ederim cevabınız için evet oğluşum hareket ediyor acile gittim enfeksiyondan dolayı olmuş test yapıldı amniyon sıvısı deil enfeksiyon dan dolayı olmuş onun içinde fitil verdiler

Kızlar ben de bebek çamaşırlarını yıkatmıştım. Bugün ütülerini yaptım içini dışını. Hem nevresim hem de tüm kıyafetlerini. Sabah başladım, akşam 20.00’ye kadar sürdü. Yapmayan varsa yapsın derim. Haftamız ilerlediğinden çok yorucu oldu benim için 🙈 Hepinize kolaylıklar diliyorum 🧿💕

O iç zıbınlar ne kadar zor ütüleniyor ya. Dikişleri dönüyor da dönüyor 😅 Rabbim sağlıkla giydirmemizi nasip etsin 🥰

Çikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Ben de çikolata atölyesinde yaptırıyorum hem hediyelik seti hem de çikolatayı. İlk çocuğumda da orada yaptırmıştım gayet kaliteliydi, elit marka çikolata kullanıyorlar, tasarımı ve paketlemesi de bayağı kaliteli. İlk fotoğraf büyük oğlumun çikolatası.

Eklentiler

• 84DF9122-E7C9-4A46-A031-878EF1ADDE55.webp
    84DF9122-E7C9-4A46-A031-878EF1ADDE55.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 14
  • D09186BD-6028-4C16-A1C2-CBFEB5E83E40.webp
    D09186BD-6028-4C16-A1C2-CBFEB5E83E40.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 20
Bebek haraket etti mi?
Evet oğluşum hareket etti enfeksiyon akıntı yapmış test yaptılar ve fitil verdiler ama benim ömrümden ömür gitti 🥹

Back
X