2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

kalp atışlarını duydun mu cnmmm sen
Ben duymadım doktor duyduk dedi üstelemedim.

Uykucu seni :) Benim bulantılar başladı yine (( Bana yatmak yok, çalışmam lazım...

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü randevum vardı keseyi görebilmek için ama göremedik, tekrar kan testi istedi doktor. Beta hcg 3binlerde, gayet yüksek ama progesteronum düşük. Doktorum bişey demedi, çarşamba tekrar gel dedi ama korkuyorum, çünkü progesteronun düşük olması iyi bişey değil :18:

Ben bekarken gitmiştim doktora, benim de progesteronum düşüktü. Şimdi nasıl bilmiyorum ama doktor hiç bişey söylemedi. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz.

ayy ne güzel ..ne tatli zamanlar .. masallah sana ve bebegine
insallah bizde en kisa zamanda keseyi görüp pitpitlarini duyabiliriz. o anı düsünemiyorum!

canımya korkma sakım keseler gec görüle bılır yapıya bağlıdır ılakı bır sorun var anlamına gelmez rahat ol

deryacım kaç haftalık hamilesin şu anda tam olarak? vajinal mi baktı yoksa karından mı bu önemli çünkü?

progesteron düşük olunca ne oluyor ki tehlikesi nedir?

bende cuma biraz rahatszlandım doktora gittim normalde 5+4 olmam gerekirken 4+6 görünüyormuşum,perşembeye daha iyi bi doktora gidicem bakalım.

canımya kalp atışlarını tam kaçıncı haftada duydun erken olmuş gıbı geldı 2 hafta beklemem lazım sanırım 5 haftadayım

kızlar bu testleri istedi mi doktorunuz? cts günü bunlar haricinde tam kan ve idrar testlerimde yapıldı. yarın doktora göstermeye gidicem.inşallah bi sıkıntı yoktur

Ben bekarken gitmiştim doktora, benim de progesteronum düşüktü. Şimdi nasıl bilmiyorum ama doktor hiç bişey söylemedi. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz.
İnşallah canım, zaten herkese gebelikte progesteron bakmıyorlar...

canımya korkma sakım keseler gec görüle bılır yapıya bağlıdır ılakı bır sorun var anlamına gelmez rahat ol
biliyorum canım da işte progesteronumun düşük çıkması canımı sıktı... bu arada senin de hayırlı olsun

canım sata göre 5+6 yım bugün, ama doktor kese görmeyince hafta fln söylemedi :26:
vajinal bakmadı, ben kese görülmeyince vajinal baksanız dedim, o da önce bi kan değerlerini görelim, ona göre bakarız dedi.
Progesteron düşüklüğünde düşük tehdidi olabiliyor yani sağlıklı bir gebelik olmadığı düşünülüyor genelde...

canımya kalp atışlarını tam kaçıncı haftada duydun erken olmuş gıbı geldı 2 hafta beklemem lazım sanırım 5 haftadayım

Ben kalp atışlarını tam 6 haftalıkkem duydum. Karından ultrasonla bakıldı. Ama çoğunluk 7. Haftalarda duymuş canım. Kişiden kişiye ve doktora göre değişiyor galiba. Benim doktorum duymak için biraz uğraştı.

arkadaşım hiç korkmana gerek yok... bende de bi hafta gördü 5 haftalık dedi sonrakı hafta göremiyorum dedi şüphelendi ama rahmim arakaya dönükmüş o yüzden görememiş senin de rahmin geriye dönük olabilir.. bi de sata göre 5+6 oluyosun ama bebek daha küçüktür muhtemelen sonucta sata göre adet tarıhı baslangıcı esas alınıyo e en az 1 hafta adet sürüyo zaten ondan 1 hafta sonra bebek olmus olsa aslında 4,5 haftalık falan oluyo bebek... benim doktorum böyle açıkladı.. o yüzden görünmüyo bazen dedi.. keseyi 7 bazen 8 haftaya kadar bekliyolar görmek için... beta hcg ıstemıs doktor değer düzenli artıyo mu dıye.. değerin artıyosa bebek de gelişiyodur içeride...

kızlar yarın benim de kan tahlil sonuçlarım belli olacak. idrar testi yaptırdık pozitif bakalım yarın kan sonuçlarım çıkacak haftaya doktora gidilecek kalp atışları için bakalım pek bi heyecanlıymış bu durumlar

merhaba kızlar ben de inş mart annesi olacağım. Ben de kalp atışını 6+4 günlükken duydum çok güzel bir duyguydu. Doktora gittiğim gün ilk defa kustum bulantı hapı içtim doktor vermişti,ertesi gün kesildi bulantım çok şükür şimdiye kadar olmadı sabahları hafif oluyor. bi r de sarı akıntım oluyor sadece bir defa kahveye dönük akıntı oldu ama sonra normale döndü. Bir de şuan karında hissedilmez değil mi biri seğirme oluyor dedi ben de güldüm olur mu öyle şey diye. Diğer randevum 6 ağustos inş herşey yolunda gider. Ben de kabızlık yok aksine afedersiniz cırcır oluyorum

ben hamıle olduğuma ınanamıyorum sankı her an olumsuz bışey olcak gıbı hıssedıyorum mesela belım agrıyo akıntım oluyooo hemen cok korkuyorum bu psıkolojıden kurtulmak ıstıyorum aslında çok kötü bısı bebısımı cok sevıyorummm düşününce mutlu oluyorum aslında sağlıkla kucağımıza alırız ınşaalah

merhaba kızlar benım belım cok ağrıyor.özellıkle ayakta fazla kaldığımda kendımı eskısı gıbı fazlaca yorduğumda belım ağrıyor dınlenınce gecıyo ama merak edıyorum benım gıbı sıkayetı olanlar varmı acaba ?????????????

Ben de bugün öğrendim evde yaptığım testle.Yarın kan tahliline gidicem bakalım daha kimseciklere söyleyemedim daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim dolayısıyla biraz korkuyorum ya yine bişi olursa diye çünkü çok bekledim ben onu:)) inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…