- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Tamam küçüktür görünmeyebilir ama progesteron tahlili istemesi ve bunu düşük çıkması beni korkutuyor. Doktor sitesinde bir kadın doğumcuya sordum değerlerimi, sağlıklı bir gebelikten bahsedebilmek içim progesteronun 25in üzerinde olması lazım dedi, ama benim 16arkadaşım hiç korkmana gerek yok... bende de bi hafta gördü 5 haftalık dedi sonrakı hafta göremiyorum dedi şüphelendi ama rahmim arakaya dönükmüş o yüzden görememiş senin de rahmin geriye dönük olabilir.. bi de sata göre 5+6 oluyosun ama bebek daha küçüktür muhtemelen sonucta sata göre adet tarıhı baslangıcı esas alınıyo e en az 1 hafta adet sürüyo zaten ondan 1 hafta sonra bebek olmus olsa aslında 4,5 haftalık falan oluyo bebek... benim doktorum böyle açıkladı.. o yüzden görünmüyo bazen dedi.. keseyi 7 bazen 8 haftaya kadar bekliyolar görmek için... beta hcg ıstemıs doktor değer düzenli artıyo mu dıye.. değerin artıyosa bebek de gelişiyodur içeride...
hayırlı olsungünaydın arkdaşlar bende hamil olduğumu dün öğrendim :)
günaydın arkdaşlar bende hamil olduğumu dün öğrendim :)
hoşgeldinnnnnnnn
ben hamıle olduğuma ınanamıyorum sankı her an olumsuz bışey olcak gıbı hıssedıyorum mesela belım agrıyo akıntım oluyooo hemen cok korkuyorum bu psıkolojıden kurtulmak ıstıyorum aslında çok kötü bısı bebısımı cok sevıyorummm düşününce mutlu oluyorum aslında sağlıkla kucağımıza alırız ınşaalah
merhaba kızlar benım belım cok ağrıyor.özellıkle ayakta fazla kaldığımda kendımı eskısı gıbı fazlaca yorduğumda belım ağrıyor dınlenınce gecıyo ama merak edıyorum benım gıbı sıkayetı olanlar varmı acaba ?????????????
bende de ayni durum var canim. ilk zamanlar sancinin olmasi normalmis. folik asit aliyormusun?
bende de ayni durum var canim. ilk zamanlar sancinin olmasi normalmis. folik asit aliyormusun?
ewet cnm alıyorum ben 3 ay öncede başlamıştım zaten ama azcık bişi yapıyım ayakta durayımm bakıyorum agrıyo hemen bılmıyorummm ılk zamanlar dıye heraldee
senınde sat 16 hazıran galıba aynıyız senınle cnm
cok iyi olmus onceden baslaman. benim agrilarim da uzun zaman ayakta kalinca, hizli hareket edince ve üsütünce oluyor. .benim bir arkadasim 9 ay yasadi o agrilari. hatta her seferinde adet olucam sanmistim der
senin ilk gebeliginmi? kac yasindasin? benimki ilk bebegim
benımde ılk bebegım cnm onun heyecanı ve sevıncı bambaşka oluyo valla 25 yasındayımmm sen kaç yasındasınnnn
29 yasindayim ben.
evet 16 haziran. :) ama illaki birkac gün oynar
merhaba ben 30 yaşında ve 7 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim :) bu hafta mide bulantıları başladı baş dönmeleride hafiften başladı
yemek yiyesim yok ama mecbur yemek zorundayım ağzımın tadıda hiç yokmart 13 2014 kısmetse kucağıma almayı bekliyorum ..
herkese kolay doğumlar diliyorum..
Ben iyiyim canım sen nasılsın? Evet görüşemiyoruz hiçSelam kızlar,
topikle ilgilenemedim kusura bakmayın.
Yeni gelenler hoşgeldiniz. Benim bulantılar yine başladı zor duruyorum ayakta çok halsizim. Çalıştığım için biriken işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, bu yüzden sayfaya giremiyorum.
Nasılsınız ?
Öptüm hepinizi.
evet 16 haziran. :) ama illaki birkac gün oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?