- 3 Mayıs 2015
- 2.526
- 4.099
- 133
- 40
A
aminnn cnm dualarım hep öyle ztn,allah hepimizin çocuklarını esirgesin hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallh.ben 2 ay için göreve baslmiştım bakıcıya verdm ama huyu deişti oğlumun memnun kalmadım dedim önemli dönemleri kendm bakarım daha iyi,o maceramz öyle btti.bizde sürekli kalabalık ortmlara sokuyorx dışarısı olsun arkadaşlara götrüyorum fln ama pert bi şekilde eve dönüyoruz.az önce bahsettgm bebek evine gttik çocuklarını almya gelen velileri çevrdim nasıl dye olumlu şeyler söyledler kararımı verdm sanırım.senin gönderdğin yer kreş mi bebek evi mi cnm,ne zmndan itibaren alıyolar?Suan ilk.birakacagin icin kaygilisin baslayinca boyle dusunmeyeceksin bence Rabbim her zaman iyileri cikarsin yavrularimizin karsisina İnşallah Allah a emanetler Seninde gonlunce.olur hersey umarım Bende onceden cocuk evde buyusun diyordum ama suan oyle dusunmuyorum fellik fellik cocuklu evlere misafirlige gidiyoruz yadaa onlari cagiriryoruz surekli pikNik alanlari ormanlklardayiz evde sıkılıyor cocuk yaninda biri olup dogal ortamda olunca sakinliyor ama malesef bu ortami oluşturmak bile cok zor suanki sartlarda ondan dolayi kresde.en.azindan arkadaslari olur da oyun oynar oda mutlu olur diye dusunuyorum.