2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

Tamam küçüktür görünmeyebilir ama progesteron tahlili istemesi ve bunu düşük çıkması beni korkutuyor. Doktor sitesinde bir kadın doğumcuya sordum değerlerimi, sağlıklı bir gebelikten bahsedebilmek içim progesteronun 25in üzerinde olması lazım dedi, ama benim 16

günaydın arkdaşlar bende hamil olduğumu dün öğrendim :)
hayırlı olsun

bende de aynı şey oluyor ufak birşey de korkuyorum inş sağlıkla kucağımıza alırız

bende de ayni durum var canim. ilk zamanlar sancinin olmasi normalmis. folik asit aliyormusun?

ewet cnm alıyorum ben 3 ay öncede başlamıştım zaten ama azcık bişi yapıyım ayakta durayımm bakıyorum agrıyo hemen bılmıyorummm ılk zamanlar dıye heraldee

cok iyi olmus onceden baslaman. benim agrilarim da uzun zaman ayakta kalinca, hizli hareket edince ve üsütünce oluyor. .benim bir arkadasim 9 ay yasadi o agrilari. hatta her seferinde adet olucam sanmistim der
senin ilk gebeliginmi? kac yasindasin? benimki ilk bebegim

benımde ılk bebegım cnm onun heyecanı ve sevıncı bambaşka oluyo valla 25 yasındayımmm sen kaç yasındasınnnn

slm kızlar bende 7. hafta içindeyim çok fazla bulantım oluyor bişey yemek istemiyorum mutfağa girmek eziyet gibi geliyor umarım 3. ayda geçer...:18::18::18:

29 yasindayim ben.

merhaba ben 30 yaşında ve 7 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim :) bu hafta mide bulantıları başladı baş dönmeleride hafiften başladı

yemek yiyesim yok ama mecbur yemek zorundayım ağzımın tadıda hiç yok mart 13 2014 kısmetse kucağıma almayı bekliyorum ..

herkese kolay doğumlar diliyorum..

Selam kızlar,

topikle ilgilenemedim kusura bakmayın.

Yeni gelenler hoşgeldiniz. Benim bulantılar yine başladı zor duruyorum ayakta çok halsizim. Çalıştığım için biriken işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, bu yüzden sayfaya giremiyorum.

Nasılsınız ?

Öptüm hepinizi.

Hayırlısı olsun. bende 30 yaşındayım tarihlerimizde çok yakın

Ben iyiyim canım sen nasılsın? Evet görüşemiyoruz hiç
Ben daha kesemizi göremedim, yarın tekrar gidicem bakalım:26:
İyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…