Saol teyzesi size de çok geçmiş olsun...pekmezli tarif senin miydi onu denedim bu gün inşallah faydası olur biran önce...
Evet canım yani ben de bebeğim o zaman daha çok minik olduğu için verebileceğim o vardı araştırmalarım sonucunda bize iyi gelmişti 2-3 gün boyunca yapıp vermiştim ben...
Artık büyüdüler kekik çayı-bal da çok iyi öksürüğe çok geçmiş olsun...
güzel rüyaymış ibş gerçekleşir tatlım
Zamanı gelince inşallah canım : )
Kızlar nasılsınız? Bebisler iyidir inşallah kış grip Allah yavrularımıza yardım etsin. 10 gün önce oğlum çok atesliydi 5 gün kadar ateş 40 lara çıktı. Acile gittik anjin olmuş ama bu arada 2 diş de çıkarıyor. Alt ve üst. İshal ,anjin,pişikve iştahsızlık hepsini aynı anda yaşadı yavrum . 14 aylık olacak hala 10 kilo bile değil. Bazen çok güzel yiyor hah yemesi iyi oldu diyorum sonra istahi kapanıyor yine. Biz beslenme düzenimiz şöyle :Sabah 7 .30 en gec 8 uyanma 180 ml süt .
9.00 kahvaltı yumurta krem peynir 1 çay kaşığı pekmez avakado mandalina suyu ya da ıhlamur ve tam bugday ekmeği tadımlık yiyor tabi
11.00 cevizli m3yve ve bisküvi
14.00 yemek ve yoğurt (güne göre değişiyor )
16.00 75 ml meyveli yoğurt
18.30 akşam yemeği (genelde bizim yediklerimizi veriyorum )
20.00 250 ml süt
Öğünlerini yemiyor fazla . Çok hircinlasmaya başladı. İstediğini yaptırmak için dakikalarca ağlıyor. Telefon canavarı resmen hep telefonu almak istiyor ve kumandayi da.
Geçmiş olsun canım.. Hasta olmayan yok ki.. Büyük küçük yaşlı bebek çocuk herkes hasta..
Acil şifa olsun herkese..
Kızlar iyi akşamlar , nasılsınız? Benim minik kızım hasta maalesef grip oldu sanırım, yarın doktora götüreceğim inşallah önemli bir şey yoktur. Asıl size sorum bebeğinden ayrı bir gece geçiren varmı aranızda, haftaya eğitim çıktı maalesef bana Perşembe öğleden sonra gidip cuma akşam döneceğim ancak. Ama kızımla ilk defa ayrı bir gece geçireceğim emziriyorum da sütüme bir gecede bir şey olur mu acaba? Haberi aldığımdan beri teselli etmeye çalışıyorum kendimi, Allah'tan annemler bakıyor eşimde o gece beraber kalacak kızımla annemlerde .
Geçmiş olsun canım ya..
Canım bir geceymiş, sütünü sağıp verirsin dolapta durur...
Verirler biberonla..
Şanslısın anneciğinde kalacak eşin de yanında...
Allah'ın izniyle rahat olur..
Ay ne güzel herkesler burada

ben fazla giremiyorum bebeler büyüyor hızla benim göbek hala duruyo yanlız
perikanadi
sana hayran kaldım süpersin çalışkan peri
Valla doğumdan sonra bildiğin sıfıra sıfırdım ya ben.. Sonradan aldım nerdeyse 9 kilo.. Nasıl vericem bilmiyorum.. Tekrar gebe kalırsam o mide bulantılarıyla ancak : ) O da şimdi dursun : )))
Valla canım ne yapayım böyle planlı olmasa eve yemek de olmaz temizlik de olmaz bebeğimle oyun da olmaz.. Mecbur valla..
Tam canavarlar hemde insan kıyamıyor işte oyuncak vileda aldım ona bugün geldi görsen evi dip köşe siliyor arada gidip kovaya batırıp çıkarıyor sonra yine siliyor gülmekten öldük ya nasıl taklit ediyorlar
Yerim haaaa...
Yavrum benim...
Bakalım bizim süpürge gelince bizimki neler yapacak..
günaydınn canlarr...
çok uykusuzum..
saat 6 ya doğruuyandı bizimki gece zatem mızır mızır uyuyormuyuz belli değil..
ayağıma aldım sırt üstü yattım ama ne uyuması..
neden uyumuyor bu çovuklar yaww
Günaydın canım..
Valla bizimki de çok iyiydi uykuları ne zamandır bu da böyle...
Gece uykusuna yatırmak çok zorlaştı gece de sürekli mız mız..
Üstten bi azı dişi ile bi üst dişi çıkmıştı diğer ikisi yolda sanırım ondan diyorum ama öyledir herhalde..