- 10 Nisan 2020
- 1.569
- 1.613
- 133
Evet çok şükür hallettim ama bittim de. Eğilemiyorum belimmçok kötü oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür hallettim ama bittim de. Eğilemiyorum belimmçok kötü oldu
Depend yandsn yırtılıyor ama pijamayı mecbur çıkarıyorsun diğerini takmak içinDepend aldım ben de ama içini açıp da hiç bakmadım. Kenarlardan yırtılabilen bir şey degil miydi![]()
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmus canım ❤kapı süsü sadece ne kadar ☺
Hjsjshdhsjsj teşekkürler bişeyler yapmaya çalışıyoruz işteYapıyorsun bu sporu Cidooss![]()
Yatip ozellikle dinleyip hic hissetmediyeniz muhakkak doktora gidin. Ebe bana yat dinlen 3. saatte hissetmrzsen hemen gel demişti ne olur ne olmaz.Kızlar ben 30+3 günlük hamileyim bugün hiç hissetmeden altım ıslanmış kalkınca hissettim sizce neden böyle bişey oldu çok korkuyorum
Evet değiştirdim ve peçete koydum 1 saat uzandım kalktım tekrar geldiYatip ozellikle dinleyip hic hissetmediyeniz muhakkak doktora gidin. Ebe bana yat dinlen 3. saatte hissetmrzsen hemen gel demişti ne olur ne olmaz.
Islaklik çok mu ic camasiri değiştirip geliyormu takip edin.
Ben ilk doğumumda depend götürmüştüm, kullanmama izin vermedi hemşireler, kendileri ped verdiler daha kalındı tabi, elde hazırlanmış gibi, kanama miktarı takibin bununla yapmamız lazım demişlerdiKızlar ben depend almadım onu değiştirirken sürekli pijama altınıda çıkarmak gerekecek zor olur mu acaba diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum
Bence yarın hafta içi olmuşken doktora gidin çünkü eğer su çıkıyorsa vücuttan içeri de girebiliyordur demekmiş enfeksiyon riski için önemliymiş doktor bilir en iyisini. Eğer imkanı olan bi şehirdeyseniz kadın doğum aciline gidebilirsiniz çok geçmiş olsun haberdar edin lütfen kaç haftalık oldunuzEvet değiştirdim ve peçete koydum 1 saat uzandım kalktım tekrar geldi
Ayy bazen yapabiliyor olmak iyi mi kötü mü emin olamıyorum biliyor musnBen de kendim yapmak istiyorum, kanaviçe değil ama küçük oyuncaklar örüp bi çembere yapıştırıp etrafı süslenenlerden. Yine ismi de üstünde olacak şekilde. Model bakıyorum. Şimdi oyuncak çıngırak ve emzik askısından oluşan 3lü yenidoğan setleri var ya ona başladım heves edipkapı süsü için de malzeme lazım çarşıya gidince hem onları hem çıngırak ve emzik askısı icin gerekenleri alacağım
![]()
Ben e bebekten kırık beyaz bi takım aldım fisto detayları var şapkasında kıyafetinin eteğinde falanMüslim takım alan var mı? Hastane çıkışına ne aldınız kızlar? Link var mı?
Akintida olabilir aslinda ama tedbirli olmak lazim.Evet değiştirdim ve peçete koydum 1 saat uzandım kalktım tekrar geldi
HelloBaby Yenidoğan İç Zıbın - ebebekMüslim takım alan var mı? Hastane çıkışına ne aldınız kızlar? Link var mı?
Ya allahım mide mevlüt kıyafetlerimi varHelloBaby Yenidoğan İç Zıbın - ebebek
Buldum mevlüt kıyafeti diye geçiyomuş
HelloBaby Kız Bebek Yenidoğan Mevlüt Kıyafeti İnterlok Bisiklet Yaka Uzun Kol Patikli Paça - ebebek
HelloBaby Kız Bebek Yenidoğan Mevlüt Kıyafeti İnterlok Bisiklet Yaka Uzun Kol Patikli Paça uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben penye aldım canım. Müslinlerde güzel ama üşür diye düşünüp almadım. Aldıklarımı aşağıya ekliyorumMüslim takım alan var mı? Hastane çıkışına ne aldınız kızlar? Link var mı?
Çok teşekkür ederim cevabınız için evet oğluşum hareket ediyor acile gittim enfeksiyondan dolayı olmuş test yapıldı amniyon sıvısı deil enfeksiyon dan dolayı olmuş onun içinde fitil verdilerAkintida olabilir aslinda ama tedbirli olmak lazim.
Acilde 7-24 kadin dogum var demislerdi bana devlette, evime yakin acil durumlarda gidiyorum isterseniz bir gidin iciniz rahat eder, bize de haber edin.
Bebek haraket etti mi?
Ben de çikolata atölyesinde yaptırıyorum hem hediyelik seti hem de çikolatayı. İlk çocuğumda da orada yaptırmıştım gayet kaliteliydi, elit marka çikolata kullanıyorlar, tasarımı ve paketlemesi de bayağı kaliteli. İlk fotoğraf büyük oğlumun çikolatası.Çikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Evet oğluşum hareket etti enfeksiyon akıntı yapmış test yaptılar ve fitil verdiler ama benim ömrümden ömür gittiAkintida olabilir aslinda ama tedbirli olmak lazim.
Acilde 7-24 kadin dogum var demislerdi bana devlette, evime yakin acil durumlarda gidiyorum isterseniz bir gidin iciniz rahat eder, bize de haber edin.
Bebek haraket etti mi?
Alırken mevlüt takımı olduğunu bilmiyordum ama olsunYa allahım mide mevlüt kıyafetlerimi varÇok tatlış takım ben de bakınayım ebebege
![]()