2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

mrb ben aranıza yeni katıldım sanırım bende mart annesi olacağım:) benim en son adetim 15 haziran ama sanırım bende geç döllenme oldu 15 temmuzda tahlil yaptırdım çıkmadı 17 temmuzda beta hcg 48,52 idi 19 temmuzda ise 131.89 yükseldi:) doktor bir soun oömadığını söyledi umarım herşey yolunda gider:)

ben de mart annesiyim kızlar 26 yaşındayım ilk bebegim olacak Allahın izniyle. 6+2 günlükken kesesini net olarak bebeği de belli belirsiz gördük :) kalp atışları için 2 hafta sonra gel hem bebişi hem sesleri net dinletirim sana dedi. Adana da yaşıyorum... inş bebişin kalbini de duyarız. süper heyecan verici bir duyguymuşşş :))

meraba kızlar ben cuma gunu doktora gıttım keseyı gorduk çok sukur bebegın boyutları 0.535 cm ne kadar oluyo acaba doktor hanı olumlu yada olumsuz yorum yapmadı sadece normal olduğunu söyledı 2 hafta sonra kalp atışları ıcın gıtcez bakalım hayırlısı olsun bu dönemde insan herseyden tedırgın oluyoooo

Glsn sana kesenin boyunu verdiler mi ? Bana 1.53 cm yazmis da gestasyonel keseye.

Buz daha bebisi net goremedik flu cikti bizimki :)) 2 hafta snra da biz olceriz boyunu o minik kalbini dinleriz :))

Bence gayet güzel bi fikir, bunun için ayrı bir takip topiği açalım bence. Orda sadece kilo takipleri yapılsın, burda karışık gitmesin.
merhaba arkadaşlar bende varım

bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)

ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?
Ben 2 haftaya yakın yemek yiyemedim, doktor serum verdi şimdi gayet iyiyim :)
Allah razı olsun, Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Canım hoş geldin, mide bulantılar var mı? Kayınvalidene de bildirmen güzel olur, sonra bizim gelin gelmiş de haberimiz yok diye gereksiz trip atmasın. Aman diyim mesafeni baştan koru, sonra çok ağzın yanar. Sadece geldiğini bildir yeter, başka şeyin hesabını verme.
ikinci hamileliğim ama ilki kadar heyecanlıyım bebişim 4+4 haftalık ama hergün adet sancısı gibi karın ve bel ağrısı yaşıyorum ilkinde olmamıştı yaşayan var mı?
Daha çok yeni, ben de ilk başta adetim gecikti sandım çünkü hep adet olacakmış gibi sancılıydım. Meğer bebiştenmiş :) Yakın bi zamanda geçer o ağrılar.
biz yarın annelere babalara söylicez sadece onlarda muhtemelen herkese yayıcaklar

Ben hemen söylemiştim. Hafta sonu annemdeydim, konu komşu herkes öğrenmiş Her gören hayırlı olsun diyor annem benim ya

merhaba kizlar ..
ben 29 yasindayim.ilk gebeligim.sat 16 hazirandi. gecen sali kanda 128. cikti degerim.cuma gunu de 365 cikti.doktorum bu persembe cagirdi. sanirim keseyi gormeye calisacak. insallah hepimiz icin hersey yolunda gider. 2014 mart ayinda bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Merhaba

ben de sanırım aranızdaki en yaşlı 2014 mart annesi olacağım. 39 yaşındayım, 13 yaşında bir oğlum var. O kadar uzun zaman geçmişki aradan hamilelik nasıl bir şeydi hatırlamıyorum bile :) Bu arada ilk bebekleri olacak arkadaşlara tavsiyem, aman benim gibi yapıp ikinci için bu kadar arayı açmayın :))

Evet SAT a göre 7 haftalık ama USG ye göre 6 haftalık hamileyim. İlk muayenelerimde kıl bir doktora rastgeldiğimden bu farkın sıkıntılı bir durum olup olmadığını bile bilmiyorum... Onu bile soramadım ... Aynı zamanda hipotiroid hastası olduğum ve 2 hafta önce yapılan kan tahlilinde TSH değerim yüksek çıktığı için (11 küsur) endokrin tarafından da takip edileceğim hamilelik boyunca (2 gün önce yapılan kan tahlilinde TSH 1,97 ye düşmüştü elhamdülillah inşallah da bir daha yükselmez hamilelik boyunca) 2 gün önce endokrin doktorum şeker yüklemesi testi de istemişti, çünkü insülin direncim var normalde... bu test de sınırda çıktı, 24. haftada yenilenecekmiş ..

Demiştim ya ilk doktorum kıl biriydi diye ... Yarın yeni bir doktora gideceğim ve inşallah yakın hissedersem gebelik takibi ve doğum için ona devam edeceğim. İlk doğumum sezeryandı, ama bu sefer inatla normal istiyorum ve bunun için dua ediyorum ...

Bu arada Konya'da yaşıyorum, buralardan arkadaşlarla da tanışır fikir alışverişinde bulunursak güzel olur sanıyorum ....

Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucaklarımıza almamızı, rahat hamilelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah ...

Cumartesi dayanamayıp bizde gittik doktora.
Kalp atışları başlamış , ama sesini dinletmedi doktor.
Haftaya geldiğinde kesinleşir dedi.
Geç döllenme olduğu için 4 gün ileriye attı
Yani 14 MArt görünüyor bdt.

gunaydin kizlar ..benin adet sancisi gibi sancilarim. ara aradevam ediyor. onun disinda sabahin korunde uyanmaya basladim. ve tekrar uyayamiyorum. belkide heyecandandir. bunlarin disinda belirtim yok henuz.

hoşbuldum canım
bende mesafeyi korumaya çalışıyorum, iyi kadındır düşüncelidir ama anneme gitmek istediğimde de çıkıp giderim yani ne der diye pek düşünmem
bulantım yok çok şükür, ama çok fena yatıyorum ben sürekli ya eşim dalga geçmeye başladı uyuyup uyuyuo bebekten dolayı diye suçu bebeğe atıyosun diyo

kızlar selamlar,

dün doktora gittik ilk kontrole. çok şükür hem keseyi hem de kalp atışlarını gördük. pıtpıtları duyduk. Doktorum düşük riskinin kalp atışı duyduğumuz için %10 a indiğini, 9. haftayı da tamamlarsak %5'e ineceğini söyledi...(bu oran hepimiz için geçerli kızlar, genel değerlendirme yani)

Gözlerim doldu minik kalbini gördüğümde. İçimde bi canlı taşıdığıma o an inandım. Allah bu güzel duyguları hepinize yaşatsın inşallah

Son düzenleme:
merabalar kızlar sizinde yoğun şekılde akıntınız oluyor muuu benım bugun başladı ??????????????????????

oluyor cnm çok normalmiş. rahim tıkaç oluşturuyor. doktorum kesinlikle günlük pedi önermiyor. günde bir kaç kez çamaşırını değiştir daha iyi dedi. pamuklu giymeye özen gösterin. enfeksiyon fln olmasın sonra Allah korusun.

canımmm ya bende merakla ve heyecanla bekliyorum o anıııı iki hafta sonra bızde gıtcez umarım hersey normaldır insan korkuyo ıster ıstemezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…