- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Ben duymadım doktor duyduk dedi üstelemedim.kalp atışlarını duydun mu cnmmm sen
hoşbuldum canım
bende mesafeyi korumaya çalışıyorum, iyi kadındır düşüncelidir ama anneme gitmek istediğimde de çıkıp giderim yani ne der diye pek düşünmem
bulantım yok çok şükür, ama çok fena yatıyorum ben sürekli ya eşim dalga geçmeye başladı uyuyup uyuyuo bebekten dolayı diye suçu bebeğe atıyosun diyo
Kızlar merhaba,
Cumartesi günü randevum vardı keseyi görebilmek için ama göremedik, tekrar kan testi istedi doktor. Beta hcg 3binlerde, gayet yüksek ama progesteronum düşük. Doktorum bişey demedi, çarşamba tekrar gel dedi ama korkuyorum, çünkü progesteronun düşük olması iyi bişey değil:18:
kızlar selamlar,
dün doktora gittik ilk kontrole. çok şükür hem keseyi hem de kalp atışlarını gördük. pıtpıtları duyduk. Doktorum düşük riskinin kalp atışı duyduğumuz için %10 a indiğini, 9. haftayı da tamamlarsak %5'e ineceğini söyledi...(bu oran hepimiz için geçerli kızlar, genel değerlendirme yani)
Gözlerim doldu minik kalbini gördüğümde. İçimde bi canlı taşıdığıma o an inandım. Allah bu güzel duyguları hepinize yaşatsın inşallah
Kızlar merhaba,
Cumartesi günü randevum vardı keseyi görebilmek için ama göremedik, tekrar kan testi istedi doktor. Beta hcg 3binlerde, gayet yüksek ama progesteronum düşük. Doktorum bişey demedi, çarşamba tekrar gel dedi ama korkuyorum, çünkü progesteronun düşük olması iyi bişey değil:18:
Kızlar merhaba,
Merhabalar herkese,
Ben bugün 7+0 haftalık oldum:) Kalp atışlarını geçen hafta bugün karından ultrasonda duyduk:)) ilk fotosunu da buzdolabına astık:)) Ankaradayım çok iyi bir doktorum var ama özel. 27 yaşındayım. İlk bebeğim. 3 yıldır evliyim. İştahsızlık ve azcık da bulantım var. Bu hafta başladı şikayetlerim. Doktora gittiğimde hiç birşeyim yoktu
canımya kalp atışlarını tam kaçıncı haftada duydun erken olmuş gıbı geldı 2 hafta beklemem lazım sanırım 5 haftadayım
İnşallah canım, zaten herkese gebelikte progesteron bakmıyorlar...Ben bekarken gitmiştim doktora, benim de progesteronum düşüktü. Şimdi nasıl bilmiyorum ama doktor hiç bişey söylemedi. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz.
biliyorum canım da işte progesteronumun düşük çıkması canımı sıktı... bu arada senin de hayırlı olsuncanımya korkma sakım keseler gec görüle bılır yapıya bağlıdır ılakı bır sorun var anlamına gelmez rahat ol
canım sata göre 5+6 yım bugün, ama doktor kese görmeyince hafta fln söylemedi :26:deryacım kaç haftalık hamilesin şu anda tam olarak? vajinal mi baktı yoksa karından mı bu önemli çünkü?
progesteron düşük olunca ne oluyor ki tehlikesi nedir?
bende cuma biraz rahatszlandım doktora gittim normalde 5+4 olmam gerekirken 4+6 görünüyormuşum,perşembeye daha iyi bi doktora gidicem bakalım.
bana yapıldı, bi sorun çıkmadı, inşallah sende de çıkmaz cnm.kızlar bu testleri istedi mi doktorunuz? cts günü bunlar haricinde tam kan ve idrar testlerimde yapıldı. yarın doktora göstermeye gidicem.inşallah bi sıkıntı yoktur
canımya kalp atışlarını tam kaçıncı haftada duydun erken olmuş gıbı geldı 2 hafta beklemem lazım sanırım 5 haftadayım
İnşallah canım, zaten herkese gebelikte progesteron bakmıyorlar...
biliyorum canım da işte progesteronumun düşük çıkması canımı sıktı... bu arada senin de hayırlı olsun
canım sata göre 5+6 yım bugün, ama doktor kese görmeyince hafta fln söylemedi :26:
vajinal bakmadı, ben kese görülmeyince vajinal baksanız dedim, o da önce bi kan değerlerini görelim, ona göre bakarız dedi.
Progesteron düşüklüğünde düşük tehdidi olabiliyor yani sağlıklı bir gebelik olmadığı düşünülüyor genelde...
merhaba kızlar ben de inş mart annesi olacağım. Ben de kalp atışını 6+4 günlükken duydum çok güzel bir duyguydu. Doktora gittiğim gün ilk defa kustum bulantı hapı içtim doktor vermişti,ertesi gün kesildi bulantım çok şükür şimdiye kadar olmadı sabahları hafif oluyor. bi r de sarı akıntım oluyor sadece bir defa kahveye dönük akıntı oldu ama sonra normale döndü. Bir de şuan karında hissedilmez değil mi biri seğirme oluyor dedi ben de güldüm olur mu öyle şey diye. Diğer randevum 6 ağustos inş herşey yolunda gider. Ben de kabızlık yok aksine afedersiniz cırcır oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?