- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
meraba kızlar ben cuma gunu doktora gıttım keseyı gorduk çok sukur bebegın boyutları 0.535 cm ne kadar oluyo acaba doktor hanı olumlu yada olumsuz yorum yapmadı sadece normal olduğunu söyledı 2 hafta sonra kalp atışları ıcın gıtcez bakalım hayırlısı olsun bu dönemde insan herseyden tedırgın oluyoooo
Glsn sana kesenin boyunu verdiler mi ? Bana 1.53 cm yazmis da gestasyonel keseye.
Bence gayet güzel bi fikir, bunun için ayrı bir takip topiği açalım bence. Orda sadece kilo takipleri yapılsın, burda karışık gitmesin.arkadaşlar kilo kontrolünede dikkat etsek iyi olacak diye düşünüyorum. 2. hamileliği olanlar varsa aranızda onlar çok iyi bilir alınan kilolardan kurtulmak sonradan çok sıkıntı oluyor.
her cumayı tartılma günü ilan edelim ve cuma sabahları aç karna tartılalım. ve buradan yayınlayalım. kontrollü kilo ile sağlıklı bir hamilelik dönemi gecirebiliriz. doğum sonrasıda rahat ederiz. ne dersinizzzzz??????????/
Ben 2 haftaya yakın yemek yiyemedim, doktor serum verdi şimdi gayet iyiyim :)merhaba arkadaşlar bende varım
bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)
ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?
Allah razı olsun, Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsinrabbim yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... tam 1 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştimtüp bebek olduğu için hamileliğim hep panik ve endişeli geçti.. şükürler olsunki mart ayında kucağıma aldım yavrumu onu bekleme süreci o kadar güzeldiki sizde hamileliğinizin her anını doyasıya yaşayın
Canım hoş geldin, mide bulantılar var mı? Kayınvalidene de bildirmen güzel olur, sonra bizim gelin gelmiş de haberimiz yok diye gereksiz trip atmasın. Aman diyim mesafeni baştan koru, sonra çok ağzın yanar. Sadece geldiğini bildir yeter, başka şeyin hesabını verme.merhaba kızlar ben geldim
bugün anne evine geldim kocam yarın başka bir şehirden gelecek işi için gitmişti
bu şehirde kayınvalidem de oturuyor annem sürekli ara haber ver geldiğini dedi, gitmicem bugün yarın giderim yorgunum diyorum olsun yine de ara haber ver diye ısrar etti dayanamadım sonunda aradım söyledim
söylemesem acaba ayıp mı olurdu?
ben yeni evliyim böyle şeyleri pek bilmiyorum da bu durumlar böyle midir yani ben hep bu şehire geldiğimde kayınvalidemi arayacak mıyım
eşim naparsan yap diyo daha kendisi buraya geleceğini annesine söylememiş bile. kocam bu konularda çok duyarsızdır annemi ara yada aramadı demedi kendi bile haber vermedi yani ben aradığımda kayınvalidem oğlunun geleceğinden haberi olmadığını dün onu aradığını bir daha kendisine dönmediğini konuşmadıklarını söyledi
benim kocam da bi sorun var galiba
ay hamilelik topiğinde saçma sapan konuştum kusura bakmayın
hamilelik çok iyi annemle komşuya gittik iki saat uyumuşum orda ya sürekli yatasım geliyo
Daha çok yeni, ben de ilk başta adetim gecikti sandım çünkü hep adet olacakmış gibi sancılıydım. Meğer bebiştenmiş :) Yakın bi zamanda geçer o ağrılar.ikinci hamileliğim ama ilki kadar heyecanlıyım bebişim 4+4 haftalık ama hergün adet sancısı gibi karın ve bel ağrısı yaşıyorum ilkinde olmamıştı yaşayan var mı?
biz yarın annelere babalara söylicez sadece onlarda muhtemelen herkese yayıcaklar
Günaydın. 10 gündür olmayan bulantım bu sabah başladı yineİnşallah geçer ya
Canım hoş geldin, mide bulantılar var mı? Kayınvalidene de bildirmen güzel olur, sonra bizim gelin gelmiş de haberimiz yok diye gereksiz trip atmasın. Aman diyim mesafeni baştan koru, sonra çok ağzın yanar. Sadece geldiğini bildir yeter, başka şeyin hesabını verme.
merabalar kızlar sizinde yoğun şekılde akıntınız oluyor muuu benım bugun başladı ??????????????????????
oluyor cnm çok normalmiş. rahim tıkaç oluşturuyor. doktorum kesinlikle günlük pedi önermiyor. günde bir kaç kez çamaşırını değiştir daha iyi dedi. pamuklu giymeye özen gösterin. enfeksiyon fln olmasın sonra Allah korusun.
kızlar selamlar,
dün doktora gittik ilk kontrole. çok şükür hem keseyi hem de kalp atışlarını gördük. pıtpıtları duyduk. Doktorum düşük riskinin kalp atışı duyduğumuz için %10 a indiğini, 9. haftayı da tamamlarsak %5'e ineceğini söyledi...(bu oran hepimiz için geçerli kızlar, genel değerlendirme yani)
Gözlerim doldu minik kalbini gördüğümde. İçimde bi canlı taşıdığıma o an inandım. Allah bu güzel duyguları hepinize yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?